Tony Stark Odesláno 31. červenec 2014 Odesláno 31. červenec 2014 Bože můj, sledujete to někdo v tom Autosalonu na Prima Cool? To tam nikdy z těch lidí nejezdil v žigulu či BMW? Opravdu to je tak těžké? V práci máme takových gum x-desítek a když mírně namrzne, děláme s tím prasárny v zastřešeném areálu firmy s našimi auty. Citovat
elton Odesláno 31. červenec 2014 Odesláno 31. červenec 2014 Jenže oni jezdí s předokolkou a to je těžší rozhodit na drift. Citovat
Tony Stark Odesláno 31. červenec 2014 Autor Odesláno 31. červenec 2014 Máme tenhle typ pneu v práci a máme to obuté na filetě a věř mi že to není těžké rozhodit, lítá to stejně jako žigul na sněhu s plným plynem do zatáčky na sněhu. Citovat
Šalda Odesláno 31. červenec 2014 Odesláno 31. červenec 2014 Já teda s tímhle zkušenosti nemám, takže bych tam lítal ještě hůř než oni. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 31. červenec 2014 Odesláno 31. červenec 2014 sleduji to . . . sleduji každý autosalon . . . pokud ho nesleduji tak si ho nechávám nahrávat (pak ho Šimon v týdnu kouká i 4x baví ho auta třeba VC F1 ho nebaví) edit: Šalda: natrénuješ a pak za 6 bodů [upravil dne 31/7/14 22:00 od Gabriel 307] Citovat
vinorak Odesláno 31. červenec 2014 Odesláno 31. červenec 2014 nebude problém to utrhnout, ale spíš to plynule udržet Citovat
Tony Stark Odesláno 31. červenec 2014 Autor Odesláno 31. červenec 2014 ve fildě to točíme do červených otáček aby to šlo kam člověk potřebuje ale první dojem a svezení bylo šílené, filetu máme otřískanou ze všech stran a to jezdíme kolem sudu co jsou na olej ale nevěřím, že nikdo z lidí co umí driftovat či řidiči BMW co si tuhle činnost užívají si nejdou pro auto zadarmo Citovat
KingSpade Odesláno 31. červenec 2014 Odesláno 31. červenec 2014 Tony Stark: určitě tam píšou i tady tihle experti, jde o to jestli trefí tu 500-1000-1500 sms (pochybuju zase že jich tam chodí tolik, ale to už je vedlejší) A zase na druhou stranu pokud řeknou, že to umí tak je tam asi nepustí. Těžko říct Citovat
Šalda Odesláno 31. červenec 2014 Odesláno 31. červenec 2014 Gabriel 307, už jsem to zkoušel se 406 na mokru a se sjetýma gumama a nevyšlo to :D Citovat
Tony Stark Odesláno 1. srpen 2014 Autor Odesláno 1. srpen 2014 KingSpade : Tak to mě vůbec nenapadlo, že by tu byla ta možnost, že by to nechtěli někomu z \"drifterů\" povolit. Jasně no, trefit tu smsku je šajz ale ta soutěž jede tak dlouho, že aspoň jeden se tam přece dostat musí, který by nebyl až tak blbý a zatajil že to umí a odnesl si astru domů. Citovat
Moral3z Odesláno 1. srpen 2014 Odesláno 1. srpen 2014 Normálně, stačila Felda, dva podtácy z Mekáče a zatáhnout ručku.. kdepak nějaká Astra nebo spešl gumy Citovat
Moby89 Odesláno 1. srpen 2014 Odesláno 1. srpen 2014 s Bmw(nebo jinou zadokolkou) je to uplne jiny, tohle neni jako kdyz lehce nasnezi, ale jako na ledu. Ja teda tohle neuznavam(je to jako nealko pivo-je to fajn, ale proste to neni ono). Jedna zajimavost, kdyz se toci na miste, tak dosahli takovyho pretizeni,ze jim to zatlacilo benzin zpatky do nadrze a zdechl motor. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.