kutil1 Odesláno 22. červen 2014 Odesláno 22. červen 2014 Ahoj, dlouho jsem to nedělal a zapomněl jsem, jak na to. Na webu je katalog ND, stačilo zadat VIN a byl jsem na stránce, kde se volil motor, karoserie, atd. Poradíte, jak se tam dostat? Předem dík. Citovat
Dave_k Odesláno 22. červen 2014 Odesláno 22. červen 2014 Servicebox se to jmenuje. Najdeš to tu: http://public.servicebox.peugeot.com a musíš se zaregistrovat na nějaký IČO. Citovat
kutil1 Odesláno 22. červen 2014 Autor Odesláno 22. červen 2014 V historii mailů jsem našel jejich odpověď, mám tam i uživatelské číslo a heslo, ale nejde se přihlásit. Asi, že jsem tam dlouho nebyl a něco se změnilo..Zkusil jsem novou registraci, ale zatím mne to nepustí dál, jakou zvolit nejlépe kategorii pro registraci? Professionnel de la réparation automobile ex. : Réparateurs, Indépendants, Carrossiers... Autre professionnel de la réparation automobile ex. : Equipementiers, Carrossiers, ... Autre professionnel ex. : Administrations, Flottes Assistance et Premier Secours ex: Pompier, sécurité civile, police,... Particulier Citovat
Laďa Odesláno 23. červen 2014 Odesláno 23. červen 2014 A proč si to nezadáváš v češtině? Já jsem zvolil kategorii servis. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.