Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

tak muj servisak ma az do 11.8 zavrena:/ a vcera mi propadla technicka a bez svetla mi to nedaj.... nevite nekdo o nejakem servisnim manualu? tata rikal ze uz se tam jednou snad menil nejakej driver ci co.....

• O 4 měsíce později...
Odesláno

zdravím, máme problém so stretávacími svetlami, nejde napätie do pätice. ukostrenie premerané,je OK. všetko iné funguje, motorčeky, dialkové, hmlovky, parkovačky, smerovky, poistky sú OK, aj pri baterke, aj nad pravým blatnikom, tempomat, stierače, fungujú tiež. Ďakujem za každú radu..

Odesláno

Přelomený drátek? Špatný kontakt žárovky v patici? Asi to nebude tvůj problém, ale jen tak pro ponaučení - kolegovi nesvítilo žádné potkávací světlo, ostatní vše fungovalo. Říkal jsem mu aby se podíval na obě žárovky. Tvrdil mi, že to není možný aby odešly obě žárovky najednou. Týden mi trvalo než jsem ho přemluvil až to nakonec udělal. A co myslíte, čím to bylo? Ano obě žárovky byly v háji. Vyměnil je a svítilo to.    

• O 2 týdny později...
  • O 4 týdny později...
Odesláno (upraveno)

svetlá šli zas určitý čas, ale dnes sa rozsietili, ako keby zoslabli a po chvíli bolo cítiť mokrý spálený smrad od poistiek na spolujazdcovej strane. stále všetko ostatné ide.    :grr

odkial sa tam môže voda dostať?

Upraveno uživatelem neli29
  • O 4 týdny později...
  • O 8 let později...
Odesláno

Mám podobný problém, Ulysse 2008, levé světlo po výměně žárovky nesvítí. Co jsem našel, tenhle model už má elektronické jištění, tzn. zde není žádná pojistka. Co s tím? Dá se to nějak resetovat? Diag, nebo jak? Jsem na dovče, diag tu nemám, ani multimetr. Dík za nasměrování, abych aspoň tušil...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...