elton Odesláno 10. únor 2016 Odesláno 10. únor 2016 Mluvím o designu. Prostě na první pohled nepoznáš GT , ale RXH poznáš hned. Citovat
rhinos Odesláno 10. únor 2016 Odesláno 10. únor 2016 tak kdyz vydrzis do kvetna nebo by asi nebyl problem se domluvit v peugeotu...ne? nicmene podle me GT dela GT take ty dve turba...papirove co jsem koukal jsou ty motory srovnatelne Citovat
Hajra Odesláno 10. únor 2016 Odesláno 10. únor 2016 2 turba jsou nesmysl, to tady vubec neresme. Mluvím o designu. Prostě na první pohled nepoznáš GT , ale RXH poznáš hned. Jo tak to chapu, myslel jsem ze mluvis o podvozku. RXH vypada super, ale slusil by tomu normalni 4x4 pohon. Uz vidim ty skodolibe vyrazy koncernistu kdyz jim z okenka RXH povim, ze je to predokolka. Citovat
MJSytic Odesláno 10. únor 2016 Odesláno 10. únor 2016 JJ, když RXH, tak jedině Hybrid Mě se s tím jezdilo skvěle Akorát, že ojetiny jsou za nesmysl A novej povoz? Musím taky něco jíst Citovat
Hajra Odesláno 10. únor 2016 Odesláno 10. únor 2016 Nevýhodou této koncepce je, že od ní PSA stejně jako od hydropneumatických podvozků opouští. Takže je to sázka do minulosti. Citovat
elton Odesláno 10. únor 2016 Odesláno 10. únor 2016 2 turba jsou nesmysl, to tady vubec neresme. Jo tak to chapu, myslel jsem ze mluvis o podvozku. RXH vypada super, ale slusil by tomu normalni 4x4 pohon. Uz vidim ty skodolibe vyrazy koncernistu kdyz jim z okenka RXH povim, ze je to predokolka. Ne každý oplastovaný konern je čtyřkolka. Já jsem z podvozku nadšenej, jak skvěle sedí. Citovat
Jered Odesláno 10. únor 2016 Odesláno 10. únor 2016 Par po FL 508GT s 2,2 HDi se jeste prodava. Jde zrejme o dema a predvadecky z prvni poloviny 2015. Take me napadla otazka, zda nova EAT6 byla pouzita i u GT s 2,2. Osobne si myslim, ze ano, protoze 2,2 se i nadale prodava na trzich mimo EU. Navic papirove spotreba u 2,2 po FL klesla, takze dalsi argument pro. Ale je to jen muj osobni tip. Pokud mate info, dejte prosim vedet. Vybehova 2,2 po FL ma krome vyssiho vykonu snad jeste jednu vyhodu - myslim, ze nema AdBlue. Myslite, ze po FL má smysl připlácet za GT verzi? Pokud dostanu stejný motor a převodovku, je po příslušném dovybavení z Allure rozdíl jen v podvozku, červeném přešívání, značky GT, dvojitém výfuku a snad jiné imitace chromu. Kromě podvozku tedy samé prkotiny, navíc na méně pohodlných 18 kolech. Stojí to za to? A hlavně, nevím jestli jste si všimli ale u FL508 GT s motorem 180k je funkční jen zadní levá část výfuku. Pravá je jen na okrasu. Alespoň takto jsem to viděl, když je jedno GTčko předemnou rozjíždělo a pára šla jen z jednoho výfuku Citovat
rhinos Odesláno 10. únor 2016 Odesláno 10. únor 2016 tak jedna je tady http://dealers.peugeot.cz/vozy/?action=showUsedCarDetail&id=56025 a ta barvicka Citovat
Bacyl Odesláno 15. únor 2016 Odesláno 15. únor 2016 pěkná cena asi bych měl změnit zaměstnání :-) Citovat
PeugeotHDi Odesláno 16. únor 2016 Odesláno 16. únor 2016 pěkná cena asi bych měl změnit zaměstnání :-) Ja ti ponukam nasledovne a za cca. 454tis Kc http://autobazar.autovia.sk/peugeot-508-2-0-hdi-fap-163k-bva6-business-line-120kw-a6-4d--1956708 Citovat
AnotherOne Odesláno 16. únor 2016 Odesláno 16. únor 2016 (upraveno) tak jedna je tady http://dealers.peugeot.cz/vozy/?action=showUsedCarDetail&id=56025 a ta barvicka Vie niekto čo to je za farba? V konfigurátore taká nie je. edit: už to vidím, je to fólia Upraveno 16. únor 2016 uživatelem AnotherOne Citovat
MJSytic Odesláno 16. únor 2016 Odesláno 16. únor 2016 Tak proč ne. Lepší než vojenská verze https://www.youtube.com/watch?v=6KIlyBoFzgE Citovat
rhinos Odesláno 16. únor 2016 Odesláno 16. únor 2016 to jo ale folie je proste pruser a neverim ze to nekdy bude lepsi...to uz radsi fakt prestrikat Citovat
Laďa Odesláno 16. únor 2016 Odesláno 16. únor 2016 Ja ti ponukam nasledovne a za cca. 454tis Kc http://autobazar.autovia.sk/peugeot-508-2-0-hdi-fap-163k-bva6-business-line-120kw-a6-4d--1956708 On už koupil. Citovat
