Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

01:20 budíček

02:15 dojezd do skladu začátek nákladky

03:30 naloženo

03:45 dopito první kafe s kolegou vyrazil jsem

05:30 skládám první kšeft

10:00 obědvám na bunči výborné kančí žebra s chlebem

10:15 piju na kamínce druhé kafčo

13:05 volám šéfce a přemlouvám ať dojde otevřít obchod

14:15 skládám poslední kšeft dostávám pojeb zato že balíčkované maso si už nikdo nekoupí

16:30 třetí kafé s kolegou ve Fulneku na benzínce

18:00 odstavuji auto na firmě

18:40 skáču do bazénu

18:50 dopřávám si domácí pivko

22:00 sepisuji co jsem dělal celý den

Odesláno

Vstal jsem, vysral se, dal si sprchu, vyrazil do prace... O cem je tohle vlakno presne ? :myslim

Odesláno

V 6:00 vstávání a pochod do práce do 8:15 vysvětlování šefovi, jak se pracuje v našem informačním systému, aby věděl co má dělat až odejdu. Ve tři začínám shánět díly, skočím se osprchnout domů. Cesta do Peugeotu v Olomouci, postupný návrat domů do 21:00. 21:30 vyrážím popít. 2:00 návrat domů.

Odesláno

dopoledne jsem čekal na DPD, od autorozvody.cz :)

Když dorazilo, odvezl jsem moji pegynku k panu Hruškovi, náš vesnický mechanik, který mi namontoval díly do auta. Shrnuto oba kotouče a pravý třmen, destičky. Vše na zadek.

Hotové to měl cca za 2 h, tak jsem tam došel, zaplatil 400 za práci a jel domů. mezitím jsem HomeOffice spravoval weby klientům. večer jsem zalil rajčata, pak přijela návštěva a kecali jsme do 22 hodin. Pak spát, a teď jsem už od 6:20 vzhůru, opět homeoffice :)

Odesláno

Zase lepší když se nudíš v práci než doma ;) ono v tom pěkným počasí se nikomu nechce nic dělat to je tak na koupel

Odesláno

Včera sem měl volno a to zhrnutí obzvlášť vůči původnímu plánu mě nepotěšilo:-D

Plán: ráno vstát dle chuti, zaobstarat dítě, u bratra vyčkat servisáka na net a zprovoznit datovou zásuvku, pak vyrazit s ženskýma na nákupy, zastavit se u báby, okolo oběda návrat. Odpoledne omrknout na rampě výfuk, kde je teda ta zas..raná dírka, následně to povařit, opravit navigaci a navečer si s malou skočit do řeky, uložit ji a pokdu vše půjde hladce, tak si ještě skočit na pivko. Krásnej plán.

Realita: ráno vstát, obstarat dítě, do 11 čekat na technika, kterej po příjezdu diagnostikoval špatný typ zásuvky a odjel, poté čekačka cca do 12, než se ženský vybatolí, obchody, zastávka u báby, návrat okolo 18.00-horor!!! Návšteva u matky, hlídání synovce, procházka s mojí a dětmi, přerušená blitím a pak koupání totálně zablitýho synovce, koupaní naší malé, uspání naší malé. Cca okolo 22.00 sem se dostal ke kámošovi, abysme aspoň mrkli na tu navigaci a okolo 23 sem šel spát s vidinou toho, jak se dnes od rána až do 16.00 budu v práci kopat do zadku, jelikož sem nepáchne ani noha:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...