Marcel00 Odesláno 20. červenec 2014 Odesláno 20. červenec 2014 tak konecnce packa stieracov ide tak ako pre vacsinu normalne zmyslajucich... teda aspon podla mna. mlada sa stazovala ze ked da impulz packou stieracov na dol, tak sa jej vzdy aktivovalo automaticke stieranie. deaktivacia musela prebehnut tak ze packu prepla hore a nazad do nulovej polohy. impulz stieracov predpokladam ze funguje na obcasne zotretie a anie na aktivaciu automatickeho stierania. tak som to v diag upravil tak ze ked da impulz tak stierace zotru a koniec. automaticke stieranie sa aktivuje packou jedine tak ked sa prepnu do polohy 1, poloha 2 uz klasicky cykluju, poloha 3 zrychlene cykluju. konecne a ja suhlasim ze to teraz sa ta packa sprava a funguje ako ma. tak keby niekto tiez takto trpel tak vedzte ze sa to da nastavit cez diag. ak to tu uz niekde v sekcii 308 je tak nevadi, potom som neobjavil ameriku Citovat
Ajap Odesláno 20. červenec 2014 Odesláno 20. červenec 2014 Jaký \"impuls stěračů\"? Podle tvého popisu fungovaly stěrače správně. Citovat
RichVa Odesláno 20. červenec 2014 Odesláno 20. červenec 2014 Jaký \"impuls stěračů\"? Podle tvého popisu fungovaly stěrače správně. jj taky mi nemožnost vypnutí automatu občas vadí - nicméně první poloha nahoru je \"klasický\" cyklovač (čím rychleji jedu tím je kratší impuls) a občas se hodí. U 308 II to už v frantíci pochopili - impuls dolu zapne, druhý impuls dolů vypne. Kdyby se takto povedlo naladit naše auta, pak by to bylo fajne. Citovat
Marcel00 Odesláno 20. červenec 2014 Autor Odesláno 20. červenec 2014 impuls dole na vsetkych autach funguje tak, ze stierace urobia jeden cyklus a hotovo. avsak na nasej p308 ako i na ostatnych p308 mozno i inych modeloch pugu s dazdovym senzorom, tento impulz aktivuje automaticke stierace co mi vadi. tak som to urobil tak aby automaticke stieranie bolo v polohe 1 a nie na impulz dole. teraz to chodi tak ako som zvyknuty na renaulte, nissane, volkswagene, mazde, toyote, bmw, opli atd [upravil dne 20/7/14 22:35 od Marcel00] Citovat
HonzaZ Odesláno 20. červenec 2014 Odesláno 20. červenec 2014 Impuls by měl být lehkým přitažením páčky k sobě, když je aktivace dešťáku (auto) páčkou dolů. Citovat
Marcel00 Odesláno 20. červenec 2014 Autor Odesláno 20. červenec 2014 impuls packy k sebe spusti ostrekovace celneho skla packa impuls dole aktivovala automaticke stierace, co je nezmysel podla mna. na p407 som to mal tak ako to mam teraz na p308 konecne :-) impuls dole - zotre okno, nic viac impuls k sebe - ostrek okna poloha 1 - automaticke stierace podla dazdoveho senzora... Citovat
MJSytic Odesláno 21. červenec 2014 Odesláno 21. červenec 2014 JJ, stejně to mám na 406 a když přesednu do 308, tak nechápu, co je to tam za logiku. Nějaký návod na úpravu by byl? Citovat
HonzaZ Odesláno 21. červenec 2014 Odesláno 21. červenec 2014 Na P508 to mám, páčka dolů - auto podle dešťáku, nahoru první poloha - cyklovač podle rychlosti jízdy, lehké přitažení k sobě - jedno setření, plné přitažení - ostřikovač plus několik setření. Předpokládám, že by to na 308 mělo být podobné. Mrkni do návodu k obsluze, jak to to tam popisují Citovat
Přema Odesláno 21. červenec 2014 Odesláno 21. červenec 2014 v ex SW to bylo jak píše Marcel...dolů 1x setře.....teď v coupe uplně na hov*o .... dolů je senzor a vypnout jen do polohy 1 a zpět na 0 .... kdo tohle vymyslel tak ať mu kok*t nestojí 100 roků :D:D:D:D Sorry musel sem;) Citovat
Marcel00 Odesláno 21. červenec 2014 Autor Odesláno 21. červenec 2014 treba ist v diag do pocitaca stieracov a vypnut automaticke stieranie na impulze dolu. tym padom sa automatika presunie na polohu 1. keby bol problem hodim sem printscreen... Citovat
Přema Odesláno 21. červenec 2014 Odesláno 21. červenec 2014 to mě nenapadlo........viděl sem znaky na páčce a víc sem neřešil......mrknu...dík ovečko Citovat
straki007 Odesláno 21. červenec 2014 Odesláno 21. červenec 2014 jj. taky jsem to uz delal na sve C5 i na C4. To je otrava tak jak to bylo..... Spis na ulomeni packy :D:D Citovat
Přema Odesláno 21. červenec 2014 Odesláno 21. červenec 2014 ...a to vím až teď ??? Se rok a půl trápím z páčkou......kurde... Citovat
Marcel00 Odesláno 21. červenec 2014 Autor Odesláno 21. červenec 2014 Prema... a nezabudni parkovacku nastavit aby po ponechani packy blinkrov ostala svietit [upravil dne 21/7/14 20:48 od Marcel00] Citovat
Přema Odesláno 3. srpen 2014 Odesláno 3. srpen 2014 ...tak to tu trochu oživím...ale já tuto možnost u kupé nemám bohužel..... Citovat
Marcel00 Odesláno 3. srpen 2014 Autor Odesláno 3. srpen 2014 pripojim na diag, hodim sem printscreen... no vsetko je mozne, i to, ze ta moznost tam u nektorych verzi neni Citovat
straki007 Odesláno 3. srpen 2014 Odesláno 3. srpen 2014 Premku zalezi taky hodne na verzi diagbox resp PP2000. Citovat
Přema Odesláno 3. srpen 2014 Odesláno 3. srpen 2014 ...teď přesně netuším co mám...... až to příště zapnu mrknu co mám za verzi...... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.