Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj kluci. Vyměnil jsem originál autorádio za Sony a teď mi špatně ukazuje středový panel. Vím že to tam teď už info z radia nebude ukazovat..... ukazuje mi to tam hodiny, ale jakmile nastartuju auto tak ty hodiny se zastaví. Čas se zase srovná až po chcípnutí, nebo opětovným nastartování. Zřejmě to bude nějaký drát v ISO konektoru...... Poraďte prosím. Děkuju :)

Odesláno

Měl by to být multiplex..... VIN VF32AHFXA42775174 Jo a ještě to dělá když nastartuju a mám otevřené nějaké dveře... pak je zavřu tak na displeji pořád svítí otevřené dveře.

Odesláno
Měl by to být multiplex..... VIN VF32AHFXA42775174 Jo a ještě to dělá když nastartuju a mám otevřené nějaké dveře... pak je zavřu tak na displeji pořád svítí otevřené dveře.

Toto jsem taky řešil a dělal to konektor, byl připraven na to, aby ovládal hlasitost na rádiu přes páčku pod volantem i když tam žádnou nemám :) Stačilo jen vyndat popř. ustříhat dráty na ovládání hlasitosti aby to nešlo do rádia a nedělalo neplechu :)

Odesláno
radeji ty bych resil ty draty.....

[upravil dne 22/7/14 06:44 od pluton19]

Zkus si někde najít schéma zapojení a oddělej dráty na mute a na zvýšení a snížení hlasitosti :) Předem říkám že za to neručím, ale mě to pomohlo. Problém je v tom, že to špatně komunikuje rádio se zbytkem :) (podle mě)

Odesláno

Vy jste fakt exoti, když to jde vypnout přes Diagnostiku tak proč řešíte dráty?? To jako je asi celkem blbý řešení, když si vezmu že si pak třeba vzpomene tam dát někdy origo radio, nebo to nedejbože prodá a nový majitel z toho pak bude na prášky protože někdo prostě ustříhal dráty:bojim

Stačí se tady zeptat kdo by ti to přes dia nastavil, určitě se s někým domluvíš, a jestli se bojíš že to bude stát balík, tak rozhodně nebude

Odesláno

keď už niečo chceš odpojiť tak aby sa to dalo jednoducho do budúcna dať späť do pôvodného stavu. to znamená že odpoj aj piny z konektora nasuň na pin silikónovú bužírku na tesno/ zmršťovacia bužírka ( nie izolačku!) a označ vodiče (piny) že ktorý bol v ktorom otvore pre pin ( číslo otvoru na konektore/plaste) ináč to nemá zmysel robiť lebo niekoho za pár rokov pekne naserieš prinajlepšom a to nechtiac.

Odesláno

Nemyslel jsem zrovna odpájet / přestříhat :). Stačí je vypojit (vysunout z konektoru) ;) Co když zrovna nemá přístup k někomu kdo má diagnostiku. Je to můj názor, neberte to zle :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...