palokalo Odesláno 18. červen 2014 Odesláno 18. červen 2014 Zdravim. Zase mam jednu otazku.. v inzerate ked som kupoval auto bolo pisane ze by malo mat nezavysle kurenie (to hlupe bez ovladania). Ale kedze v tom inzerate bolo pisanych aj par veci co v skutocnosti nema tak som si tym neni isty. Ako zistim ci tam naozaj je a ak ano je nejaka moznost z neho dorobit klasicke ako je webasto s dialkovym ovladanim? Ci by muselo stare von a dorobit nove? Dik Citovat
MotoMoto Odesláno 18. červen 2014 Odesláno 18. červen 2014 Hledat a číst a nezakládat nové vlákno. Díky za pochopení. Nic ve zlém. Citovat
palokalo Odesláno 18. červen 2014 Autor Odesláno 18. červen 2014 Dakujem ale moju otazku ze ako zistim ci tam vobec je mi nikto nezodpovedal. To dorabanie je druhorade V kazdom pripade si to prestudujem a tento topic kludne mozete zmazat alebo zamknut. [Edited on 18/6/14 18:29 by palokalo] Citovat
ferinko2 Odesláno 18. červen 2014 Odesláno 18. červen 2014 Určite má.Vlez pod auto a prihrievač vody je presne medzi prednými sedadlami. [upravil dne 18/6/14 20:38 od ferinko2] Citovat
palokalo Odesláno 18. červen 2014 Autor Odesláno 18. červen 2014 Ked som precital prvu cenu za dorabku prestalo ma to zaujimat Citovat
ferinko2 Odesláno 19. červen 2014 Odesláno 19. červen 2014 Ked som precital prvu cenu za dorabku prestalo ma to zaujimat Záleží na tom,či to chceš spustiť ako príhrev kvapaliny,či chceš pri tom spúšťať aj ventilátor kúrenia,či to chceš mať programovateľné,s diaľkovým ovládaním atd. Napr.spustiť kúrenie ako predohrev vody stačí jeden vypínač na ukostrenie ovládania... Citovat
palokalo Odesláno 19. červen 2014 Autor Odesláno 19. červen 2014 To zalezi na cene. Ale v podstate by stacilo aby som si to vedel dialkovym spustit z okna par minut pred odchodom aby po nastartovani isiel uz vlazny vzduch. Ak by som to mal aj plne programovatelne s fukanim nestazoval by som sa. Ale to bude asi palka.. Citovat
Haryk Odesláno 19. červen 2014 Odesláno 19. červen 2014 palokalo: přečti si si celé vlákno a najdeš tam i to dákový Tak som to spojazdnil. Podľa návodu Haryka už to v pohode šlape. Vypínač som použil malý, kruhový umiestnený na panely kúrenia - vôbec nepôsobí rušivo. Len som trochu vylepšil ovládanie - I - pôvodný stav,, 0 - nekúri, II - prepne na manuál, ale ovládaný diaľkovým ovládačom na cca 150 m. Tak si môžem bufika spustiť kedy chcem a ani nemusím k autu http://www.flajzar.cz/dalkove-ovladani-rf-868-434mhz/prijimac-kp5rx-s-plovoucim-kodem-5-kanalu-keeloq.htm http://www.flajzar.cz/dalkove-ovladani-rf-868-434mhz/vysilac-kv5tx-s-plovoucim-kodem-5-kanalu-keeloq.htm Citovat
palokalo Odesláno 19. červen 2014 Autor Odesláno 19. červen 2014 To je zaujimave. Len je otazne ci to zvladnem aj sam urobit kedze som trosku lavy na taketo veci Citovat
ferinko2 Odesláno 19. červen 2014 Odesláno 19. červen 2014 To je zaujimave. Len je otazne ci to zvladnem aj sam urobit kedze som trosku lavy na taketo veci Predtým by som si odskúšal cez webasto-thermotest či ten prihrievač je vôbec funkčný. Teraz,keď je teplo ho RJ nespína. Odskúšať sa dá aj diagnostiku PP2000,alebo diagbox Citovat
jeff+ Odesláno 12. červenec 2015 Odesláno 12. červenec 2015 Blbá otázka - jak jako laik poznám, že je tam nezávislé topení od Webasta - ten co to prodával, mi řekl, že by tam mělo být, ale že nemá ozkoušenou funkci - na dotaz kde to je tak z něho vypadlo, že to vlastně neví(nebo nechtěl vědět), ale je k tomu dálkové ovládání. Někde jsem se na foru dočetl, že to má být pod sedačkou řidiče - myšleno uvnitř, nebo pod podlahou z venku. Dá se vůbec v létě ověřit funčknost bez napojení na PC, nebo strkání auta do lednice??? Citovat
Doctor Who Odesláno 12. červenec 2015 Odesláno 12. červenec 2015 V létě to asi bez diagnostiky nezjistíš. Leda by sis zajel třeba na Kvildu. Normálně to začíná fungovat až od 10°C a níž ( novější modely to mají od 7°C, jestli se nepletu) Citovat
Sawoy Odesláno 12. červenec 2015 Odesláno 12. červenec 2015 Vlez pod auto a prihrievač vody je presne medzi prednými sedadlami. Citovat
Doctor Who Odesláno 12. červenec 2015 Odesláno 12. červenec 2015 Nojo, ale píše, že má nezávislé topení. Takže tam uvidí něco, ale nebude podle vzhledu určit co přesně to je. Nevím jak moc se přihřívač od nezávislého topení vzhledově liší. Citovat
Sawoy Odesláno 12. červenec 2015 Odesláno 12. červenec 2015 V tom případě nemusí na Kvildu - nezávisle topení na rozdíl od prihrivace bude nezavisle na vnější teplotě ..... anebo ty pojmy špatně chápu. Když k tomu má dálku tak by přes ni neco melo chodit ... pokud je to funkční. Nebo připadá v úvahu varianta prihrivace s dálkou? Citovat
jeff+ Odesláno 12. červenec 2015 Odesláno 12. červenec 2015 Tak je tam nějaká kotelna - podle měděných trubek, ale je schovaná pod plechovkou s nápisem Webasto. Škoda, že jsem nejde naládovat fotka. Uvidíme zítra co na to kluci od Peugeotu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.