Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nemáte někdo zkušenosti s tím ze vám turbo začne spínat až při vysokých otáčkách? Mě sepne až někdy při 2800 otáčkách. Mam Peugeota 307 2.0 hdi 79kw.

Odesláno

Nemám zkušenosti s tím, že by turbo vůbec spínalo. Turbo není spínač, takže nemám ani zdání, jak by mohlo něco spínat. Pokud ti auto do 2800 ot netáhne, není to žádným spínáním. Buď turbo není schopné dodat dostatečný plnící tlak, nebo mnohem pravděpodobněji ŘJ nedávkuje patřičnou dávku nafty kvůli nějakému čidlu (typicky váze vzduchu, ale může to mít i jinou příčinu).

Odesláno

Kolega asi chtěl říci že se nenatáčí lopatky. Sorry za :xvul ale bylo by fajn kdyby to někdo věděl ;) protože nám to dělá úplně to samé. Někdy to táhne úplně skvěle a jindy se to musí vytočit až někam ke 3000 otáček a pak se to najednou chytne a táhne to. Já sem si našel takový malý fígl :aut Když to nechce táhnout tak sešlápnu spojkový pedál a vytočím to na ty 3000 otáček a pak to jede vcelku normálně :cool:

Odesláno

jak piše HakTac podtlakový okruh (slabé hadičky vedoucí k turbu atd.) , potom bych zkusil zahejbat s regulací obtoku na turbu musí se hejbat lehce (pokud odpojíš podtlakový regulátor) ((je to taková kovová páčka na turbu)) .

bejvaj zarezlé nebo zaprasené olejem apod. :papa

Odesláno

nevím jak u HDi ale například u nissanu Patrol je ;).. vím že u některých je to tlakem a u některých jsem viděl i elektriku ..

Každopádně jedná se nám ted o to zjistit kde je chyba , prolez hadičky atd třeba najdeš chybu ;)

[upravil dne 14/6/14 18:50 od Háček]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...