Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám ho taky.... No nekup ho za (tenkrát) necelých 90,-.... Pokud si teda pamatuju východoněmeckou marku za 3,- Kč.... Mně prasklo jedno rameno (nebo spíš někomu při zápůjčce), takže je to svařeno a funguje dál.... :super

Odesláno

dnešek se proflákal.. nejdřív objíždka par aut.(dopoledne) pak jsem čekal na Kačku a jelo se do Prahy že pujdeme do kina. nedalo mi to a musel jsem do JRC. no neodnesl jsem si dvě hry :D

jinak jsme byli na Fantastická zvířata: grindevaldovi zločiny

upřímně nic moc

Odesláno

Dobrý :super o dlouhé zimní večery máš postaráno 😂

Ps3 jsem loni prodal. 

Hraju na PS4, většinou GTA online a teď párkrát Fortnite...

Odesláno

Ráno s firemním Parťákem na STK a prošel na jedničku. Pak jsem si dovez letní radost na 309 TD a pak hurá až do teď vrtat..  

Odesláno (upraveno)
V 29. 11. 2018 at 17:36, Milan+ napsal:

A dnes dodělání včetně nových otočných  přikalených hrotů. A i do rezervy po zkušenosti s půjčením. 

@Milan+Taky jich doma pár mám... :)

DSC_0002.JPG

Upraveno uživatelem brixtr
Odstraněné obrázky z citace
Odesláno

Uspal jsem malýho...zastavil si krvácení z dásně kde byla osmá po kychnuti...by člověk neřekl kolik krve tam dokáže téct během chvilky...a válím si šunky v teple :aut

Odesláno

rano vstal - ometl sem auto od snehu a vyrazil do obchodu
po 200m sem musel zastavit a okno oskrabat protoze mrznouci dest je svine
cestou z obchodu oskrabat znovu a skusit jak nalozeny tranzit dokaze pohnout s prdeli + test kvality zimnich gum
pak cesta do obchdu znovu ale uz s rodinkou a ted sedim u PC a asi ho vycistim od prachu :P

Odesláno
před 3 hodinami, Havlicek.Lukas napsal:

a asi ho vycistim od prachu :P

koho? :D 

jo ten déšt mi taky dělal ráno vrásky.. ještě že jsem jel Peugeotem, ten topí hned 

Odesláno (upraveno)

Casne z rana / 5,30 - 6,45 / cesta do Prahy D11 byla celkem v pohode kolem Pdebrad byl trosku vic led jinak do cca 110 to slo
Do bela me vytocilo nejake spechajici cune v dodavce kdyz se vracel do praveho pruhu tak nas tak  nahodil ze jsem si na nej zatroubil - dalnice byla poloprazdna.

V samotne praze jsem koukal jako tele my "z hor" se jedeme podivat na snih do prahy  :D
Cesta zpatky bez probelmu - odpoledne smena u nas v praci a ted cekam na "befel" a jedu rozvozit nejakou spolecnost .... snad budu do 3 doma ... A bude to pekna 24hod smena :)

011220183969[1].jpg

Upraveno uživatelem Lihous

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...