Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Na hodinky jsem tzv. \"ulítlej\"

Na značce tedy rozhodně sejde - jde tedy pak jen o cenu.

Druhá věc je, čemu dáváš přednost: Analog nebo digital popř. hybrid a jakou mají mít \"Výbavu\"

Osobně preferuji CASIO spolehlivé, přesné a cenově přijatelné. Ale je to jen můj názor a zkušenost.

Odesláno

Čo hodinky CASIO, to mi vydržali tak max rok. Otázka je, ako sa k hodinkám správaš.

Ja osobne, strašne, preto vyhrali CITIZEN a nedám na ne ani náhodou dopustiť. Ale to už je mimo tvoju cenovú kategoriu.

Odesláno

Kveton - z okolia s festinami len nedobre skusenosti :/

Jednemu sa uplne dosekal strojček, za 12 hodin mu ručičky prešli asi 1 hodinu a zrovna pred časom mal známi zatečené festiny ktoré dostal na vianoce (pod sklom komplet orosené) s obyčajného kúpania v bazéne ...

Odesláno

Já mám ověřený Festiny. Jedny nosím denodenně (staré cca 6 let) a druhé jen \"do společnosti\". U těch prvních po několika letech byl pouze výměna baterie, jinak oboje šlapou jak už někdo napsal...jako hodinky :)

Odesláno
Čo hodinky CASIO, to mi vydržali tak max rok. Otázka je, ako sa k hodinkám správaš.

Ja osobne, strašne, preto vyhrali CITIZEN a nedám na ne ani náhodou dopustiť. Ale to už je mimo tvoju cenovú kategoriu.

Tyhle jsem koupil v r. 1994

post-22450-14109638243502_thumb.jpg

Dodnes šlapou \"Jako hodinky\" a světe div se teprve 4-tá baterie.

To jen ke spolehlivosti značky CASIO.

Odesláno

Za mě Festina nebo Tissot.Osobně mám festiny už nějakých 14 let

a šlapou jak mají jen měním baterku.Před tím jsem měl citizen automat dobrý jen nešli přesně.Kamarád casio řidič socky stále problémy druhý casio instalatér stále problémy ale tam to chápu.

Bratr cosio upadlé ručičky-zedník to taky chápu.

Takže podle toho co budeš dělat.

Odesláno

Podělím se o zkušenost s hodinkami SECTOR NO LIMITS 400. Jsou to hodinky, které mám už dva roky s původní baterkou, i když mají chronometr. Jediná potíž je s páskem, který je potažený silikonem a ten moc trvanlivý není. Na druhou stranu v sauně nepálí na ruce a když náhodou škrtnete hodinkami o cokoliv, co by se s kovovými poškodilo, nebo i samotné, toto výdrží. Cena je na internetu kolem osmi tisíc, ale dají se pořídit i za polovonu-nové.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...