Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nechám ju prasknout a dám na radu...na ty první jsem narazil za nějakých 70Kc za dvě někde v obchoďáku ale časem přemýšlím ze bych to hodil i na zpátečku tak tam bych dal lepší na tý spz se to ještě dá horší to měnit vzadnim světle.

Guest servisman
Odesláno

Dnes provedena výměna čerpadla u auta , já drobet od nafty , ale zadařilo se oprava provedena v pohodě venku před garáží. Když musím tak musím, a to bylo venku něco nad nulou a tma ,bylo po 17 hodině. Čerpadlo se muselo měnit pod autem, takže poloha ležícího střelce. Ale zvládl jsem to v pohodě, kolega říkal budeme rádi když v 22 hod budeme doma a zvládli jsme to brzy , už po 18 hodině mne dělali večeři a kafíčko.

• O 4 týdny později...
Odesláno

Tak dnes nic, akorát jsem vstal, ale včera jsem se po letech konečně zas dostal na horách na skate běžky a vybruslil si z Harrachova nahoru na Čerťák. S pauzama, páč jsem lemro :D

Odesláno

Docela běžnej den...:) ale asi mám v autě ducha :D :D dneska mě začalo podivně šumět rádio a ten šum byl závislí na přidávání plynu jak kdybych měl motor napojenej na reproduktory když jsem couval po pár vteřinách se rádio zase naladilo :D

Odesláno (upraveno)

Celý dopoledne nakupování nábytku....mimo to nedělá někdo nebo nebyl dneska v Jeně na Křenově s kombíkem 406 nový model?? měl na okně a na podložce spz logo Clubu :)

Upraveno uživatelem Nick406
Odesláno

stěhování sedačky 1x trojsedák a 1x dvojsedák, těžký jak svi.., bude se malovat a než přijde nová budem se válet na karimatkách :)

Odesláno

nalozil sem si hermelinka :P cekam az se hezky ulozi a to bude mnamka

jinac mel sem v planu malou "jarni" akci na zahrade ale kdyz sem videl ten parez co bych mel vykopet tak sem se na to *****

jak to nakládáš? Myslím jako recept, jestli prozdradíš. Za odměnu řeknu svůj a ten je samozřejmě nejlepší :P

Odesláno

já chtěl dneska sáňkovat s dětma a na ještědu byl buď led nebo bláto. Takže sme bobovali. Zjistil sem že dřív bejvaly boby větší, do těch dnešních se už nevejdu :D :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...