Bacyl Odesláno 16. únor 2016 Odesláno 16. únor 2016 jj koupil a jsem nadšeny a v servise taky koukal že jsem koupil dobře. ted jen předělat na češtinu a aktualizovat navigaci a je to. Už jsem to zjiš%toval a stoji to cele 2000Kč v Olmiku čestina za 400 a s mapama za 2000 ale nevim jestli s dani na to jsem se uz neptal. Jinak diky za nabídku ale konto je zruinované :-) a zena si oblibila modrou Citovat
Laďa Odesláno 16. únor 2016 Odesláno 16. únor 2016 (upraveno) Bacyl fotky nebudou v sekci naše káry? Upraveno 16. únor 2016 uživatelem Laďa Citovat
Bacyl Odesláno 16. únor 2016 Odesláno 16. únor 2016 ok nemam svoje fotky ale dam tam z netu stazené pred koupi. Citovat
Hajra Odesláno 28. únor 2016 Odesláno 28. únor 2016 Tak jsem vyzkoušel nový RXH. V showroomu mi ho půjčili na asi půl hodiny a já se byl projet po Praze na místech, po kterých běžně jezdím se svou 508. RXH bylo fajn, názory z recenze auto.cz o tvrdém podvozku nejsou na místě. Moje auto má podvozek tvrdší. Projel jsem i rozbitou a vlnitou cestu a podvozek to odfiltroval hezky. V zatáčkách už auto tak suverénní není, ale to jsem ani nečekal. Motor byl 2.0 180k diesel a jelo to hezky podle očekávání. Akcelerace byla ale na úrovni mého auta, takže žádný zázrak. Převodovka řadila trochu pomaleji, tak rozvážně a někdy s drobným cukáním....hlavně při rozjezdu. Jinak je to ale příjemný pomocník. Testovaná výbava měla úplně vše v max. výbavě včetně bílo-černých kožených sedaček. Těžko se mi hodnotí dojem z interiéru protože již 3,5 roku jezdím v podobným. Pro nezaujatého a nového zájemce to ale může příjemné překvapení s nádechem luxusu. Jedinou vyslovenou slabinou byl infotainment. Odstranění kolečka ze středového tunelu bylo hrozivou chybou. Doteková obrazovka je teď vysoko a daleko, neovládá se to dobře.Nejhorší ale o řád horší grafika, složité menu a hlavně nemožnost ovládat veškeré funkce z volantu. Před FL byl zde často prezentován názor, že navigace je velkou slabinou auta. Nechápal jsem proč, já jsem byl s infotainmentem a jeho ovládáním spokojen. O katastrofě bych mluvil teď po FL. Celkově ale RXH byl dobrý vůz, jen s nelichotivou cenovkou kolem 1 mil. Kč. Hlavním problémem 508 je ale něco jiného....nový Passat. Hned po 508 jsem šel do Auto Jarov projet Passat. Chtěl jsem vyzkoušet nějakou rozumnou prostřední výbavu, ale měli k dispozici jen vrcholnou specifikaci s téměř celou volitelnou výbavou. Biturbo, vysoce přes 200 koní, 4motion, dsg, velká navi, active display, adaptivní podvozek, etc. Prostě výbava mimo realitu 508. Ačkoliv Passat v této výbavě stojí ceníkově nechutných 1,4 mil. Kč, je srovnání s RXH zajímavé, protože se jedná o vlajkové lodě - nejlepší co oba výrobci mají. A byl to nerovný souboj. 508 dostala KO po pár vteřinách, stačilo jen nastartovat a opustit parkoviště. Všechny ty přistroje na čele s Active display působí neskutečně. Rozjezdy DSG u třídu lepší než EAT6, podvozek také. Biturbo pak nemá ani smysl srovnávat s Bluehdi. Zatímco 508 zůstava oběma nohami v mainstreamu, Passat technicky i cenově míří výš. Prostě nerovný souboj. Lepší výsledek by se dal čekat u srovnání 508 s Allure s nějakým příplatkem a Passatu s monoturbo motorem, umírněnou výbavou s klasickými budíky a bez 4motion či adapt. podvozku. Rozdíl v technice je samozřejmě odůvodněn novostí auta. 508 je koncepce roku 2010 a Passat roku 2014/2015. Je neuvěřitelné jak moc těchto pár let znamená. Ani se nedivím, že firmy se snaží obměňovat modely co nejdříve. Dokonce i Volvo hodlá zkrátit živnost modelové řady ze současných 10 let na mnohem kratší dobu. 508 tak teď stejně jako Insignie důstojně dožívá a potřebuje nástupce jako sůl, pokud chce útočit na top mainstreamu. Držme palce ať to nové 509 vyjde, ale bude to mít strašlivě těžké. elton ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.