Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Dnes jsem tady měl servismena z can21.cz - provedl reset DL controleru a kalibraci barev. Teď multifunkce maká jak má ;) Stačí znát přístup do servisního menu a vědět na co kliknout :D

[upravil dne 31.7.2014 20:41 od Peta]

Odesláno

No tak super :super A neptal jsi se toho servisáka zda by neuměl zpřístupnit i všechny skenovací funkce? (skenování do mailu, po síti atd.)

A to máš tenhle kus nábytku doma? To tě s tím nevyhodily? :D

Odesláno

Na skenování do mailu je potřeba licence vázaná na serial number stroje. Ta licence by se musela koupit.

Finisher jsem nepřipojoval, jinak vše jsem doteď měl v garáži a až multifunkci vyčistím, půjde do pracovny. Finisher asi zkusím poslat dál, je to s ním moc obrovské.

Ještě je malý problém s černým válcem, ten je na hranici životnosti :( Uvidím, jak dlouho vydrží.

Odesláno

No právě, že na to skenování je potřeba ta licence a ta se prý už koupit nedá. A my jsme do firmy potřebovali takovouhle tiskárnu hlavně kvůli tomu skenování. Bez toho je to jenom velká tiskárna a kopírka.

Odesláno
Skenovat po síti se dá, ale nešikovně. Uložit sken na interní HDD a po síti si ho stáhnout.

To možná můžeš dělat doma, ale ne ve firmě. Tam uživatelé potřebují naskenovat dokument pokud možno co nejjednodušeji. A to by možná ještě chtěli, aby si pro ty dokumenty tiskárna chodila sama na zavolání :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...