nitracek88 Odesláno 23. červenec 2014 Odesláno 23. červenec 2014 Zdravím majitele 207ček mám docela velký problém. Kupoval jsem si ojetou 207 před dvěma roky a byla dovezená ze Španělska jen s jedním klíčem s dálkovým zamykáním a imobilizérem. A co se nestalo, včera při opravě jsme ten klíč rozjel...:/ Samozřejmě kryt klíče byl na padrť a s tím i tišťák pro centrál a imobilizér. Klíč se mi podařilo jakž tak vyklepat, takže je celej. Problém je ale ten, že auto nenastartuju. Sice škytá, ale nenaskočí. Poradí mi nědko, co teď s tím. Dokáže mi někdo vyrobit nový klíč + imobilizér, když mám jen zbytek tištáku, na kterém chybí součástky? A popřípadě nevíte někdo, kdo by to dokázal udělat? Středočeský kráj, nejlépe Příbram, Praha A popřípadě kolik by byla cena? Díky Citovat
P607Olda Odesláno 23. červenec 2014 Odesláno 23. červenec 2014 Jedna možnost, objednat podle VIN origo klíč s dálkou a zapsat ho do auta, asi kolem 4000. Zavolej do autorizovaného servisu Peugeot. Druhá možnost, sehnat z vrakáče klíč ze stejného ročníku, tvoji kovovou planžetu do něj nasadit a zapsat ho do auta, odhaduju tak 500 + 500. Tento ročník má zřejmě imobilizér na tišťáku společně s dálkáčem. Sbírej ještě informace. [upravil dne 23.7.2014 11:23 od P607Olda] Citovat
Přema Odesláno 23. červenec 2014 Odesláno 23. červenec 2014 Koupit přímo v pugu origo klíč podle VIN ....příjde už vyfrézovaná i planžeta....nebo koupit celý nový klíč na netu i s eletronikou....... musíš mít kartičku s kodem immo a to všechno spárovat z autem....... Nebo možnost ale jestli to půjde( rozbitá eletronika ) někde v profi klíčnictví udělat klon tvého klíče i s čipem immo Citovat
nitracek88 Odesláno 23. červenec 2014 Autor Odesláno 23. červenec 2014 Ano, imobilizér je určitě společně s dálkovým ovládáním. Jednou jsem měnil kryt klíčku a zkoušel jsem nastartovat pouze s klíčem a musel jsem přiložit ťišták k palubní desce, aby naskočil. Nejhorší je to, že jelikož mám jen jeden klíč, tak mám te´d auto prakticky nepojizdné:/ Citovat
Přema Odesláno 23. červenec 2014 Odesláno 23. červenec 2014 Oldo ...použité eletroniky nejdou vždy spárovat s autem...... Citovat
nitracek88 Odesláno 23. červenec 2014 Autor Odesláno 23. červenec 2014 Kartu s immo kódem bohužel také nemám :/ Citovat
Přema Odesláno 23. červenec 2014 Odesláno 23. červenec 2014 to je taky nápad mít od auta jenom jeden klíč....... Citovat
P607Olda Odesláno 23. červenec 2014 Odesláno 23. červenec 2014 U nových aut už tuším kód (na kartičce) není potřebný. Ale nevím. Kód se dá zjistit celkem snadno. [upravil dne 23.7.2014 11:28 od P607Olda] Citovat
nitracek88 Odesláno 23. červenec 2014 Autor Odesláno 23. červenec 2014 Já vím no, taky jsem si to říkal, když jsem to kupoval s jedním klíčem :/ ale dotedka to problém nebyl, teď je velký :/ Citovat
t99 Odesláno 11. srpen 2014 Odesláno 11. srpen 2014 Řešil jsem před 2 měsícema ztrátu jediného klíče, auto na hlavní ulici, tak jsem pod něj vlezl, hrábnul rukou, vyskočil přední kapotu a odpojil baterku. Pak jsem objednal klíč v Peugeotu dle VIN. Peugeot poskytuje slevu dle stáří auta, u 2007 to je tuším 25% pokud jim to tam necháš vše zařídit. Cena klíče poslaného z FR po slevě bez dálky cca 600, s dálkou cca 1900 - čeká se cca 7 pracovních dní. Pokud nemáš kartu s kodem imobilizéru - 600 Nakódování v Peugeotu - 600 Já si vzal dálku za 1900, odečetl DPH, za 200 pošéfil kartu a za kilo si půjčil od kámoše diagnostiku, takže v součtu jsem se vešel za všechno do 1.900.. Na to že po ztrátě jsem měl nervy v háji že to vyjde tak na 5.000 jsem byl nakonec mile překvapen :-) A za 3.100 pokud to necháte v Peugeotu to neni taky zlý. [upravil dne 11/8/14 11:37 od t99] Citovat
