Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

V 6.30 jsem vyjel do Tyna nad Vltavou, od 8.20 tu cekam do 15.30, kdy pojedu zpatky do Prahy. Pak vymenim Tranzita za Octavku, studentky za rektora a vecer valim do Brna. Zitra odpoledne prevezu rektora z Brna do Bratislavy (pres den budeme kecat s kolegama od kulaty lopaty, popijet kafe a bastit chlebicky) a v patek pozde v noci navrat domu.

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

To cekani je des. Bych se ukousal nudou. Zacinam mit rad svou praci. Dneska jsem udelal dve super drahy nabidky na nove podlahy do dvou bytu a uzavrel prvni etapu rekonstrukce na VŠE se super hospodarskym vysledkem pro firmu, takze trosku i pro mne. Jak to tak vyoada tak se v praci zacinam orientovat :)

Odesláno (upraveno)

Nudit se netreba. Vim, v kolik me budou potrebovat a co delam v casoprostoru mezi vylozenim a zpetnym nalozenim nikoho nezajima - dneska jsem se treba prosel na rozhlednu na Tynem (Semenec), a kdyby bylo lepsi poicasi sel bych klidne nekam dal ..

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

Mi s klukama uhasili dva plastový kontejnery na papír. 2:37 SMS a v 3:45 už v posteli.

Odesláno

Kurna. Mam chut na cocku.

Medved: nejde o to ze se nenudis... Ale sam vim jaky to je nekam prijet a tam cekat a delat si vlastni program. Kor kdyz pak nekdo zavola ze program se zmenil a ihned mizime a ja byl v saune :)

Odesláno

banalni zalezitost vymena vlozky zamku je otazkou par minut,dneska jsem musel koupit novou vlozku protoze se mamine zlomil klic,nejlepsi bylo,ze mi to dalo hodinu prace,protoze mi potvora nesla vytahnout ze dveri

odeslano z Lumie

Odesláno (upraveno)

s klicem v zamku to jde obcas blbe no :P
ja si dnes do sluzebaku chtel koupit original tlakovou hadici k turbu - prej cena cca 1200 kc (takze dost draha sranda za kus gumy o prumeru 60mm a delce ani ne 7 cm)

post-45527-0-09722600-1449173024.txt

tak sem koupil kus tuningove modre asi za 600 a malej kousek sem z ni uriznul

post-45527-0-46592400-1449172966_thumb.j

Upraveno uživatelem Havlicek.Lukas
Odesláno

Já myslím že v té firmě kde Lukáš působí je to asi jedno vzpoměň si na to období kdy tady popisoval snad obden že některá ta jejich "ludra" jela domů na špagátě. Tam je šéf asi rád že se mu podařilo zlanařit kutila jako je Lukáš že se o auto v rámci svých možností nějak stará a že auto jezdí a vydělává koruny.

Abych nebyl OT. tak dnes jsem měl volno dopoledne jsem něco málo pomohl tatíkovi a po obědě jsem odvez plný vlek bordelu na sběrný dvůr. Pak jsem se tak nějak relaxačně poflakoval mezi TV a PC.

Odesláno

Já myslím že v té firmě kde Lukáš působí...

ono veno to asi bude tim ze se vozovy park pomalu obnovuje a jelikoz mam jako jedinej turbika na firme tak se o nej staram sam

pro ostatni auta je na firme dost nahradnich dilu no

jako co jde to udelam sam ale ted uz se vozi auta do servisu docela pravidelne na beznou udrzbu - typuju ze do mesice tam asi skoncim se zadnima brzdama a spojkou

jinac asi mesic zpatky mi prasklo spojkove lanko ktere sem si dokazal na PH7 vymenit sam jen za pomoci noze a klice na hever :P

Odesláno

V 6.30 jsem vyjel do Tyna nad Vltavou, od 8.20 tu cekam do 15.30, kdy pojedu zpatky do Prahy. Pak vymenim Tranzita za Octavku, studentky za rektora a vecer valim do Brna. Zitra odpoledne prevezu rektora z Brna do Bratislavy (pres den budeme kecat s kolegama od kulaty lopaty, popijet kafe a bastit chlebicky) a v patek pozde v noci navrat domu.

Měl si se mi Medvěde ozvat a zajet ke mě domu. To mě moc mrzí, že si se mi neozval. Myslím to upřímě!!!

Odesláno

Ověsil domeček vánočním osvětlením a uklidil asi 10 kg psích hovínek ze zahrady ( 3-týdenní produkce našeho miláčka) :blicismajlik

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...