Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
:D Aha...no tak bych pak vybíral tam kde je vedení zdarma, případně aspoň nějaké výběry z bankomatu zdarma. Takže bych zkusil juknout mBank, Zuno, AirBank apod. A nebo to dávat doma pod polštář a je to bez řešení:)
Odesláno

Mám fio cca dva roky a naprostá spokojenost.. U nás ve žďáře mám bankomat + pobočku, takže pohoda.. na poplatcích jsem nezaplatil ani korunu.. přecházel jsem ze spořitelny, kde jsem na poplatcích platil minimálně 150,- měsíčně.. od února mám u fio i podnikatelskej a poplatky taky žádný..

Odesláno

Ten učet dokonce života zadarmo co mám tak tam je uplně vše zdarma, krome výberu z bankomatu v zahraničí a ještě se neco tam bylo se zahraničím. Žádný že tam musí bejt měsíčně 7000 kč to bych ho už neměl, protože jsem asi 5 mesícu na učet nedal ani korunu.

Odesláno

Já to s GE řešil někdy na podzim minulého roku. Byl zdarma pokud tam člověk dotáhne tři lidi a nebo když jim postrašil tak dostal zdarma ale byla tam podmínka 7tis měsíčně. Díky tomu že to užívám jako primární účet tak mě toto netrápí. Jinak jsem koukal a tato podmínka je tam pořád, to jest pokud to máš takto tak sis vyjednal jinačí podmíky:)

Odesláno

No tak pokud to bylo tak jak jsem psal, že jim dodáš tři lidi tak to všichni máte stejně. Dneska už to jde udělat jak to mám já, ale dřív to zdarma nešlo a člověk jim musel pohrozit. Jediná podmínka je těch 7tis.

Odesláno

Nedáváš je tam asi proto, že máš jiné podmínky viz to že jsi tam dodal další lidi:) Každý má dané podmínky dle toho jak si to zařídil. To ale nemění nic na tom že tazatel potřebuje ale účet zcela zdarma protože bude ukládat malé částky:)

Odesláno

Mám GE Gratis od 06/2012 a nemusel jsem dodat žádné lidi a nemusím tam posílat nic :P

Odesláno
pak je potreba neco zaridit a ses v haji

ja mam eru uz asi 11 let a nestezuju si

A co přesně že je potřeba zařídit tak děsně důležitého, že kvůli tomu platíš 70 měsíčně, jak píšeš níže?

Odesláno
Nedáváš je tam asi proto, že máš jiné podmínky viz to že jsi tam dodal další lidi:) Každý má dané podmínky dle toho jak si to zařídil. To ale nemění nic na tom že tazatel potřebuje ale účet zcela zdarma protože bude ukládat malé částky:)

Tak jsem zjistil že mám jiné podmínky.

Odesláno

Nevím jak je to dnes, ale já jako student jsem měl ČSOB a taky jsem nikdy nic neplatil, protože ČSOB bankomatů je celkem dost. Takže studenti nemusí nutně hledat low-cost banku.

Odesláno
pak je potreba neco zaridit a ses v haji

ja mam eru uz asi 11 let a nestezuju si

A co přesně že je potřeba zařídit tak děsně důležitého, že kvůli tomu platíš 70 měsíčně, jak píšeš níže?

napriklad sem mel zablokovanou kreditku tak sem hned skocil od bankomatu k prepazce a vybral penize a kreditku do vecera odblokovali

predtim sem ji ztratil tak sem skocil na prepazku a vybral a hned si zaridil druhou atd atd

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...