Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Otocit to jde ale ten hacek je dole pruznej aby se zaviral a navic cep je zasunut zvrchu dou, obracene nejde a kdyz ten hacek otocis tak ten cep vypada divne :)

Odesláno

Tak potom to je jasné... Je to na to abys to jakoby chytl, tamtudy sevřel prsty, druhou rukou vyšrouboval a podíval se co je pod tím a proč to tak je :D . Předpokládám že je ten háček pružný a kdyby jsi ho při demontáži držel otevřený, tak tě to při vyndání šroubků, vlivem pružiny jebne přes prsty :D      A nebo je to chyták abys zjistil že je to tam zbytečně....

Odesláno

To není vylisek na prst. To je uplně logický proč to tam je. Když ten haček vyklopíš na MAX tak aby ta horní část šla odklopit ještě dál a tím haček otevřít. Bože, takový jednoduchý řešení a nikdo to nevidí :bojim:D :D

Odesláno

tak dnes STK , vše ok , je fakt že to teda prolejzal , zkoušel všelijaké vule apod. Jediné co moc nechtěl pochopit že obrysovky jsou v čočkách, že to nikdy neviděl ,

• O 1 měsíc později...
Odesláno

tak jsem se těšil že po měsíci opět skutr osedlam ,ale o vikendu jsem mel slabsi chvilku a pujcil stroj bratrankovi, zapomnel v CCM sundat kotvu a zatahl za plyn.... kotva se rozlomila o vidlici a ohnula brzdový kotouč...

zatím objednaný kotouč a novej zámek, snad to bude ok.

• O 2 týdny později...
  • O 3 týdny později...
Odesláno

Tak kotouc minulý tyden konecne dorazil a o vikendu jsem ho vymenil. Testovaci jizda jeste neprobehla bo jsem daval i vyhrivane gripy ale jeste to nemam dodelane.

post-6351-0-19409700-1445253447_thumb.jp

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...