hakavcak Odesláno 25. červenec 2014 Odesláno 25. červenec 2014 Ahoj neví někdo proč mi jde klimatizace jen u mě a u spolujezdce fouká bez klimatizace ... ?? Citovat
Lukaydo 407 Odesláno 25. červenec 2014 Odesláno 25. červenec 2014 poznáš to jednoduše rozeberer středovy panel par šroubku a až nahoru k ventilaci cele to odcvakni de to blbě a nastartuj a podivej se zvrchu de to krasně videt jestli je praskla nebo ne,já měl prasklou klapku i ozubene kolečko v motorku cena noveho 2060kč musel jsem udělat nove z duralu,ale stejně mi de z chladiče co je v palubni desce jen trochu chladnějši vzduch u spolujezdce a u řidiče ledovy je to zajimave chladič tam je jen jeden bud už tam neni takovy tlak a napln v klimě že chladi jen pulka nebo nevim jinak vše funguje [upravil dne 25/7/14 08:48 od Lukaydo 407] Citovat
hakavcak Odesláno 25. červenec 2014 Autor Odesláno 25. červenec 2014 Jéé tak to já se bojím tam takhle sám něco rozebrat ... ale asi to bude ta klapka i v servisu to hned řekli jen dodali, že je tam trochu nákladnější oprava, že musí komplet celá palubka ven.. tak s tím asi počkám a spolujezdec má smůlu Citovat
ozzy56 Odesláno 25. červenec 2014 Odesláno 25. červenec 2014 v klimatizaci za přístrojovou deskou není chladič, ale výparník--ten zajišťuje chlazení vzduchu pokud ti jde k řidiči ledový vzduch a ke spolujezdci vlažný, je problém v klapkách (nebo ovládání klapek) tři roky bez údržby klimatizace se musí projevit (u staršího vozu) Citovat
Lukaydo 407 Odesláno 25. červenec 2014 Odesláno 25. červenec 2014 v klapkach problem neni byla praskla tu sem opravil zalepil epoxidem vystužil duralem a drži jak svina motorek klapky je taky opraven a jak tam ta klapka nebyla tak jsem šahal přimo na vyparnik při nastaveni 14 a 14 u řidiče ledovy u spolujezdce takovy normalni na dotek vyparnik je mi to divne když by měl byt vkuse. Auto mám krátce cca 5měsicu nějak,od tatky a ten klimu moc nepoužival klapka praskla minuly rok v zimě a ted opravena klapka je mi to divné snad to bude jen tim že už to nemá tolik tlak a málo chladiva ale to se mi moc nezda,může byt ten vyparnik nějak ucpany nebo něco? [upravil dne 25/7/14 20:57 od Lukaydo 407] Citovat
hakavcak Odesláno 31. červenec 2014 Autor Odesláno 31. červenec 2014 V servisu mi na to řekli taky, že to bude klapka a práce minimálně na celý den... Citovat
Lada78 Odesláno 31. červenec 2014 Odesláno 31. červenec 2014 Když jsem si doma menil klapku, mel jsem to kompletně opraveny cistyho času za cca. 3 hodky :-) Citovat
koblih69 Odesláno 31. červenec 2014 Odesláno 31. červenec 2014 No tak to jsi sekáč, já to udělal přibližně stejně rychle jako jsou předepsané normohodiny Citovat
hakavcak Odesláno 1. srpen 2014 Autor Odesláno 1. srpen 2014 Mám hotovo měl jsem to asi za dvě hodiny.. udělal jsem to podle návodu jak je tady popsaná prasárna.. Moc se mi do toho nechtělo, ale když mi řekl v servisu že je to práce na celý den, že musí všechno ven.. tak jsem to udělal a jsem rád, že jsem to udělal takhle.. všechno funguje jak má a díly palubky zůstali na svém místě.. Citovat
Lukaydo 407 Odesláno 1. srpen 2014 Odesláno 1. srpen 2014 udělal jsem to same pořadně to epoxidem zalepit ,ja to dělal 2x jednou pajkou a po druhe to lepidlo už nešlo odpajet tak sem musel bruskou mini a zas zalepit myslel jsem že zas praskla ale byl to motorek ozubene kolečko prasklo ale stejně klima nechladi nemám na to nervy jen u řidiče ledovy vzduch klapky jsou ok ten epoxid drži jak prase takže o to že to praskne se nebojim, ale palubku si nenecham vyndat kvuli klapky blbé ale stejně budete nadavat že to je prasárna Citovat
micina Odesláno 30. srpen 2014 Odesláno 30. srpen 2014 Lidi jak se dostanu ke klapce klimatizace aniž bych musel sundavat palubovku? Nejde mi ovladat strana kde sedí spolujezdec díky. Citovat
Lada78 Odesláno 31. srpen 2014 Odesláno 31. srpen 2014 Nevim nevim, podle me je to prasarna na entou. Citovat
Lukaydo 407 Odesláno 31. srpen 2014 Odesláno 31. srpen 2014 Kolik je celkem klapek u 2 zonove klimi vím že jsou 2 u řidiče a dvě u spolujezdce jsou tam jetě další někde ?Jak dám test klapek tak to píše že 13%se nedovíra klapka u spolujezdce a nejde chladny vzduch ty klapky se otáčeji na dorazy jsou o.k Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.