Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

niekto to zamknite alebo napiste sem vysledok aky je!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Odesláno

zajímá mě to proto ,že vznikne mega vlakno,kde jeden hazí na druhýho jak to vojebavá,pak se udělá nějaký test jak to je a pak se nezveřejní výsledek?tak k čemu tohle vlákno je...úplně k hovnu....zamkněte ho nebo smažte admini....

Odesláno

Tak byl tam sám,tak to zatím nechte,mám chip od Petra také a odbržděno jinde,tak pokud bude cesta,tak to nechám změřit pro porovnání,pak se může něco dohadvat. Jináč já jsem s chipem spokojen. Auto funguje jak má.

Odesláno

Rejty, to budeš čekat podle toho, jak se to ted vyvyjí hodně dlouho. Já jen, aby si se dožil konce tohoto příspěvku. Nevím, kolik ti je let, ale snad se dožiješ. Tvůrce tohoto příspěvku má titul trestanec, tak se asi nevyjádří, ale mohou další přispěvatelé a znalci.

Odesláno

Tak asi takhle. I já jsem byl s chipem od strakiho dlouho spokojen, byť na prvním měření (to pražské, které dal dohromady MilanF1) se ukázalo, že to ten chip nebyl možná až tak decentní, jak jsem původně uvažoval (tedy pokud lze výsledky toho měření považovat za +/- realistické). A auto šlapalo a hezky táhlo. Někteří z vás mají osobní zkušenost. Je to už přes rok od chipu a jen +/- 10.000 km. V posledních měsícíh jsem ale na autě začal při jízdě pociťovat určité problémy. Netvrdím, protože to nevím, zda souvisejí s chipem nebo ne. Pokles výkonu jsem nezaznamenal, rozhodně ne natolik zásadní, abych si toho já se svým nájezdem ca 10.000 km/rok všimnul.

Když se rozpoutalo toto vlákno, sledoval jsem jej, podobně jako předchozí podobná. Už jen proto, že jsem byl strakiho práci nakloněn, přestože mnozí jiní měli jiné zkušenosti/názory. Když pak motorpower nabídl měření zdarma takřka za humny, přišlo mi dobré to zkusit a potvrdit si, že chip funguje a auto netrpí. Druhý efekt mohl být předložit zde na fóru konkrétní důkaz \"rýpalům\", že chip od strakiho není automaticky průšvih, jak někteří ustavičně tvrdí.

Výsledek měření mě bohužel zklamal. Ne snad primárně kvůli počtu koníků resp. kW - dle strakiho byl chip z 80kW/110k orig. +20% tedy na 96kW/130k, dle prvního měření (MilanF1 před rokem) tam bylo dokonce 143k, aktuálně dle měření od motorpower však jen +/- 88kW/120k. Spíš průběh obou měřených křivek vypadá úplně jinak (originál nastavení jsem bohužel změřené neměl).

Teď se tedy, když o to tak moc stojíte, začněte hádat, jestli máte \"důkaz\" toho, zda někdo dělá chipy dobře/špatně/jak kdy, nebo zda jedno/druhé měření bylo takové či makové.

Snažil jsem se domluvit se strakim, aby se mi na to mrknul, poradil, případně vyřešil, protože podle jeho slov pry neexistuje, aby mi takhle klesl výkon a krouťák, aniž by byl někde problém. Kde by tak mohl ten problém nejspíše být, to (zatím) neupřesnil. Hádám, že v motoru :D Jednání se strakim je zatím v procesu a vstřícné, až na (dalo by se říci obvyklé) problémy s jeho dasažitelností.

Obrázky sem dát neumím (možná tak přes fotogalerii v profilu, která se mi po nedávném přechodu z BONG-fóra zpět na toto staré dobré fórum komplet promazala), tak je můžu někomu poslat emailem, kdo ty grafy vyvěsí. Kdo se nabídne?

P.S. Omlouvám se za delší příspěvek, ale z mého pohledu byl takto potřeba, když už jste všichni tak netrpěliví a potřebujete si hrát s polotovary...

P.P.S. Najde se někdo ochotný, kdo realisticky dokáže posoudit problém mého Puga z technické stránky (detaily pošlu přes SZ/email)?

[Edited on 21/8/14 00:01 by Veverka]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...