Radek Hurvajz Odesláno 6. červenec 2014 Odesláno 6. červenec 2014 Nebylo zameteno pod koberec, bylo odloženo proto že jste se neuměli chovat, už si nepamatuju kdo byl víc sprostej a napadající ale bylo to z tohoto duvodu. [upravil dne 6/7/14 18:20 od Radek Hurvajz] Citovat
Hauke Ivo Odesláno 6. červenec 2014 Odesláno 6. červenec 2014 Nebylo zameteno pod koberec, bylo odloženo proto že jste se neuměli chovat, už si nepamatuju kdo byl víc sprostěj a napadající ale bylo to z tohoto duvodu. Nemyslíš, že by stálo za to je upozornit na nevhodné chování a případně jim udělit trest než aby se to podle tvého slova odložilo, podle víše vyjádřeného zametlo pod koberec? Nezlob se na mě, ale pokud to vy admini, odložíte tak pro ostatní to vypadá jak obrana strakiho a \"na strakiho nešahat, je to bůh\" Citovat
Hauke Ivo Odesláno 6. červenec 2014 Odesláno 6. červenec 2014 toto je názor každýho, můj servisman je pro mě ,, taky bůh\" i když ho někteří nemusí, na autách jsem si toho udělal kdysi dost, dnes ty autí jsou o něčem jiném. To že straki odvádí ,,hovor\", podle mě se jen brání-,,kdo je bez viny hoď po mě kamenem\" někdo ho může druhý zase ne, nebo mu závidí [upravil dne 6/7/14 17:10 od Haryk] Brání se tím že vytáhne že zrovna dotyčné auto bylo stočeno o 690kkm (což si moc dobře pamatuje), ale nepamatuje si že auto bylo \"stočeno\" kvůli výměně BSI a budíků? No nepřijde mi to jako zrovna férové jednání vůči koncovému zákazníkovi... Citovat
alex44 Odesláno 6. červenec 2014 Autor Odesláno 6. červenec 2014 Viš ono je to trošku složitější. Pokud chceš na někoho poukazovat tak si buď nevyplňuj bydliště a buď anonymní, nebo se k tomu postav jako chlap a napiš si tam pravdu. Ale schovávat se učelně za Prahu a dělat že jsem někdo odjinud je fakt ubohý. Když teda jsi si jistý že máš pravdu proč do toho nejdeš uplně rovně, třeba by ti pak bylo snažší uvěřit. A pokud chceš někoho uražet tak si laskavě vyber někoho jinýho, buď tak hodnej, provokovat by uměl kde kdo, radši se zabyvej tím kvuli čemu jsi toto vlakno založil sorry ale špehováni podle IP adres, to už jsme někde na levelu konspirace ne ? místo aby ses zamyslel nad názorem tak sháníš identitu toho kdo ho vyslovil ? stejně je vás 90% anonymních a pár procent jakoby VIP a někdo si dělá z fora soukromý byznys. neviděl jsem ještě nikdy na normalnim foru , aby se měl jakýsi VIP přístup platit ,to mi přijde jako schovávání něčeho za něčím jiným, obzvlášte když je engine na forum v dnešní době free. jinak na Prahu kašli , já jí tam nezadával asi ji tam mate nastavenou defaultně. není důvod se schovávat , ale stejně tak není důvod se zveřejnovat... Citovat
ChouLu Odesláno 6. červenec 2014 Odesláno 6. červenec 2014 Alex44: Neplatíš si přístup, ale podporuješ klub! A tento engine je sice zdarma, ale co server? To se tu provozuje není věc, kterou lze pustit na PC pod stolem A pokud mě chceš nasrat, tak pokračuj... Citovat
Guest StibTo Odesláno 6. červenec 2014 Odesláno 6. červenec 2014 alex44 : O jakem VIP vstupu to prosim meles ? Precti si, o cem zde je radne clenstvi. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 6. červenec 2014 Odesláno 6. červenec 2014 Nebylo zameteno pod koberec, bylo odloženo proto že jste se neuměli chovat, už si nepamatuju kdo byl víc sprostěj a napadající ale bylo to z tohoto duvodu. Nemyslíš, že by stálo za to je upozornit na nevhodné chování a případně jim udělit trest než aby se to podle tvého slova odložilo, podle víše vyjádřeného zametlo pod koberec? Nezlob se na mě, ale pokud to vy admini, odložíte tak pro ostatní to vypadá jak obrana strakiho a \"na strakiho nešahat, je to bůh\" Ja u toho nebyl, tak nevím, četl jsem to později [upravil dne 6/7/14 18:42 od Radek Hurvajz] Citovat
Hauke Ivo Odesláno 6. červenec 2014 Odesláno 6. červenec 2014 ChouLu, StibTo: nebylo by lepší si to s Alex44 vyřešit přes PM, pokud vím tohle je vlákno o strakim ;-) Citovat
