Hauke Ivo Odesláno 7. červenec 2014 Odesláno 7. červenec 2014 A jen tak mimochodem, pokud si přečteš pořádně všechny moje příspěvky tak stále čekám na odpovědi ke kterým jsi se stále nevyjádřil ;-) Citovat
Kubajz.B Odesláno 7. červenec 2014 Odesláno 7. červenec 2014 Bla bla. Psal sem ti ze to je peugeot 406 2.2Hdi coupe, ze ho mel Machac. Vin si taky nechtel, tak nevim co jineho bys potreboval. Navic nevim jak yi ukladas zalohy kdyz nemas popsane k jakemu autu patri, navic kdyz jich mas udelanych cca 200 jak pises. A ten kdo tu pise at se to lockne, je to diskuzni forum a nikdo vas nenuti to tu cist. Citovat
straki007 Odesláno 7. červenec 2014 Odesláno 7. červenec 2014 A tohle je co??? Ty jsi myslis ze jsem debil tupej nebo co??? Kazda edc16 ma svoji mapu pro turbo. A kdyz uz jsem to nekomu rekl tak mozna tak ze kdyby meli ovladane turbo tak je to lepsi.... Citovat
Medvěd Odesláno 7. červenec 2014 Odesláno 7. červenec 2014 To bude zase hodně dlouhý vlákno ..... Citovat
straki007 Odesláno 7. červenec 2014 Odesláno 7. červenec 2014 Pokud se nebudou psat kraviny tak ne. Ale vzdyt o prasakovi je vzdy dlouhe vlakno Edit: Jo a dilentatovi jak si dokaze nekteri lidoop napsat do nalady....:D:D [upravil dne 7/7/14 21:57 od straki007] Citovat
Hauke Ivo Odesláno 7. červenec 2014 Odesláno 7. červenec 2014 Tak mi aspoň řekni BSFC pro benzínový atmosférický motor ;-) Citovat
straki007 Odesláno 7. červenec 2014 Odesláno 7. červenec 2014 Tak mi aspoň řekni BSFC pro benzínový atmosférický motor ;-) Az mi reknes kolik je teplota vyfukovych plynu s FAP a pridanym aditivem eolys pocas regenerace s dvouma katikama a pred FAPem..... Citovat
Hauke Ivo Odesláno 7. červenec 2014 Odesláno 7. červenec 2014 Ale notak, odpovídat na otázku otázkou je neslušné, to tě neučili? A co se týče placených softů... Zaplatim si je klidně taky a nic to nebude vypovídat o kvalitě mé práce ;-) Citovat
straki007 Odesláno 7. červenec 2014 Odesláno 7. červenec 2014 No tak vidis. Tak nemas duvod si je platit , tak jak ja nemam duvod ti odpovidat na trapne otazky ktere sem nepatri..... EDIT: Ale uz jsme jinde. Kaslu tady na tuhle debatu. Stejne budete mlejt svoje.... [upravil dne 7/7/14 22:08 od straki007] Citovat
Guest StibTo Odesláno 7. červenec 2014 Odesláno 7. červenec 2014 Pokud se nebudou psat kraviny tak ne. Ale vzdyt o prasakovi je vzdy dlouhe vlakno Edit: Jo a dilentatovi jak si dokaze nekteri lidoop napsat do nalady....:D:D [upravil dne 7/7/14 21:57 od straki007] Precti si to po sobe, pak si dej par facek a pak to napis znovu a tentokrat cesky Ja na rozdil od Tebe s komunikaci problem nemam. Jen se snazis odvest pozornost pryc od vysvetlovani vlastnich pochybeni. Jak TYPICKE... Citovat
Kubajz.B Odesláno 7. červenec 2014 Odesláno 7. červenec 2014 Bla bla. Psal sem ti ze to je peugeot 406 2.2Hdi coupe, ze ho mel Machac. Vin si taky nechtel, tak nevim co jineho bys potreboval. Navic nevim jak yi ukladas zalohy kdyz nemas popsane k jakemu autu patri, navic kdyz jich mas udelanych cca 200 jak pises. A ten kdo tu pise at se to lockne, je to diskuzni forum a nikdo vas nenuti to tu cist. Zase bez odpovedi.....pravdu si snad uz kazdej sam vybavi Citovat
straki007 Odesláno 7. červenec 2014 Odesláno 7. červenec 2014 No jsi tak rychly ze jsem si ani nevsiml zmeny. Promin. Mam problem s komunikaci kdyz mam praci. A odpovedet tady na otazky?? Naprosto zbytecna vec. Stejne budete zbytek lidi presvedcovat o opaku. Tak co. Jsi tak zaslepeny ze jsi si toho nevsiml nebo si toho vsimat nechces? Jen mas za potreby kopat a kopat a kopat. A kdyby jsi mne potkal na ulici tak mne ani nepoznas. Hlavne ze navazeni ti jde..... Citovat
straki007 Odesláno 7. červenec 2014 Odesláno 7. červenec 2014 Bla bla. Psal sem ti ze to je peugeot 406 2.2Hdi coupe, ze ho mel Machac. Vin si taky nechtel, tak nevim co jineho bys potreboval. Navic nevim jak yi ukladas zalohy kdyz nemas popsane k jakemu autu patri, navic kdyz jich mas udelanych cca 200 jak pises. A ten kdo tu pise at se to lockne, je to diskuzni forum a nikdo vas nenuti to tu cist. Zase bez odpovedi.....pravdu si snad uz kazdej sam vybavi A ja si mam vybavit kdo je machac s 2,2 hdi. To jsi snad upadl ne...... Mam zancene auta podle spz a lidskeho jmena pripadne nicku..... 99% lidi si pamatuji. No tobe nebylo v SZ rozumet nic krome toho ze chce a chces a chces original protoze jdes to prodavat.... Citovat
straki007 Odesláno 7. červenec 2014 Odesláno 7. červenec 2014 Jak jinak. Tady proste nema vyznam psat. Totalne pribrzdeni lidi. Porad svoje dokola.Chjo. To jak opice. EDIT: Snad i opice maji v palici vic. Si to tady uz probirejte jak svoji diskuzi. [upravil dne 7/7/14 22:24 od straki007] Citovat
Kubajz.B Odesláno 7. červenec 2014 Odesláno 7. červenec 2014 A pan admin vystraha zadna? Ivo ji dostane za nic. No jo, odkud vitr fouka. Takova protekce:) Citovat
straki007 Odesláno 7. červenec 2014 Odesláno 7. červenec 2014 Ja nepsal zadne jmeno narozdil od vas,jak ste utocili jen na mne. Myslim ze absolutne zadnou protekci tady nemam. Jsem rad za to jak se admini chovaji. Jsou proste nestranni. Pokud si ovoce zaslouzim tak at. Ale nenecham si proste kakat na hlavu. A ted uz opravdu koncim v tomhle vlakne. Si to treba ved monolog nebo dialog s Yvesem. [upravil dne 7/7/14 22:37 od straki007] Citovat
Hauke Ivo Odesláno 7. červenec 2014 Odesláno 7. červenec 2014 Páni, ty jsi přešel na to kdo jsem? Wau KGB zapracovala? Citovat
ChouLu Odesláno 7. červenec 2014 Odesláno 7. červenec 2014 Kubajz: já ti dám protekce... Straki tady nenapsal nic, za co by měl výstrahu dostat Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.