Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Zničeho nic přestala 406 jet a startovat, ale po chvíli opět jela bez chybně.Ale teď už NESTARTUJE! Snad se závada NAŠLA!?

Recommended Posts

Guest servisman
Odesláno

Otevřeně už toto nemusím.

Kdo by jel za OK406 tedy 70 km a pak se motal okolo jeho auta 2-3 hodiny a řešil jeho problém okolo auta a pak dostal 200 Kč což je tak akorát na benzin, .....

[upravil dne 2/7/14 23:06 od servisman]

Odesláno

Zítra ještě zkusím ukostřit řj. Jinak opravdu nevím:(:fnuk. Pak mám pá-ne denní a jsme v práci. Takže v pondělí se to odtáhne. Uvidíme co a jak. A snad bude holka opět jezdit vesele dál.

Guest servisman
Odesláno

Psal jsem ti o relé co a jak zkoušel jsi to? pokud v dvoj relé sepne jen jedno tak se nedivím že pak nejde čerpadlo ani zapalovací rampa.

Guest servisman
Odesláno

ano relé je funkční ale to relé je něčím ovládaný spínaný a to zjistit jen tak nejde . pokud nejde do relé třeba kostra tak nesepne a nejde ani čerpadlo ani napájení rampy

Guest servisman
Odesláno

nemusí býti nahlodaný pokud obě relé mají napájení jedno má trvalou kostru ale do druhého jde kabel od řj motoru. A to právě spíná okruh kde je čerpadlo a napájení rampy.

Odesláno

No tak když se straki nabízí , tak ty bys byl v práci a synek by byl u toho až by to straki dával do kupy ne ? Stejně bys mu asi nějak zvlášť nemohl pomoci.. :)

Odesláno

kovy_s : kluk bude celý víkend mimo domov. Zkouší v divadle, pak má volejbal a další věci. Ještě má brigádu. Takže je v jednom kole.

Guest servisman
Odesláno

Takže dnes v poledne jsem navštívil OO406 a poznatky jsou takové:

diagn ostika která byla zapojena podle obr tak neukázala nic ,hlásila počítače nenalezeny - OKčkova 406 nestartovala

po několikteré proměřování zkoušení a kontrola jak kabeláže jsme vyzkoušeli i zda dvoj relé obě se spínají a pod, taktéž jsem proměřil a vyzkošel měření podle autodat2004, kde jsem zjistil že nejde po zapnutí klíčku napájení do ŘJ na pin 35 OK406 zavolal Ferrymu drobet jsme to probírali a pod.

Poté jsem se hrabal a proměřoval opět relé dvojité a zkusilo se co a jak vždy několikrát cvakalo a po vyzkoušení konektoru přestalo cvakat,tak jsem řekl Oldo zkusíme zda to hází jiskru a pod,čerpadlo šlapalo bylo cítit benzin a dokonce i jiskra byla.Tak jsme´to dali dohromady pak zkusili nastartovat a hle auto běží , ale Olda stále není jistý čím to bylo. Hrabali jsme se v kabeláži řj a dvojité relé pak napojení rampy a kabeláži co je opěrka levé nohy.

Po nastartování jsem opět zkusil diagnostiku a opět nebyla funkční tedy ta 3O pinovka.

Takže souhrnem auto zatím šlape diagnostika tedy 30pinová ne .

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...