Berkoff Odesláno 19. červen 2014 Odesláno 19. červen 2014 Čautě. Mám p406, 2001, 2.0 benzín, auto klima, okna komplet v el. Jednotlačítkové DO. Existuje nějaká možnost, že by fungovali automaticjké dojezdy oken? Ptám se proto, protože když jsme prodávali 406 přítelky, expert co to odvážel mi ukázal, že to auto to umělo. z roku 95. Twl, celou dobu jsme to netušili. Tak se teď tady ptám, šlo by to i u mě? Jak se to pozná? Citovat
ferinko2 Odesláno 19. červen 2014 Odesláno 19. červen 2014 Pri zamykaní skús podržať tlačítko 2-3 sekundy-možno to máš už aktivované.Ak nie skúsiť možnosť aktivácie tejto funkcie v BSI. [upravil dne 19/6/14 15:14 od ferinko2] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 19. červen 2014 Odesláno 19. červen 2014 Ta 95\' to uměla protože měla Superzamykání, měla dvě tlačítka na dálkáči a stiskem toho druhehé se to aktivovalo a tím se zavřeli i okna. Měli to jen některý Citovat
Berkoff Odesláno 19. červen 2014 Autor Odesláno 19. červen 2014 je fakt, že měla i stěrač na zadním okně, to se taky už moc nevidí Tak se zkusím někde poptat na tu aktivaci v BSI, jestli by to šlo. Díky za rady .) Citovat
FrantaCV Odesláno 19. červen 2014 Odesláno 19. červen 2014 Zajímavá informace. Můj Brak z roku 2002 na tuhle fintu (podržať tlačítko 2-3 sekundy) nereaguje. Jak píše Radek: Má dálkáč se dvěma tlačitky Ale nereaguje na tuto funkci ani po minutě držení. Otázka zní zda to BSI vůbec podporuje. Co funguje spolehlivě, je zastavení dojezdu když se v prostoru okna nahází nějaký předmět. Narazí na překážku a okamžitě couvne o cca 5 cm. Asi to bude otázka verze výbavy, ale podle mého vin je plná kromě vyhřívaných sedaček. Citovat
Charlie 1 Odesláno 19. červen 2014 Odesláno 19. červen 2014 u nového modelu s mux to podle mě nejde,možná některý coupe... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 19. červen 2014 Odesláno 19. červen 2014 Zajímavá informace. Můj Brak z roku 2002 na tuhle fintu (podržať tlačítko 2-3 sekundy) nereaguje. Jak píše Radek: Má dálkáč se dvěma tlačitky Ale nereaguje na tuto funkci ani po minutě držení. Otázka zní zda to BSI vůbec podporuje. Co funguje spolehlivě, je zastavení dojezdu když se v prostoru okna nahází nějaký předmět. Narazí na překážku a okamžitě couvne o cca 5 cm. Asi to bude otázka verze výbavy, ale podle mého vin je plná kromě vyhřívaných sedaček. U stareho to bylo jinak, velke tlačitko odemykaní i zamykání, male tlačitko bylo superzamykání. U nového modelu to bude určitě jinak, nejspiš v BSI a taky myslim že je to podminěné všemi okny v el. [upravil dne 19/6/14 19:53 od Radek Hurvajz] Citovat
Mizlerek007 Odesláno 19. červen 2014 Odesláno 19. červen 2014 auto dojezd na coupé mám, jak s podržením klíčku ve dveřich v poloze zamykání, tak na tlačitko na klíčku zamknout... nikde jsem si v BSI volby tehle možnosti aktivovat nebo deaktivovat nevšimnul, taky mám blokaci vyjetí když je v okně překážka nebo něco podobného a to je zlost, protože ve 130 nezatáhneš okýnko protože ten proud vzduchu reaguje asi jako ruka Citovat
Charlie 1 Odesláno 20. červen 2014 Odesláno 20. červen 2014 Mizo nechas otevřený okna prijdes k autu strcis klíč do dveří a zmacknes tlačítko zamknout? A nebo jen tlačítko zamknout na dálce? Funguje i u spolujezdce?dik Citovat
