Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

V servise sa predvádzali, že už majú prvý kus a priviezli ho cerstvo umyté. Bola to prvá vec, ktorú som si overoval :( Možno to nie je až také výrazné ako na našich autách, ale tá sprcha tam bola :D A nejde len o sprchu, ale aj o ten sajrajt, čo zostane po vyschnutí špinavej vody za hranou kufra na zadnom nárazníku. Tá sa asi nedá celkom \"minimalizovať\" :papa

• O 3 týdny později...
Odesláno

tak to je docela bída teda, když ani po prakticky třech letech nejsou schopny to upravit, i když o tom věděli, když dělali svolávačky na to zatékání vody do kufru :/

• O 1 měsíc později...
Odesláno

V servise sa predvádzali, že už majú prvý kus a priviezli ho cerstvo umyté. Bola to prvá vec, ktorú som si overoval :( Možno to nie je až také výrazné ako na našich autách, ale tá sprcha tam bola :D A nejde len o sprchu, ale aj o ten sajrajt, čo zostane po vyschnutí špinavej vody za hranou kufra na zadnom nárazníku. Tá sa asi nedá celkom \"minimalizovať\" :papa

No čo sa im podarilo minimalizovať, tak to sú brzdové svetlá. To sú doslova lampášiky medzi LED osvetlením. 

Odesláno

Sedel som v novom Sw, ale žeby bola zmena oproti starej sa nedá povedať.

Trend posledných rokov je, čím novšie auto, tým menej miesta. A je jedno aká značka, model, typ, verzia.

Mám 15 ročnú 605tku, ale oproti 508 je to lietadlo.

Odesláno

já čeho jsem si všimnul je krapet zjednodušení tlačítek rádia a ovládání středové konzole... ale ty co teď mají 508čku, tak vědí, že se na to dá zvyknout :)

Odesláno

No popravdě já s tlačítkama obzvláště na volantu bojuji od Dubna :) Prostě intuitivně nedokážu nastavit a spustit tempomat, aniž bych se nepodíval na volant :)  Nemluvě o tom, že abych zapnul a nastavil si tempomat, musím mačkat čudlíky na obou stranách volantu :)

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak autosalon 508 po FL předvedl docela pozitivně. Ovládání panelu navigace ... jim vadí ,že to funguje i přes tlačítka? Je to tak,že kombinuje dotykovou obrazovku a mechanická tlačítka? To by bylo alespoň pro mě plus :) Je to tak?

• O 3 týdny později...
Odesláno

já čeho jsem si všimnul je krapet zjednodušení tlačítek rádia a ovládání středové konzole... ale ty co teď mají 508čku, tak vědí, že se na to dá zvyknout :)

Skuči, fakt nedá :) Ten otočný ovladač navi, telefonu atd. ukradený z BMW jsem fakt používal, při jízdě hlavně kvůli navi a telefonu. Bohužel jezdím dost s navigací a používám zoom mapy. A oni mi to zrušili, prý si všechno můžu udělat dotykovým displejem. A to je přesně ten důvod, proč si za 3 roky a 2 měsíce novou 508 nekoupím. Já prostě dotykový displej v autě nechci. Dospěla auta tohle NEMAJÍ :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...