WiZiPoK Odesláno 5. říjen 2005 Odesláno 5. říjen 2005 Poklona, damy a panove, potrboval bych poradit ... Pri otackach motoru od 1700 do 2000 mi pravidelne v kabine neco rezonuje. Uz jsem zjistil ze je to neco v kaplicce, pravdepodobne tycka tlacitka nulovani kilometru, nebo neco kolem toho. Kdyz zamacknu a drzim tam nerezonuje Ale to bych jeste vydrzel, ale vibrace se prenasi i na stredni zpetne zrcatko ... pri techto otackach, vsechna auta vidim dvojmo a rozmazane .... Jakmile prekrocim 2000 otacek, vse je naprostem v poradku, jakmile poklesne pod 2000 do 1700 rezonance v kaplicce + trese se zpetne zrcatko ... - na volantu a i jinak subjektivne celkove nic necitim - je to nezavysle na rychlosti a rychlostnim stupni i na spojce... dela to i pri stani, kdyz zvysim otacky nevite odkud, od ceho muze takova vibrce se dostatavat do kabiny? Dekuji WiZi Citovat
Dante_HK_CZ Odesláno 5. říjen 2005 Odesláno 5. říjen 2005 Zdravím, ja sem měl podobný problém u 605 2.1 TD, vibrace se přenášlely z motoru do kabiny a po překročení určitých otáček byl klid. Vyměnil jsme vzduchový silentblok na motoru společně s kotvou a bylo po problému. Ale jak čtu že to ma něco společného s nulováním tachometru tak problém bude někde jinde....ale že by i při volnoběhu? Citovat
WiZiPoK Odesláno 5. říjen 2005 Autor Odesláno 5. říjen 2005 ono to je spolecny pouze s tim, ze asi je volnejsi a kdyz ty vibrace se prenaseji do kabiny tak dela randal .... Citovat
P607Olda Odesláno 5. říjen 2005 Odesláno 5. říjen 2005 Kolegovi tam (Peugeot 406 Break, 2.0HDI, 80kW, rv.2003) klepal kablík od handsfree. Šel na to detektivně - zaměřil se na to, co není montováno seriově. [upravil dne 5.10.05 P607Olda] Citovat
WiZiPoK Odesláno 5. říjen 2005 Autor Odesláno 5. říjen 2005 jo, ale ja potrebuji vyresit puvod vubraci ..... co je zavisly na otackach .. neco musi vibrovat u motoru co se pak prenasi do kabiny .. a pak v kabine rezonuje vse, co neni normalne pripevneny ... .. to ze se mi trese stredni zptene zrcatko znamena, ze se jemne trese i celni sklo .. neboli neco pri danych otackach rozechveje cely predek auta ... Citovat
Fx Odesláno 5. říjen 2005 Odesláno 5. říjen 2005 Tak mrkni na ten silentblok, jak uz ti radili Citovat
Fusion Odesláno 5. říjen 2005 Odesláno 5. říjen 2005 Motorovej prostor a vnitřek spojují např. trubky k radiátoru... ten je pod palubovkou, takže možná tady to vibruje. Citovat
WiZiPoK Odesláno 18. říjen 2005 Autor Odesláno 18. říjen 2005 Dnes jsem navstivil mistni Peugeot Servis kam me nalakala podzimni akce. Pozadal jsem o provereni - presne jsem citoval vase doporuceni - \" vzduchovýho silentbloku na motoru společně s kotvou\" ... a oni na me jenom cumeli .... Nakonec mi rekli, ze jde to z pristrojove desky .. rozdelani je prace na den .... a kdyz to hodlam financovat, tak jdou na to ... Prosiim, nemohli by jste pres definovat/rict co mam hledat a vymenit ... a kde presne? Diky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.