Mizlerek007 Odesláno 20. červen 2014 Odesláno 20. červen 2014 bud to jde že strčím klíč do dveří a otočím jakoby na zamknutí a držím ho dokud nevyjedou okna, nebo vyndám normálka klíč z kapsy a dlouze podržím čudlik na zamknutí a vyjedou taky, mám nějakej super zámek nebo jak to nazývaj... když zmáčknu jednou zamknutí, tak to zamkne a do 10s když zmáčknu podruhý, tak to taky jakoby zamkne a ve výbavě je to nějaká superblokace nebo co... edit když vyjížděj přes klíč v zámku, tak žádnej čudlik nedržíš [upravil dne 20/6/14 13:18 od Mizlerek007] Citovat
Mizlerek007 Odesláno 20. červen 2014 Odesláno 20. červen 2014 tady jsem ti natočil video... začátek je vyjetí přes klíček a pak to dvojí zamknutí... Citovat
Mizlerek007 Odesláno 20. červen 2014 Odesláno 20. červen 2014 ani když strčíš klíč do dveří a otočíš doprava a držíš ho v tý poloze ? to většinou funguje na většině aut... já mám uplně max výbavu kromě el. stabylizace podvozku, která byla jen na automatech Citovat
Lihous Odesláno 21. červen 2014 Odesláno 21. červen 2014 Nekde na jinem vlakne se toto resilo a je treba z specifikace z VIN miti v polozce centralni zamikani - superblokace ( nebo nejak tak podobne napsane ) Jinak lze v diag.povolit nejaky cas po vypnuti zapalovani ze jdou zavrit okna. Ale ted si nejsem jisty zda jen do otevreni dveri - musel bych to jit vyzkouset. Taky me to mrzi ze toto nemame Citovat
Mizlerek007 Odesláno 21. červen 2014 Odesláno 21. červen 2014 no jde to taky zjistit jestli by to šlo povolit, tak že já když zmáčknu vyjetí oken a vypnu klíček, tak dojedou až nahoru, třeba spoustu aut musí mít pořád klíček v poloze příslušenství... Citovat
FrantaCV Odesláno 21. červen 2014 Odesláno 21. červen 2014 tak mi to nejde ani prd:bojim Tak jsme na tom stejně \"Ani prd\" A dávat \"Pětibábu\" za zjištění na dia zda to BSI podporuje se mi fakt nechce. To Radek: všechna okna jsou v elektrice - jen ten klíč vypadá jinak. Ale přijde mi divné, že novější model nepodporuje to co už tady bylo. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 21. červen 2014 Odesláno 21. červen 2014 Superblokáda byla tušim výbava za připlatek Citovat
petrb123 Odesláno 21. červen 2014 Odesláno 21. červen 2014 kurna coupe je taky v muxu, rekl bych ze plna vybava tam je (krom stresniho okna a toho nastaveni podvozku), jeste mam i gps, ale tohle mi nefunguje s tim tlacitkem na klicku (pac mam jiny klicek do zapalovani a jiny do zamku, tak variantu drzet v zamcene poloze klic nevyzkousim), zkusim mrknout pres diag jestli se to da nejak to zamykani na tu \"superblokadu\" nastavit. u 607ky se mi libi, ze kdykoliv mohu dodatecne vytahnout u zamceneho auta okna edit: tak mi to taky funguje , jen je to jinak nez jsem byl zvykly u 607. jak ridicovo, tak spolujezdcovo okno, pokud jsou stazena, tak podrzenim tlacitka zamceni na klici (asi tak 3sec) se auto zamce a okna vyjedou nahoru. ale zamceni auta (kratke zmacknuti) se stazenymi okny, nelze posleze dodatecnym drzenim tlacitka zamceni okna vytahnout :/ skoda dekuji za fintu [upravil dne 21/6/14 21:41 od petrb123] Citovat
Mizlerek007 Odesláno 21. červen 2014 Odesláno 21. červen 2014 hele já mám, někde papíry s výbavou co jsem našel v autě po koupi a je tam vypsaný všechno příplatkový i nepříplatkový... byl tam i telefon, asistent parkování, musketiery a pak tisíce volovin, byly toho asi 4 stranky a dole bylo necelejch 40tis euro... ten němec si tam dal každou píčovinu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.