Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím majitele 207ček

mám docela velký problém. Kupoval jsem si ojetou 207 před dvěma roky a byla dovezená ze Španělska jen s jedním klíčem s dálkovým zamykáním a imobilizérem. A co se nestalo, včera při opravě jsme ten klíč rozjel...:/

Samozřejmě kryt klíče byl na padrť a s tím i tišťák pro centrál a imobilizér. Klíč se mi podařilo jakž tak vyklepat, takže je celej.

Problém je ale ten, že auto nenastartuju. Sice škytá, ale nenaskočí.

Poradí mi nědko, co teď s tím. Dokáže mi někdo vyrobit nový klíč + imobilizér, když mám jen zbytek tištáku, na kterém chybí součástky?

A popřípadě nevíte někdo, kdo by to dokázal udělat? Středočeský kráj, nejlépe Příbram, Praha

A popřípadě kolik by byla cena?

Díky

Odesláno

Jedna možnost, objednat podle VIN origo klíč s dálkou a zapsat ho do auta, asi kolem 4000. Zavolej do autorizovaného servisu Peugeot.

Druhá možnost, sehnat z vrakáče klíč ze stejného ročníku, tvoji kovovou planžetu do něj nasadit a zapsat ho do auta, odhaduju tak 500 + 500.

Tento ročník má zřejmě imobilizér na tišťáku společně s dálkáčem.

Sbírej ještě informace.

[upravil dne 23.7.2014 11:23 od P607Olda]

Odesláno

Koupit přímo v pugu origo klíč podle VIN ....příjde už vyfrézovaná i planžeta....nebo koupit celý nový klíč na netu i s eletronikou....... musíš mít kartičku s kodem immo a to všechno spárovat z autem.......

Nebo možnost ale jestli to půjde( rozbitá eletronika ) někde v profi klíčnictví udělat klon tvého klíče i s čipem immo

Odesláno

Ano, imobilizér je určitě společně s dálkovým ovládáním. Jednou jsem měnil kryt klíčku a zkoušel jsem nastartovat pouze s klíčem a musel jsem přiložit ťišták k palubní desce, aby naskočil.

Nejhorší je to, že jelikož mám jen jeden klíč, tak mám te´d auto prakticky nepojizdné:/

• O 3 týdny později...
Odesláno

Řešil jsem před 2 měsícema ztrátu jediného klíče, auto na hlavní ulici, tak jsem pod něj vlezl, hrábnul rukou, vyskočil přední kapotu a odpojil baterku. Pak jsem objednal klíč v Peugeotu dle VIN.

Peugeot poskytuje slevu dle stáří auta, u 2007 to je tuším 25% pokud jim to tam necháš vše zařídit.

Cena klíče poslaného z FR po slevě bez dálky cca 600, s dálkou cca 1900 - čeká se cca 7 pracovních dní.

Pokud nemáš kartu s kodem imobilizéru - 600

Nakódování v Peugeotu - 600

Já si vzal dálku za 1900, odečetl DPH, za 200 pošéfil kartu a za kilo si půjčil od kámoše diagnostiku, takže v součtu jsem se vešel za všechno do 1.900.. Na to že po ztrátě jsem měl nervy v háji že to vyjde tak na 5.000 jsem byl nakonec mile překvapen :-) A za 3.100 pokud to necháte v Peugeotu to neni taky zlý.

[upravil dne 11/8/14 11:37 od t99]

Odesláno

Nevim jak daleko je elektronika od 406 zdokonalena ale u nas kousek v Tynisti dokazal na nase auto udelat funkcni kus samozrejme bez dalky.

Cenovka cca 12-1300?? Nevim presne.

Pokud je auticko novejsi asi neni problem s klicem prez VIN ale pokud je starsi a nebo neni 100% jistota ze nejsou meneny zamky je to pomerne draha loterie.

Jinak nic se nenahravalo do RJ a klic funguje = jde s nim nastartovat.

[upravil dne 11/8/14 12:13 od Lihous]

Odesláno

Ahoj, také řeším nový klíč a potřeboval bych poradit.

Mám P 207 SW (11/2008) a k ní jen jeden klíč, naštěstí hlavní, ale kartička s kódem není a podle vinka to má mít ještě dálku s jedním klíčem. Rád bych klíč s dálkou měl jakožto provozní, a hlavní schovaný pěkně doma pro strýčka příhodu.

Tedy potřebuji nový klíč s dálkovým ovládáním a ten starý dálkový co nemám vyrušit v jednotce.

Umíte poradit jak na to, aby to nestálo balík ? Řekněme ve východočeském kraji.

Budu vděčný za každou radu, předem děkuji.

• O 3 roky později...
Odesláno

ahoj, otevru toto starsi tema ohledne imo....nasi maji 207 1.4 2007 a stalo se jim to ze to dojelo domu, a druhy den nenatocili....pak po nejakem tom pokusu chytlo ale samo od sebe zdechlo asi pi trech minutach....pak dlouho nic....pri otoceni klice nejede cerpadlo tudiz nejde palivo....jak jsem zkousel kontakty v mot. prostoru (mala krabicka u leveho podbehu) tak neco cvaklo a najednou cerpadlo jelo ale po par minutach nehnuteho stani zase nic....muze to byt nahoda a nemusi...jak je prosim tahane vedeni na cerpadlo a muze to byt imo? diky

Odesláno

Ahoj , tohle nevidím na problém imobilizeru , to bys to nenatočil vůbec (když motor běží , tak ho imobilizer nevypne) , spíš si myslím , že odešla pojistkovka v motoru BSM , resp. relé uvnitř té jednotky , které napájí počítač motoru . Chtělo by to diagnostiku , abys zbytečně neměnil díly , kterým nic není ...

Odesláno

moc dekuju za vyvraceni imo a potvrzeni pojistkovky.....diag se asi nevyhnu.....jde ta skrin nejak rozebrat a opravit nebo je to zalite? a kolik by mohla stat nahrada kdyby nahodou? relatka jsou asi primo v ni ze? nikde jinde jsem zadne nenasel a pri pohybu konektorama se obcas cerpadlo hlo....

• O 1 měsíc později...
  • O 3 měsíce později...
Odesláno

Ahoj,mám dotaz ke klíčům k P307. Koupil jsem P307 rok 2005 a majitel mi k autu dal 2 klíče. Jeden klasický bez dálky a druhý s dálkou u kterého prý měnil obal, protože ten původní byl poškozen. Jenže, pán byl asi „odborník“ a do toho nového obalu nepřendal imobilizér – taková ta malá „kostička“.

Takže sice dálka funguje, ale auto tím klíčem nenastartuju. Tín bez dálky bez problému.

Jak prosím rozchodit klíč i s dálkou?

Odesláno

Kopii (klon) čipu ti udělají u klíčaře. Chtějí za to dost peněz. Domluv se tam, zřejmě za stejné peníze ti prodají nový obal, a vyfrézují novou planšetu. A na místě to vyzkoušíte.

Protože oni samotný čip neprodávají, jen komplet.

Jiná cesta by byla na vrakáči koupit jen čip a auto na něj naučit. K tomu potřebuješ KEY-CODE a diagnostiku, a výsledek je nejistý, za stejné peníze jako nehoře.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...