Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Kde najdu měnič tlaku regulace tlaku přeplnování? Když se mi ohřálo auto tak auto přestalo táhnout ale za studena jelo normálně. Při ohřátí na 75°C jako by vyplo turbo a tudle chybu mi to vypsalo.

Díky za rady

Odesláno

Aa já nevím jak to tam je. Byl jsem na dia ta vypsalo to tudle chybu, tak bych chtěl větět kde to najdu. Mělo by to ale bejt spojený s turbem todle protože když se něco zahřeje tak netáhne. Za studena vše ok.

Odesláno

Čiste teoreticky - čidlá tlaku turba sú na potrubí sania medzi turbom a vstupom sania do hlavy valcov.Čidlo je buď priamo na potrubí za klapkou,alebo je tam nátrubok,na ňom hadička čo vedie k čidlu.

To je teoria - skús pohľadať dačo také.V skutočnosti neviem kde to máš.Nepoznám ten motor,len sa ťa snažím naviesť kde hľadať,lebo vidím,že už dlho ti nikto neodpovedá.:myslim

Odesláno

Turbo nespíná ani nevypíná. Nevím, kde tohle bereš a proč se toho furt tak držíš. Turbo není žádný spínač. Spíš by bylo třeba, aby se někdo za jízdy podíval na měřené hodnoty, to napoví víc, proč tam nejde plná dávka.

Odesláno
není to ta serepetička na vršku intercooleru. Taková hranatá věc od Denso.

Teoreticky môže byť aj na intercooleri....

Misacekk - Daj VIN,nech vieme o čom je tu vlastne reč!

[upravil dne 24/7/14 09:36 od ferinko2]

Odesláno

odie: myslím to jako že turbo tlačí a netlačí

VIN je VF33HRHSB83267389

Jak jsi psal čidlo na sání nebo tak tak jediný čidlo je zakroužkovaní na intercooleru. Fotka mého motoru.

post-22651-14109638861207_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...