alex44 Odesláno 6. červenec 2014 Autor Odesláno 6. červenec 2014 jo a ještě k těm \"vypnutým dpf\" schválně se vy všichni co to máte údajně korektně vypnuté podívejte diagnostikou do živých hodnot vašeho motoru. je divné že auto stojí , motor studený a teplota před fapem je 500 stupnů celsia ne ? hodnota rozdílového tlaku není bud žádná nebo nějaká fixní je to taková emulační metoda která oblbuje jednotku motoru proto ecu nepouští regenerace ,problem je v tom že existují limitery na takzvane EGT , což je teplota spalin a ta vás potom semtam drží za prdel.. další věc že to hlásí nesmysly třeba jako chyba 1 čidla teploty spalin , která předtím nebyla, různé nefungující tempomaty a podobně, je to důsledek různých pochybných cracklých softwarů , typu ecusafe, volta,dpfoff a podobně. tyto softwary pracují tak nějak automaticky, vložíte soubor, zmáčknete enter a ono ty vyplivne \"upravený soubor\" a ten se nahraje do auta. problem je v tom že tyto softy hledají různé sekvence a ty pak podle předem nastavených podmínek zaměnují z jiné sekvence, vše zcela automaticky. jenže jak to dělá automat a ne člověk, tak to občas umaže nějaké ty konfigurační bity jinde a pak nefungují různé jiné věci. autor samozřejmě netuší proč a co se stalo , proto se to snaží nějak okecat a podobně, není to nic neobvyklého , jinak protáhnout soubor softem a pak nahrát do auta dokáže i malé dítě které si na počítači umí stáhnout písničku a nahrát jí do mp3 přehrávače. proto taky je na netu xx firem co dělají že se tím \"profesionálně\" zabývají.. to jen kdyby se někdo divil proč auto padá do nouzáku a nic nehlásí a nefungují různé věci které předtím fungovaly.. tak tolik k těm super vypnutým fapům ... Citovat
Guest StibTo Odesláno 6. červenec 2014 Odesláno 6. červenec 2014 Hauke Ivo : tak to sem nemá plést to s tím \"VIP přístupem\" Citovat
Hauke Ivo Odesláno 6. červenec 2014 Odesláno 6. červenec 2014 StibTo, ale notak... jakžto Člen Revizní Komise (ať už to znamená cokoliv) jsi adminem a existuje asi tak 20 možností jak tohle utípnout ;-) Citovat
ChouLu Odesláno 6. červenec 2014 Odesláno 6. červenec 2014 A je důvod to mazat nebo zamykat? já ho teda nevidím.. každý má svobodu projevu a tak ať se projevuje Citovat
milanrejpid Odesláno 6. červenec 2014 Odesláno 6. červenec 2014 ja stale cekam na odpoved od strakiho ale asi se nedockam jako sz a emailu.. Citovat
alex44 Odesláno 6. červenec 2014 Autor Odesláno 6. červenec 2014 Alex44: Neplatíš si přístup, ale podporuješ klub! A tento engine je sice zdarma, ale co server? To se tu provozuje není věc, kterou lze pustit na PC pod stolem A pokud mě chceš nasrat, tak pokračuj... server v dnešní době lze virtuálně pronajmout asi za litr ročně a když vidím jak peugeot česká republika připravila pro členy fora specialni akci za 99kč, tak to sorry ale to jasné schovávání soukromých zájmů za něco jiného.. a tričko za 330 s výrobní cenou 33 kč to je taky charita pro členy klubu co ?? nic , nemá to cenu , končím smažte prosím moji registraci a mějte se tu fajn,, :papa:papa Citovat
John Odesláno 6. červenec 2014 Odesláno 6. červenec 2014 alex44 : bohužel máš pravdu ve všem.. a musím s tebou souhlasit... Spousta lidí to zjistí až když je pozdě...že FAP a jiný věci mají jen oblbnutý a ne korektně vypnutý.. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 6. červenec 2014 Odesláno 6. červenec 2014 Alex44: Neplatíš si přístup, ale podporuješ klub! A tento engine je sice zdarma, ale co server? To se tu provozuje není věc, kterou lze pustit na PC pod stolem A pokud mě chceš nasrat, tak pokračuj... server v dnešní době lze virtuálně pronajmout asi za litr ročně a když vidím jak peugeot česká republika připravila pro členy fora specialni akci za 99kč, tak to sorry ale to jasné schovávání soukromých zájmů za něco jiného.. a tričko za 330 s výrobní cenou 33 kč to je taky charita pro členy klubu co ?? nic , nemá to cenu , končím smažte prosím moji registraci a mějte se tu fajn,, :papa:papa Bavime se o Strakim, nebo chceš špinit klub za to že kupuje trička ADLER který jsou kvalitní? Kdyby to bylo tak jak pišeš nikdo by si to nekoupil, a tvoji registraci mazat nebudem, to mužeš sám. Citovat
