zolco Odesláno 26. červen 2014 Odesláno 26. červen 2014 Zdravím! Chcel by som vymeniť na fotrovej 406-ke predné brzdové hadičky.Ide lahko táto výmena?Nie sú zahrdzavené matice v brzdovej trubke? Citovat
rootsky Odesláno 26. červen 2014 Odesláno 26. červen 2014 Když nepůjde klíčem (chce to spec na brzdové potrubí, plochým to urveš okamžitě), tak samosvorné kleště. Hlídej si hladinu v nádržce, aby ti nevytekla a nedostal se tam vzduch \"zezhora\". Dej pod víčko igelit a dolévat. Taky by bylo fajn nějak vyřešit zaslepení trubek, já tam cpu dřívko, což trochu pomáhá, ale něco stejně proteče. Zrovna na 406 jsem musel měnit i trubky, protože se mi to nepodařilo rozšroubovat jak to bylo zarezlé, takže stav toho spoje může být (jak se obáváš) dost špatný... Citovat
zolco Odesláno 26. červen 2014 Autor Odesláno 26. červen 2014 No,presne tohoto som sa obával.Keby som tam do závitu nalial pepsi-colu?Vyžralo by to tú hrdzu? Citovat
ozzy56 Odesláno 26. červen 2014 Odesláno 26. červen 2014 můžeš ten spoj polívat třeba colalokou, ale více pomůže, když ho oklepeš dvěma kladívky (závit se ,,odrazí\'\'), závit většinou povolit jde, hrozí ale přireznutí trubky k převlečné matici a její ukroucení Citovat
zolco Odesláno 27. červen 2014 Autor Odesláno 27. červen 2014 Výmena hotová,ani to nešlo tak ťažko,ako som sa toho bál,a hlavné je ž som nič neurval. Citovat
OK406 Odesláno 28. červen 2014 Odesláno 28. červen 2014 Když už si to měnil, tak není od věci a na škodu i vyměnit brzdovou kapalinu. Jak ji tam máš dlouho? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 2. červenec 2014 Odesláno 2. červenec 2014 Šmarjá, okamžitě vymenit, riskuješ teda pořádně. Stará kapalina ma bod varu hodně nízko, takže pokud ji zahřeješ tak nezabrzdíš. Nejlepší je kapalinu měnit cca po dvou letech Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.