Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, neslape mi predni potkavacka, mlhovky, obrysovky i dalkovy ok. Asi nejde ani motorek, zarovka je ok testoval sem ji v druhem svetle... Asi to bude pojistka hadam? Jen se nemuzu zaboha dostat do te skrinky nad pravym blatnikem... nevite jak na ni? popr ktere pojistky pak zkontorolovat... docela to specha v pondeli musim na technickou:))

dik

Odesláno
VIN?
na co vin?:)

jinak skrinka se mi povedla otevrit ktere pojistky by to mely byt? zkusim je prohodit abych vide lze je problem v tom... nebo je poznat podle zraku ze je vysrana?

'>TADY je foto

[Edited on 25/7/14 14:36 by tgregi]

[Edited on 25/7/14 14:36 by tgregi]

Odesláno
na žárovku :) a samozřejmě proměř i ukostření :)

no na zarovku urcite nejde protoze nesviti i kdyz 100% neni praskla... asi to holt pude v pondeli do servisu no:/

Odesláno

Když jsem v pondělí měnil žárovku u své C4 byl jsem moc rád, že už nemám 807. To bylo snad to nejhorší co jsem zažil.:D:roker:roker

Odesláno
Když jsem v pondělí měnil žárovku u své C4 byl jsem moc rád, že už nemám 807. To bylo snad to nejhorší co jsem zažil.:D:roker:roker

no neni to zrovna nejpristupnejsi misto na svete ale de to:)

Odesláno
To si nedodal že je to xenon.. to mění situaci... změřit napětí na vstupu balastu... pokud tam bude, tak zřejmě KO balast ;)

co to znamena balast? a kolik by me to stalo takovej KO balast?:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...