Lihous Odesláno 11. srpen 2014 Odesláno 11. srpen 2014 Nevim jak daleko je elektronika od 406 zdokonalena ale u nas kousek v Tynisti dokazal na nase auto udelat funkcni kus samozrejme bez dalky. Cenovka cca 12-1300?? Nevim presne. Pokud je auticko novejsi asi neni problem s klicem prez VIN ale pokud je starsi a nebo neni 100% jistota ze nejsou meneny zamky je to pomerne draha loterie. Jinak nic se nenahravalo do RJ a klic funguje = jde s nim nastartovat. [upravil dne 11/8/14 12:13 od Lihous] Citovat
Jarek00 Odesláno 17. srpen 2014 Odesláno 17. srpen 2014 Ahoj, také řeším nový klíč a potřeboval bych poradit. Mám P 207 SW (11/2008) a k ní jen jeden klíč, naštěstí hlavní, ale kartička s kódem není a podle vinka to má mít ještě dálku s jedním klíčem. Rád bych klíč s dálkou měl jakožto provozní, a hlavní schovaný pěkně doma pro strýčka příhodu. Tedy potřebuji nový klíč s dálkovým ovládáním a ten starý dálkový co nemám vyrušit v jednotce. Umíte poradit jak na to, aby to nestálo balík ? Řekněme ve východočeském kraji. Budu vděčný za každou radu, předem děkuji. Citovat
paťas!!! Odesláno 6. prosinec 2017 Odesláno 6. prosinec 2017 ahoj, otevru toto starsi tema ohledne imo....nasi maji 207 1.4 2007 a stalo se jim to ze to dojelo domu, a druhy den nenatocili....pak po nejakem tom pokusu chytlo ale samo od sebe zdechlo asi pi trech minutach....pak dlouho nic....pri otoceni klice nejede cerpadlo tudiz nejde palivo....jak jsem zkousel kontakty v mot. prostoru (mala krabicka u leveho podbehu) tak neco cvaklo a najednou cerpadlo jelo ale po par minutach nehnuteho stani zase nic....muze to byt nahoda a nemusi...jak je prosim tahane vedeni na cerpadlo a muze to byt imo? diky Citovat
jarokare Odesláno 6. prosinec 2017 Odesláno 6. prosinec 2017 Ahoj , tohle nevidím na problém imobilizeru , to bys to nenatočil vůbec (když motor běží , tak ho imobilizer nevypne) , spíš si myslím , že odešla pojistkovka v motoru BSM , resp. relé uvnitř té jednotky , které napájí počítač motoru . Chtělo by to diagnostiku , abys zbytečně neměnil díly , kterým nic není ... Citovat
paťas!!! Odesláno 6. prosinec 2017 Odesláno 6. prosinec 2017 moc dekuju za vyvraceni imo a potvrzeni pojistkovky.....diag se asi nevyhnu.....jde ta skrin nejak rozebrat a opravit nebo je to zalite? a kolik by mohla stat nahrada kdyby nahodou? relatka jsou asi primo v ni ze? nikde jinde jsem zadne nenasel a pri pohybu konektorama se obcas cerpadlo hlo.... Citovat
Britt1 Odesláno 20. leden 2018 Odesláno 20. leden 2018 http://www.autoklice-vronka.cz/ Tenhle pán udělá klíč na počkání. Pokud máš kód klíče, tak bez auta, pokud ne, musí si ho vyčíst z vozu. Dokonce i dojíždí k zákazníkům. Citovat
sandman Odesláno 17. květen 2018 Odesláno 17. květen 2018 Ahoj,mám dotaz ke klíčům k P307. Koupil jsem P307 rok 2005 a majitel mi k autu dal 2 klíče. Jeden klasický bez dálky a druhý s dálkou u kterého prý měnil obal, protože ten původní byl poškozen. Jenže, pán byl asi „odborník“ a do toho nového obalu nepřendal imobilizér – taková ta malá „kostička“. Takže sice dálka funguje, ale auto tím klíčem nenastartuju. Tín bez dálky bez problému. Jak prosím rozchodit klíč i s dálkou? Citovat
P607Olda Odesláno 24. květen 2018 Odesláno 24. květen 2018 Kopii (klon) čipu ti udělají u klíčaře. Chtějí za to dost peněz. Domluv se tam, zřejmě za stejné peníze ti prodají nový obal, a vyfrézují novou planšetu. A na místě to vyzkoušíte. Protože oni samotný čip neprodávají, jen komplet. Jiná cesta by byla na vrakáči koupit jen čip a auto na něj naučit. K tomu potřebuješ KEY-CODE a diagnostiku, a výsledek je nejistý, za stejné peníze jako nehoře. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.