Sponny2 Odesláno 29. červenec 2014 Odesláno 29. červenec 2014 Zdravím, doufám, že to tu někde není, ale nenašel jsem. Udělal jsem si radost a zakoupil 807. Pochopitelně má nějaký mouchy a tak se je snažím odstranit. Například mi nefunguje stahování oken na posuvných dveřích. Nereaguje ani od řidiče ani přímo na tl. na dveřích. Pokoušel jsem se vyměnit pojistku a našel jsem pouze jednu prasklou a to F6 (30A). Tu jsem vyměnil a začaly mi svítit stropní svítilny, ale okna pořád nic. Poradí někdo, kde hledat chybu? Předem dík. Citovat
caraxx Odesláno 30. červenec 2014 Odesláno 30. červenec 2014 Co detska pojistka, ja ji mam primo za ovladanim okem v predu u ridice. Kdyz je zapla nejdou stahovat okna ani otvirat posuvny dvere. Citovat
Sponny2 Odesláno 30. červenec 2014 Autor Odesláno 30. červenec 2014 Ta není aktivovaná. Navíc i když je, tak od řidiče okna ovládat jdou. Děti si dveře otevírají sami. Jen okna nejdou. Citovat
biondi Odesláno 30. červenec 2014 Odesláno 30. červenec 2014 Pozri kontakty na dverách a na stredovom stĺpiku. Keď sú kontakty špinavé, tak to nefunguje, už sa mi to stalo. A ak nepomože, tak diag. Citovat
Sponny2 Odesláno 30. červenec 2014 Autor Odesláno 30. červenec 2014 Ok. Zkusím a dám vědět. Jen je mi divný, že nejde ani jedna strana. Citovat
Sponny2 Odesláno 3. srpen 2014 Autor Odesláno 3. srpen 2014 Tak vyřešeno. Diagnostika (uni) neukázala nic. Původně jsem šel po pojistkách, ale ta, která měla být na zadní okna byla v pořádku. Našel jsem si rozmístění pojistek asi ze třech ročníků výroby, každé jiné a ve finále rozmístění v autě je taky jiné. Takže jsem šel po všech 30A pojistkách a nakonec to byla ta úplně nahoře, ke který je přístup jak k penězům. V každém případě to už funguje. Ale zřejmě to nefungovalo hodně dlouho, protože se okna nechtěly při prvním stažení odlepit. Citovat
Komar1981 Odesláno 25. srpen 2014 Odesláno 25. srpen 2014 Jestli neva, muzu se trosku prizivit na tomhle tematu? Pri stahovani okna v zadnich dverich mi to desne kripe, kde to maznout? Plus, okna se kejvou v ulozeni, ma se to utahnout? Nekdo se zkusenostmi poradi nerad bych to treba dotahnul a aby okno neprasko nebo se nekouslo.... co ja vim...]? Predem diky moc! Citovat
Komar1981 Odesláno 22. září 2014 Odesláno 22. září 2014 jsem to nepsal, pac jsem si rikal, ze to nebude nikoho zajimat problemy: 1] pomaly posuv - bilou vazelinou jsem krapet maznul bocni tesneni okna, ve kterych je sklo vedene. pomohlo to. otazkou je, na jak dlouho 2] uvolnene sklo - rukou ho slo vyviklat do strany - utazene srouby v drzaku skla stahovacky. zlepsilo se to znatelne, ale stejnakse to krapet hejbe, uz je asi vyjezdena ta listicka, ve ktere to vsechno jezdi nahoru a dolu 3] skripavy zvuk pri vyjizdeni okna nahoru - tak tohle jeste vyresene neni, ale znam pricinu. okno se odira o jakysi konec pruziny, ktery do prostoru vnitrku dveri vykukuje z mechanizmu vnejsi kliky. netusim, co a kde se to tam vzalo, ale udelalo mi to i ryhu na okne. a je to ten duvod skripani. protoze je ale cely mechanizmus prichyceny nyty, dal jsem nepatral. az bude chvile, tak asi na zakonceni te pruzinky dlouhou pinzetou [snad bude moje akvaristicka 30cm stacit] nasadim nejaky gumovy chranic [mam pocit, ze se neco takoveho delalo na brzdova lanka na kola] a snad teda sice bude ten konec po skle jezdit dal, ale ta guma uz nedovoli skrabat okno. co jineho s tim bez rozebirani celeho zanytovaneho pokladu nevim. Citovat
Roman2 Odesláno 8. červenec 2025 Odesláno 8. červenec 2025 trochu oživým toto téma. Riešil som nefunkčné okno na posuvných dverách, ktoré nereagovalo na tlačítko u vodiča a ani na B stlpiku. Po rozobratí tapecu som zistil, že bývalý majiteľ vybral motorček sťahovačky a zostala namontovaná akurát zvislá lišta a okno podoprel proti posunu. Zohnal som z vrakáču za "hubičku" komplet sťahovačku. Pôvodný motorček je nitovaný na vnútorný plech dverí, ale ja som do upevňovacieho plechu motorčeka navrtal a upevnil rozlisovávacie závitové vložky, ktoré mi zjednodušili montáž (a aj prípadnú demontáž). Pri demontáži je nutné odstrániť vonkajšiu a aj vnútornú stieraciu gumu skla aby sa dalo manipulovať sťahovačkou počas nasadzovania novej zvislej lišty. Skrutkami 3x M6 som motorček upevnil. a oprava bola zdarne ukončená. PS: sú 2 typy konektorov motorčeka - starý - veľký oválny , nový - menší ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.