JJEENNDDAA Odesláno 27. červenec 2015 Odesláno 27. červenec 2015 (upraveno) a není to jen našroubované opačně?? Tak podle fotek to je opravdu origo Upraveno 27. červenec 2015 uživatelem JJEENNDDAA Citovat
Pe.Tr Odesláno 27. červenec 2015 Autor Odesláno 27. červenec 2015 Otocit to jde ale ten hacek je dole pruznej aby se zaviral a navic cep je zasunut zvrchu dou, obracene nejde a kdyz ten hacek otocis tak ten cep vypada divne Citovat
Pe.Tr Odesláno 27. červenec 2015 Autor Odesláno 27. červenec 2015 Presne, na vsech jinych satelitech to je taky tak Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 27. červenec 2015 Odesláno 27. červenec 2015 Tak potom to je jasné... Je to na to abys to jakoby chytl, tamtudy sevřel prsty, druhou rukou vyšrouboval a podíval se co je pod tím a proč to tak je . Předpokládám že je ten háček pružný a kdyby jsi ho při demontáži držel otevřený, tak tě to při vyndání šroubků, vlivem pružiny jebne přes prsty A nebo je to chyták abys zjistil že je to tam zbytečně.... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 27. červenec 2015 Odesláno 27. červenec 2015 To není vylisek na prst. To je uplně logický proč to tam je. Když ten haček vyklopíš na MAX tak aby ta horní část šla odklopit ještě dál a tím haček otevřít. Bože, takový jednoduchý řešení a nikdo to nevidí :D Citovat
Veverka Odesláno 27. červenec 2015 Odesláno 27. červenec 2015 Jenže my nic neřešíme, jenom se bavíme nad "problémem" Citovat
Pe.Tr Odesláno 27. červenec 2015 Autor Odesláno 27. červenec 2015 Proc je to teda kulate a ne hranate drevenej? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 27. červenec 2015 Odesláno 27. červenec 2015 Protože to asi lip vypadá, nebo nevim, to by asi věděl ten dizajner co to vymyslel, ale zkus to, myslim že to je tak jak pišu Citovat
Pe.Tr Odesláno 27. červenec 2015 Autor Odesláno 27. červenec 2015 Moc to nelicuje teda ale budiž Citovat
Pe.Tr Odesláno 3. srpen 2015 Autor Odesláno 3. srpen 2015 tak dnes STK , vše ok , je fakt že to teda prolejzal , zkoušel všelijaké vule apod. Jediné co moc nechtěl pochopit že obrysovky jsou v čočkách, že to nikdy neviděl , Citovat
Marcel00 Odesláno 3. srpen 2015 Odesláno 3. srpen 2015 mal si mu povedat ze ja sem vasi p**u taky nikdy nevidel a verim ze ji mate Citovat
Pe.Tr Odesláno 22. září 2015 Autor Odesláno 22. září 2015 tak jsem se těšil že po měsíci opět skutr osedlam ,ale o vikendu jsem mel slabsi chvilku a pujcil stroj bratrankovi, zapomnel v CCM sundat kotvu a zatahl za plyn.... kotva se rozlomila o vidlici a ohnula brzdový kotouč... zatím objednaný kotouč a novej zámek, snad to bude ok. Citovat
Schreek Odesláno 22. září 2015 Odesláno 22. září 2015 Aaaa tak už vim kdo me to zdravil v sobotu na Odolce a já Te nechtěl prasknout ze vozis milenky Citovat
Ing.Dziwy Odesláno 2. říjen 2015 Odesláno 2. říjen 2015 supr pane ,gratulace, to je ten co se prodaval v Brně?jinak ja si objednal vyšší štít a deflektory na gripy .Deflektory si kde objednal? Citovat
Pe.Tr Odesláno 2. říjen 2015 Autor Odesláno 2. říjen 2015 Na ruce i nohy v peugeot scooter v brne, ale videl jsem je uz i na ebay Citovat
Pe.Tr Odesláno 19. říjen 2015 Autor Odesláno 19. říjen 2015 Tak kotouc minulý tyden konecne dorazil a o vikendu jsem ho vymenil. Testovaci jizda jeste neprobehla bo jsem daval i vyhrivane gripy ale jeste to nemam dodelane. Citovat
Pe.Tr Odesláno 25. říjen 2015 Autor Odesláno 25. říjen 2015 Tak konecne jezdime a hefty krasne hreji. Hefty vysli na 320,- Citovat
Pe.Tr Odesláno 25. říjen 2015 Autor Odesláno 25. říjen 2015 Tehle tyden testuju tuscona, a pak zas pojezdim skutrem,pocitam do prvniho snehu to pujde letos snadno a jiste min do pulky listopadu neli konce Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.