Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Poklona,

damy a panove, potrboval bych poradit ...

Pri otackach motoru od 1700 do 2000 mi pravidelne v kabine neco rezonuje. Uz jsem zjistil ze je to neco v kaplicce, pravdepodobne tycka tlacitka nulovani kilometru, nebo neco kolem toho. Kdyz zamacknu a drzim tam nerezonuje :)

Ale to bych jeste vydrzel, ale vibrace se prenasi i na stredni zpetne zrcatko ...

pri techto otackach, vsechna auta vidim dvojmo :) a rozmazane ....

Jakmile prekrocim 2000 otacek, vse je naprostem v poradku, jakmile poklesne pod 2000 do 1700 rezonance v kaplicce + trese se zpetne zrcatko ...

- na volantu a i jinak subjektivne celkove nic necitim

- je to nezavysle na rychlosti a rychlostnim stupni i na spojce... dela to i pri stani, kdyz zvysim otacky

nevite odkud, od ceho muze takova vibrce se dostatavat do kabiny?

Dekuji

WiZi

Odesláno

Zdravím,

ja sem měl podobný problém u 605 2.1 TD, vibrace se přenášlely z motoru do kabiny a po překročení určitých otáček byl klid.

Vyměnil jsme vzduchový silentblok na motoru společně s kotvou a bylo po problému. Ale jak čtu že to ma něco společného s nulováním tachometru tak problém bude někde jinde....ale že by i při volnoběhu?:myslim

Odesláno

Kolegovi tam (Peugeot 406 Break, 2.0HDI, 80kW, rv.2003) klepal kablík od handsfree. Šel na to detektivně - zaměřil se na to, co není montováno seriově.

[upravil dne 5.10.05 P607Olda]

Odesláno

jo, ale ja potrebuji vyresit puvod vubraci ..... co je zavisly na otackach

.. neco musi vibrovat u motoru co se pak prenasi do kabiny .. a pak v kabine rezonuje vse, co neni normalne pripevneny ...

.. to ze se mi trese stredni zptene zrcatko znamena, ze se jemne trese i celni sklo .. neboli neco pri danych otackach rozechveje cely predek auta ...

• O 2 týdny později...
Odesláno

Dnes jsem navstivil mistni Peugeot Servis kam me nalakala podzimni akce.

Pozadal jsem o provereni - presne jsem citoval vase doporuceni - \" vzduchovýho silentbloku na motoru společně s kotvou\" ... a oni na me jenom cumeli ....

Nakonec mi rekli, ze jde to z pristrojove desky .. rozdelani je prace na den .... a kdyz to hodlam financovat, tak jdou na to ...

Prosiim, nemohli by jste pres definovat/rict co mam hledat a vymenit ... a kde presne?

Diky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...