Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
před 2 hodinami, radim.1008 napsal:

Co jsem udělal? Naštval jsem se. :roll Chtěl jsem dnes posekat. Kouknu z okna, sem tam mrak to půjde. Připravím si sekačku, projedu čtyřikrát po zahradě a začne lejt a padat krupky z jednoho takového trochu černého mráčku. :bacha Tak jsem to zase uklidil... To počasí je k nasr.ní. No a teď vykukuje sluníčko. 

Já u Litomyšle v Morašicich a tady zatím počasí luxusní,sekat nebudu ,ale  sekačku opravovat budu. Prý něco s pojezdem, uvidíme. 

Odesláno

@Klemoň Konečně kus pořádného auta 😍👍 Americké miluju. Jen ty nálepky nad laufy - AK47 - nechápu co k tomu některé vede takhle mrvit auto 🤔

Odesláno (upraveno)

A pustil jsi si to video ?  Nebo alespoň ten zvuk ? Tak proto asi to AK47 :roker           No vlastně pustil - jinak bys je neviděl :super     Jsem "matěj"

Jo a koukals , že už nejsem brácha Medvěda ? - Fůziky sú preč 😂

Upraveno uživatelem Klemoň
Odesláno

Jo zvuk parádní ale já prostě nemám rád takové věci. To si dávají mlaďoši na staré báwa ale proti gustu, každého věc. 

Jo všiml, koukal jsem co je to za mlaďocha 😁

Odesláno

Dej pokoj s báwem, to má kdejaký trouba 😁 Já vím žes je tam nedal a taky je to jen můj názor na který nemám patent, to jen že mě to praštilo. Ale auto orgasmus. V tom bych se chtěl projet 👍

Odesláno (upraveno)

Vyndej z peněženky pár love a můžeš stejně jako já . .  a nebo vyndej ještě víc a můžeš mít i 750HP  . . . :papa         30 minut až 24 hodin jako já :super      Kontakt mám.

Jinak já samozřejmě vím, že nerejpeš do mne . Se totiž bojíš , že bych ti mohl rejpnout klíčem do laku 😂

Odesláno
před 2 minutami, Klemoň napsal:

Jinak já samozřejmě vím, že nerejpeš do mne . Se totiž bojíš , že bych ti mohl rejpnout klíčem do laku 😂

Tak rychle běhat neumíš 🤣🤣🤣

Odesláno (upraveno)
před 1 hodinou, Milan+ napsal:

Uzené fajn,jen ty Svijany brr.

Asi to je jako s ženskýma - někdo rád tenký, někdo tlustý, někdo bloncky, někdo zrzky... 

Mě třeba Svijany celém chutnají, ale vůbec neocením Plzeň a Buďvař (to už radši Gábinu a Samsona) 

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno (upraveno)
před 22 minutami, HanysR napsal:

Kolik to stojí ze srandy? Kam pro to chodíš? 

https://www.😇    Odkaz jsem smazal. Porušování pravidel fora. Kdo chce napíšu SZ

a jinak ofigo ceny "v plné palbě" na webu "XYZ" - tam jsou vlastnosti aut tj, objem, výkon , spotřeba atd.

Odesláno (upraveno)

@MedvědA někdo bere všechno pokud to neuteče na strom 😁

Upraveno uživatelem Návštěvník

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...