alex44 Odesláno 6. červenec 2014 Autor Odesláno 6. červenec 2014 bavíme se o zkurveným tuningu a někdo sem tak nějak zatáhl hledání identity toho drzého bezvěrce který si dovolil urazit našeho jediného Boha.. a jestli chceš psát adminovi Checksumu , klidně napiš , můžu ti na něj dát i telefon jestli chceš. tam si aspon nikdo na žádné kluby nehraje a neschovává byznys za různá sdružení.. podle toho jakou jste mi vyhlásili fatvu předpokládám že by mohlo dojít i na fyzický kontakt. ono není dobré útočit na ego jiného muže stejně tak jako oblbovat jeho samici. nicméně s nějakým fyzickým setkáním nemám problém ,klidně i ve více účastnících.nebylo by to poprvé a většinou to dopadlo tak že džihádista pak zbaběle volal o pomoc policii .. good luck Citovat
Guest StibTo Odesláno 6. červenec 2014 Odesláno 6. červenec 2014 StibTo, ale notak... jakžto Člen Revizní Komise (ať už to znamená cokoliv) jsi adminem a existuje asi tak 20 možností jak tohle utípnout ;-) A co když to nechci utípnout ? Nevezmu si na triko slepé protežování někoho kdo jedná tak jak jedná. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 6. červenec 2014 Odesláno 6. červenec 2014 bavíme se o zkurveným tuningu a někdo sem tak nějak zatáhl hledání identity toho drzého bezvěrce který si dovolil urazit našeho jediného Boha.. a jestli chceš psát adminovi Checksumu , klidně napiš , můžu ti na něj dát i telefon jestli chceš. tam si aspon nikdo na žádné kluby nehraje a neschovává byznys za různá sdružení.. podle toho jakou jste mi vyhlásili fatvu předpokládám že by mohlo dojít i na fyzický kontakt. ono není dobré útočit na ego jiného muže stejně tak jako oblbovat jeho samici. nicméně s nějakým fyzickým setkáním nemám problém ,klidně i ve více účastnících.nebylo by to poprvé a většinou to dopadlo tak že džihádista pak zbaběle volal o pomoc policii .. good luck Něco hulíš? nebo jak si tohle mame vysvětlit:myslim Jasně jsem ti psal že to rozhodně nebylo proto že by jsi urazil našeho boha, k tomu jsem se zatim vubec nevyjadřoval, jen jsem napsal že kdyby jsi vystupoval sám za sebe takže by ti bylo snažší uvěřit, jenže ty se schováváš a ještě tu ted plácaš nesmysly. Ty nechceš vysvětlení, ty nechceš od Strakiho aby ti cokoliv poslal, ty se chceš prostě hádat A kty identitě jen jedno, když chceš na někoho poukazovat že něco dělá blbě tak by jsi se měl představit, ono schovanej umí vykřikovat každej, ale když se má k něčemu postavit čelem tak zahnědne:papa [upravil dne 6/7/14 20:27 od Radek Hurvajz] Citovat
Sagic Odesláno 6. červenec 2014 Odesláno 6. červenec 2014 Alexi44, třeba máš ve všem pravdu, třeba ne. Vzhledem k tomu, že tu nejsme odborníci na chiptuning a vidí do toho tak akorát Straki007 a ty, tak to můžeme těžko posoudit. Pochop, že jsi tu nový a začít příspěvkem proti Strakimu007, který obsahuje PRASE je dost přes čáru. Nemůžeš se divit reakcím nás \"slepých\", kterým Straki007 několikrát pomohl a většina zákazníků je spokojených. Pokud si stojíš za vším, co jsi psal, tak proč nám všem nenabídneš alternativu ve formě tvých služeb. Zaplať si tu komerční inzerci a ukaž, že umíš více a lépe než Straki007. Zdravá konkurence je dobrá věc pro všechny a je lepší ukázat co umím než poukazovat na to, co dělá jiný špatně. Vím, že napíšeš, že se na nás můžeš zvysoka za to všechno a že jsme ti ukradení, ale popřemýšlej o tom. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.