Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ještě jsem si vyfotil bubnovou brzdu někde kolem 1920--za sto let se v ní NIC nezměnilo 😯, tak geniální a jednoduchý princip  to byl a furt je i na nových Tatrách :super

DSCN1974.JPG

Odesláno

Udělal jsem si kávu a přišla mi SMS : Vážený kliente , výsledek Vašeho PCR testu na SARS-COV-2 je POZITIVNÍ  🙄

Odesláno

jako u chřipky , zvýšená teplota ,střídající se návaly tepla-zimy , kašel , slabost únava , bolest kloubů a žeber , rychle se zadýcháváme , ze 4členné domácnosti jsme pozitivní 3 , všichni nachlup stejné příznaky .

Odesláno
před 12 minutami, Davidak79 napsal:

Udělal jsem si kávu a přišla mi SMS : Vážený kliente , výsledek Vašeho PCR testu na SARS-COV-2 je POZITIVNÍ  🙄

Tak to se dalo čekat s priznakama který jsi měl. Dceru to čeká v pondělí - minulou středu pozitivní učitelka.

Odesláno

je to v pohodě , akorát žena má astma tak to nese trochu hůř.

Synátorovi spolužáci jsou nedočkavý :D parchanti chtějí do karantény :D  , ještě ale u něj nemáme výsledky. 

Odesláno

No u nás v práci to práská okolo , samé kontaktní karantény a pořád nic . . .  Asi budu chodit více do provozu 😂

Odesláno

Tak volala obvoďačka, že prý pokud už nebudu mít 27.9. příznaky, tak můžu bez testů do rachoty :D  twl já se tak těším .

Odesláno

Tak mas aspon cas dodelat doma vsechny resty😁

S ja si slibil ze se nebudu rozcilovat za volantem...dvakrat jsem na kruhaci nedostal prednost a brzdil jsem i prdeli...a jednou mi bylo receno kam jedu kdyz je na druhym vyjezdu jednosmerka...do tretiho vyjezdu asi blbecekv dodavce nedohledl😁

A dodelavam restyna domku...prilepil jsem kuslina na schodech a prah a konecne tak jsou zadelany vsechny prechody podlahovych krytin...huraaa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...