Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

poznáš to jednoduše rozeberer středovy panel par šroubku a až nahoru k ventilaci cele to odcvakni de to blbě a nastartuj a podivej se zvrchu de to krasně videt jestli je praskla nebo ne,já měl prasklou klapku i ozubene kolečko v motorku cena noveho 2060kč musel jsem udělat nove z duralu,ale stejně mi de z chladiče co je v palubni desce jen trochu chladnějši vzduch u spolujezdce a u řidiče ledovy je to zajimave chladič tam je jen jeden bud už tam neni takovy tlak a napln v klimě že chladi jen pulka nebo nevim jinak vše funguje

[upravil dne 25/7/14 08:48 od Lukaydo 407]

Odesláno

Jéé tak to já se bojím tam takhle sám něco rozebrat ... ale asi to bude ta klapka i v servisu to hned řekli jen dodali, že je tam trochu nákladnější oprava, že musí komplet celá palubka ven.. tak s tím asi počkám a spolujezdec má smůlu :D

Odesláno

v klimatizaci za přístrojovou deskou není chladič, ale výparník--ten zajišťuje chlazení vzduchu

pokud ti jde k řidiči ledový vzduch a ke spolujezdci vlažný, je problém v klapkách (nebo ovládání klapek)

tři roky bez údržby klimatizace se musí projevit (u staršího vozu)

Odesláno

v klapkach problem neni byla praskla tu sem opravil zalepil epoxidem vystužil duralem a drži jak svina motorek klapky je taky opraven :) a jak tam ta klapka nebyla tak jsem šahal přimo na vyparnik při nastaveni 14 a 14 u řidiče ledovy u spolujezdce takovy normalni na dotek vyparnik je mi to divne když by měl byt vkuse.:myslim

Auto mám krátce cca 5měsicu nějak,od tatky a ten klimu moc nepoužival klapka praskla minuly rok v zimě a ted opravena klapka je mi to divné snad to bude jen tim že už to nemá tolik tlak a málo chladiva ale to se mi moc nezda,může byt ten vyparnik nějak ucpany nebo něco?:myslim

[upravil dne 25/7/14 20:57 od Lukaydo 407]

Odesláno

Mám hotovo měl jsem to asi za dvě hodiny.. udělal jsem to podle návodu jak je tady popsaná prasárna.. Moc se mi do toho nechtělo, ale když mi řekl v servisu že je to práce na celý den, že musí všechno ven.. tak jsem to udělal a jsem rád, že jsem to udělal takhle.. všechno funguje jak má a díly palubky zůstali na svém místě..

Odesláno

udělal jsem to same pořadně to epoxidem zalepit ,ja to dělal 2x jednou pajkou a po druhe to lepidlo už nešlo odpajet tak sem musel bruskou mini a zas zalepit myslel jsem že zas praskla ale byl to motorek ozubene kolečko prasklo ale stejně klima nechladi nemám na to nervy jen u řidiče ledovy vzduch klapky jsou ok ten epoxid drži jak prase takže o to že to praskne se nebojim, ale palubku si nenecham vyndat kvuli klapky blbé ale stejně budete nadavat že to je prasárna :)

• O 4 týdny později...
Odesláno

Kolik je celkem klapek u 2 zonove klimi vím že jsou 2 u řidiče a dvě u spolujezdce jsou tam jetě další někde ?Jak dám test klapek tak to píše že 13%se nedovíra klapka u spolujezdce a nejde chladny vzduch ty klapky se otáčeji na dorazy jsou o.k

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...