honzyh Odesláno 20. červen 2014 Odesláno 20. červen 2014 Chci si pořídit hodinkypo 10letech. Jedinéco chci aby šlapaly na čas a nesraly se:) Cena od 2do 4tkč. Adresa obchodu zde: http://eshop.zlatnictvi-ruzickova.cz/panske-hodinky/ Na značce mi nesejde,hlavně kvalita a přesnost. Díky Honza Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 20. červen 2014 Odesláno 20. červen 2014 Mame tu vlákno věnované hodinkám, Citovat
FrantaCV Odesláno 20. červen 2014 Odesláno 20. červen 2014 Na hodinky jsem tzv. \"ulítlej\" Na značce tedy rozhodně sejde - jde tedy pak jen o cenu. Druhá věc je, čemu dáváš přednost: Analog nebo digital popř. hybrid a jakou mají mít \"Výbavu\" Osobně preferuji CASIO spolehlivé, přesné a cenově přijatelné. Ale je to jen můj názor a zkušenost. Citovat
honzyh Odesláno 20. červen 2014 Autor Odesláno 20. červen 2014 Tak asi spíš digital,ale je mi to fuk. Třeba má někdo s nějakým konkrétní modelem zkušenost. http://eshop.zlatnictvi-ruzickova.cz/casio-g-shock/casio-gr8900-1/ Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 20. červen 2014 Odesláno 20. červen 2014 Čo hodinky CASIO, to mi vydržali tak max rok. Otázka je, ako sa k hodinkám správaš. Ja osobne, strašne, preto vyhrali CITIZEN a nedám na ne ani náhodou dopustiť. Ale to už je mimo tvoju cenovú kategoriu. Citovat
kveton Odesláno 20. červen 2014 Odesláno 20. červen 2014 osobně mám Festiny už nějakej ten rok a pořád šlapou jak hodinky Citovat
Rebik Odesláno 20. červen 2014 Odesláno 20. červen 2014 i za tyhle peníze můžeš koupit něco originálnějšího... http://www.chronoshop.cz/hledani-podle-parametru/#param=1&price=3000;5000 [upravil dne 20/6/2014 14:13 od Rebik] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 20. červen 2014 Odesláno 20. červen 2014 Kveton - z okolia s festinami len nedobre skusenosti :/ Jednemu sa uplne dosekal strojček, za 12 hodin mu ručičky prešli asi 1 hodinu a zrovna pred časom mal známi zatečené festiny ktoré dostal na vianoce (pod sklom komplet orosené) s obyčajného kúpania v bazéne ... Citovat
Driver Odesláno 20. červen 2014 Odesláno 20. červen 2014 Já mám ověřený Festiny. Jedny nosím denodenně (staré cca 6 let) a druhé jen \"do společnosti\". U těch prvních po několika letech byl pouze výměna baterie, jinak oboje šlapou jak už někdo napsal...jako hodinky Citovat
FrantaCV Odesláno 20. červen 2014 Odesláno 20. červen 2014 Čo hodinky CASIO, to mi vydržali tak max rok. Otázka je, ako sa k hodinkám správaš. Ja osobne, strašne, preto vyhrali CITIZEN a nedám na ne ani náhodou dopustiť. Ale to už je mimo tvoju cenovú kategoriu. Tyhle jsem koupil v r. 1994 Dodnes šlapou \"Jako hodinky\" a světe div se teprve 4-tá baterie. To jen ke spolehlivosti značky CASIO. Citovat
palete Odesláno 20. červen 2014 Odesláno 20. červen 2014 Za mě Festina nebo Tissot.Osobně mám festiny už nějakých 14 let a šlapou jak mají jen měním baterku.Před tím jsem měl citizen automat dobrý jen nešli přesně.Kamarád casio řidič socky stále problémy druhý casio instalatér stále problémy ale tam to chápu. Bratr cosio upadlé ručičky-zedník to taky chápu. Takže podle toho co budeš dělat. Citovat
ozzy56 Odesláno 20. červen 2014 Odesláno 20. červen 2014 mám 20 let hodinky SEIKO, cena tehdy cca 6000, takže dnes stojí určitě méně, baterka vydrží cca 7 roků, celou dobu bez problémou Citovat
honzyh Odesláno 20. červen 2014 Autor Odesláno 20. červen 2014 Ja mam tom obchode jak je odkaz slevu, tak bych rad vybral neco tam. Hlavni je presnost. Nejaky tip? Citovat
brutall Odesláno 21. červen 2014 Odesláno 21. červen 2014 Podělím se o zkušenost s hodinkami SECTOR NO LIMITS 400. Jsou to hodinky, které mám už dva roky s původní baterkou, i když mají chronometr. Jediná potíž je s páskem, který je potažený silikonem a ten moc trvanlivý není. Na druhou stranu v sauně nepálí na ruce a když náhodou škrtnete hodinkami o cokoliv, co by se s kovovými poškodilo, nebo i samotné, toto výdrží. Cena je na internetu kolem osmi tisíc, ale dají se pořídit i za polovonu-nové. Citovat
brutall Odesláno 21. červen 2014 Odesláno 21. červen 2014 http://www.oroloi.gr/product_info.php?products_id=28955&osCsid=v4d4g2cv002g8biijhghdaj187 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.