Berkoff Odesláno 25. srpen 2014 Odesláno 25. srpen 2014 Tohodle pežota si koupím na důchod po 406ce Citovat
Berkoff Odesláno 25. srpen 2014 Odesláno 25. srpen 2014 je mi 40, takže mám čas, ale to bude mít tu cenu, co si můžu dovolit a 406 už bude fakt jetá Citovat
elton Odesláno 25. srpen 2014 Odesláno 25. srpen 2014 Hm, tak to se tvého důchodu nedožije žádná z dnešních 508. Elektronika dnes zkracuje životnost aut. Citovat
skuci Odesláno 27. srpen 2014 Autor Odesláno 27. srpen 2014 jj eltone... máš pravdu Bekoff: ale myslím si, že model Peugeot 512 po faceliftu ti do důchodu bude akorát vycházet Citovat
stefano Odesláno 27. srpen 2014 Odesláno 27. srpen 2014 skuci, P512 asi nebude, lebo Peugeot označuje svoje modely s 0 alebo 00 v strede. Citovat
mirohrob Odesláno 28. srpen 2014 Odesláno 28. srpen 2014 Prkné, pekné, ale napriklad kvapkanie vody za krk pri otvorenom kufri sedanu nevyriešené Citovat
PeugeotHDi Odesláno 28. srpen 2014 Odesláno 28. srpen 2014 Minimalizovat kvapkanie sa da nasledovne: po otvareni kufra ho treba zdrzat v polovici a pockat cca. 2-3 sekundy a je po probleme... Citovat
stefano Odesláno 28. srpen 2014 Odesláno 28. srpen 2014 Zaujímavé, lebo podľa fotiek je zad. nárazník a veko zmenené a predsa to ešte stále kvapká? Žeby to po 4 rokoch kritiky nezmenili? Citovat
mirohrob Odesláno 28. srpen 2014 Odesláno 28. srpen 2014 V servise sa predvádzali, že už majú prvý kus a priviezli ho cerstvo umyté. Bola to prvá vec, ktorú som si overoval Možno to nie je až také výrazné ako na našich autách, ale tá sprcha tam bola A nejde len o sprchu, ale aj o ten sajrajt, čo zostane po vyschnutí špinavej vody za hranou kufra na zadnom nárazníku. Tá sa asi nedá celkom \"minimalizovať\" Citovat
skuci Odesláno 15. září 2014 Autor Odesláno 15. září 2014 tak to je docela bída teda, když ani po prakticky třech letech nejsou schopny to upravit, i když o tom věděli, když dělali svolávačky na to zatékání vody do kufru :/ Citovat
stefano Odesláno 21. říjen 2014 Odesláno 21. říjen 2014 V servise sa predvádzali, že už majú prvý kus a priviezli ho cerstvo umyté. Bola to prvá vec, ktorú som si overoval Možno to nie je až také výrazné ako na našich autách, ale tá sprcha tam bola A nejde len o sprchu, ale aj o ten sajrajt, čo zostane po vyschnutí špinavej vody za hranou kufra na zadnom nárazníku. Tá sa asi nedá celkom \"minimalizovať\" No čo sa im podarilo minimalizovať, tak to sú brzdové svetlá. To sú doslova lampášiky medzi LED osvetlením. Citovat
Agrafik Odesláno 21. říjen 2014 Odesláno 21. říjen 2014 508 po FL vypadá moc hezky. Ještě ten správný motor a je o čem uvažovat . Citovat
mmartinkovic Odesláno 24. říjen 2014 Odesláno 24. říjen 2014 Sedel som v novom Sw, ale žeby bola zmena oproti starej sa nedá povedať. Trend posledných rokov je, čím novšie auto, tým menej miesta. A je jedno aká značka, model, typ, verzia. Mám 15 ročnú 605tku, ale oproti 508 je to lietadlo. Citovat
skuci Odesláno 24. říjen 2014 Autor Odesláno 24. říjen 2014 já čeho jsem si všimnul je krapet zjednodušení tlačítek rádia a ovládání středové konzole... ale ty co teď mají 508čku, tak vědí, že se na to dá zvyknout Citovat
klakson23 Odesláno 25. říjen 2014 Odesláno 25. říjen 2014 No popravdě já s tlačítkama obzvláště na volantu bojuji od Dubna Prostě intuitivně nedokážu nastavit a spustit tempomat, aniž bych se nepodíval na volant Nemluvě o tom, že abych zapnul a nastavil si tempomat, musím mačkat čudlíky na obou stranách volantu Citovat
Agrafik Odesláno 13. listopad 2014 Odesláno 13. listopad 2014 Tak autosalon 508 po FL předvedl docela pozitivně. Ovládání panelu navigace ... jim vadí ,že to funguje i přes tlačítka? Je to tak,že kombinuje dotykovou obrazovku a mechanická tlačítka? To by bylo alespoň pro mě plus Je to tak? Citovat
OK406 Odesláno 21. listopad 2014 Odesláno 21. listopad 2014 Zajímavá článek na Novinkách.cz o Peugeot 508 po faceliftu . Už jsem se divil, že by jej chválili. Samozřejmě, že jsem se mýlil. Jinak zajímavé čtení, jak odborně 508 popisovali a ty jízdní vlastnosti . Citovat
hawkey Odesláno 10. prosinec 2014 Odesláno 10. prosinec 2014 já čeho jsem si všimnul je krapet zjednodušení tlačítek rádia a ovládání středové konzole... ale ty co teď mají 508čku, tak vědí, že se na to dá zvyknout Skuči, fakt nedá Ten otočný ovladač navi, telefonu atd. ukradený z BMW jsem fakt používal, při jízdě hlavně kvůli navi a telefonu. Bohužel jezdím dost s navigací a používám zoom mapy. A oni mi to zrušili, prý si všechno můžu udělat dotykovým displejem. A to je přesně ten důvod, proč si za 3 roky a 2 měsíce novou 508 nekoupím. Já prostě dotykový displej v autě nechci. Dospěla auta tohle NEMAJÍ Citovat
Agrafik Odesláno 10. prosinec 2014 Odesláno 10. prosinec 2014 Tohle považuju za velké mínus. I s dotykovým telefonem mám někdy chuť mrsknout o zem a ještě to mit v autě Zlatá tlačítka Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.