Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak já si dnes dodělal co včera začal, aby  bylo při ruce,když se tak nějak navštěvujeme po těch garážích. Sem budu dávát to co je za fušky. Budu muset dotáhnout tu zásobu z práce. :D

1489344521690.jpg

Odesláno
"Zabytej cas" a podivani se do oblasti kde jsem nebyl snad 3/4 roku mozna dele ...... Ale ono to nebylo jen takove duchodcovske ..... [emoji4]

Uz za Rybnou byla zabava a od Kralik zpatky taky s Volvem a Bmw fajn ridici ale zadne blazneni ...... [emoji6]

Je tady krásně, dnes ale zima a vítr.

Odesláno

Dnes jsem akorát zatopil, to bylo z činnosti vše. Po včerejšku, kdy jsem dohrabal zahradu, uklidil přes polovinu přivezeného dřeva z lesa a večerního popíjení, jsem se dnes na nic víc nezmohl. :D Navíc mě dnes bere koleno, au. :bacha

Odesláno

Ofrézoval 685 hranolů a pak udělal 20 latí na plotek proti yorkšírovi... A pak fotil malotraktor TZ kamosovi do inzerce.. 

Odesláno

Tak já zas někde projedu bahnem a bude hezky a bahno na autě (nejenom) zaschne, tak pojedu na myčku a ono začne pršet etc. etc. etc.... :aut

Odesláno

Otevřel jsem White Rum a začínám zkoušet, jestli ten zub přestane do pondělí bolet :D

Odesláno

Tak jsem se dnes konečně pustil do zaizolovaní topení vedle kolejnic na vrata. Jelikož původní jsem musel kvůli prostoru sundat .Tak si tu hraji s tubexem. 

1489860872580.jpg

Odesláno
To vypadá, že u třetí nohy to neskončí.... default_Laugh.gif

Pít s Moraváky je plánovaná sebevražda. Naštěstí jsem dopadl docela dobře. Panáků slivovice bylo, že jsem se cítil skoro jak stonožka. :D Ještě, že pivo došlo a víno, které se nalévalo přímo z kanystru nemusím. Dnes se celý den povaluji.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...