Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak dneska jsem Valce sundal trampolinu. premeril strechu garaze a naplanoval jeji kompletni rekonstrukci kterou snad provedu pristi tyden za ucasti kamaradu co mi pomuzou. uz se tesim, protoze snad na zimu bude mit Mondasek nejen teple papuce ale i kde parkovat a nebude stat na te hnusne zime. jo a taky jsem k rodicum do garaze zaparkoval po fichtlovi na zimu i vlek a motorku. holt maj vetsi garaz :)

Odesláno

Odvezl ráno auto do servisu a pak se sestrou k účetní s papírama no a pak sesponkoval 350 rámů.  

DSC_0489.JPG

Odesláno

Milan+ do vzduchoklimatizací.. Jiná firma tam kapsovitě nacpe filtrační látku.. poslu foto..

Odesláno

Dnes jsme byli pro novou sedačku. Téměř se nevešla na vlek za auto. Na krámě nám ji ukázala, že je to ona, poté jsem doplatil rozdíl mezi cenou a zálohou. Chlapi vám ji pomůžou naložit. Naložili no a když jsme doma vynesli první díl do druhého patra, tak jsem zjistil, že jsme si přivezli jinou sedačku. Místo pravý, levou. :bacha :bacha Takže telefon a žhavení drátu. Zvedla to ta slečna a ať ji rozbalím a zkontroluji. Nemusel jsem nic rozbalovat, když jsem si pořádně prohlédnul hlavní sedák. Prostě levá. Takže zase dolů, na vlek a mám to naložený v garáži. Zítra volám znovu a za darmiko nám přivezou tu naší pravou sedačku. :bacha Dnes jsem kvůli tomu najel 60km. Nechápu to, buď měli dvě stejný na krámě nebo jsme někde projeli černou dírou. Spíš měli levou a pravou a chlápek nám vyvezl sedačku levou. Na autě už jsem to nekontroloval. Tohle mě vůbec nenapadlo.

Odesláno z mého E2303 pomocí Tapatalk

Odesláno

Jo mi dovezli sedačku a když jsme ji rozbalili z toho igelitu tak byli na ni vidět sponky od čalouniku ktery na vystavenym kusů vidět nebyli..

Odesláno

No taky dobrý. Ono jako něco vybrat za rozumný peníze, aby to k něčemu vypadalo je celkem zábava. Když už si vybereš, tak je zase doba dodání konec ledna. Uděláš kompromis a dopadne to takhle, no jsem na ně zítra zvědav. Navíc nevím, jestli bude zítra auto s koulí. Když tak budu prosit kamarádku s Xtrailem v automatu.

Odesláno

furt lepší, než když na chodbě zjistíte, že do bytu se s ní nevytočíte, i když je rozložená na 3 díly... :D

Odesláno
furt lepší, než když na chodbě zjistíte, že do bytu se s ní nevytočíte, i když je rozložená na 3 díly... default_Laugh.gif

Hlavní sedák skončil v prvním patře napasovaný o zábradlí. :D

Jakou a kde se kupovala.U nás byl problém se sedačkou ze s konta. 

Bellfast z Okay, docela se těším na telefon a devátou ranní.

Odesláno

neustále testuju nové auto , už ho mám týden, a musím říct jak jsem se bál věcí-novot v autě tak mi vůbec nevadí , jestli je to tím že se chovají jinak než např v PSA vozech a já to znal pouze od PSA , tak prostě v Hyundaii to funguje tak že mi to nevadí . Mám namysl Start stop, elektronickou ruční brzdu , a euro 6.

Abych byl konkrétní:

el. ruční brzda jde jediným tlačítkem nastavit zdali ji budu ovládat ja nebo automatika

Start stop vypíná opravdu až když dýl stojím a s kolama rovně , tzn při výjezdu z křižovatky nezdechne.

euro 6 -ikdyž splnuje tuhle normu tak stále jen díky naftě, tzn žádné ADblue, Eloys apod. prostě si přistřikuje naftu ;) 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...