misak barva Odesláno 11. červen 2014 Odesláno 11. červen 2014 Zdarec... Ja měl garanční prohlídku s výměnou oleje vždycky kolem 3000, - Kč, byl jsem na dvou, v 60.000 naposled, od té doby si dělám vše sám :-) Ale co mě dneska rozsekalo... Najeto mám 128.tis., 308 sw 1.6 88 kw... Chtěl jsem nechat udělat rozvody, kámoš co má dílnu říkal, že prej to není sranda, že potřebuješ nějaký extra přípravky, tak jsem navštívil Peugeot ústí nad Labem... A že prej se rozvody nedělají, bo prej to má řetěz... V tom přišel mechanik, kterej to potvrdil, ale jestli prej na tom trvám, tak až budu mít 200.tis. najeto, tak se prej mám zastavit... Že je to ale super motor, když vydrzej rozvody tak dlouho :-) Citovat
misak barva Odesláno 11. červen 2014 Odesláno 11. červen 2014 No že se rozvody nedělají... To mi nějak hlava nebere :-) Ale když už jsem se rozepsal... Pískají mi zadní kola... Dneska jsem na to koukal a nevracejí se destičky. Kolo je furt přibrzdeny. Poklepal jsem na držák třmenu a ok... Nějaká dobrá rada? :-) Citovat
RichVa Odesláno 11. červen 2014 Odesláno 11. červen 2014 No že se rozvody nedělají... To mi nějak hlava nebere :-) Ale když už jsem se rozepsal... Pískají mi zadní kola... Dneska jsem na to koukal a nevracejí se destičky. Kolo je furt přibrzdeny. Poklepal jsem na držák třmenu a ok... Nějaká dobrá rada? :-) Použij nějakou brzdovou pastu ( např. něco z nabídky http://www.oleje-aditiva.cz/brzdove-pasty ) Ovšem opatrně - neměla by přijít na kotouč a činnou plochu destiček :-) Pravá zadní mi dělala to samé a mechanik mi to něčím takovým prostříkl. Citovat
Pe.Tr Odesláno 11. červen 2014 Odesláno 11. červen 2014 tak tě vyvedu z omylu , zrovna u tehle motoru jsou rozvody pruser a dnes uz v technicke specifikaci je doporuceny interval vymeny retezu 120tkm, ja menil v 90 preventivne a bylo videt ze to bylo zavčasu. Citovat
misak barva Odesláno 11. červen 2014 Odesláno 11. červen 2014 No právě, mám nalitano 128.tis., 30.5. frčím do bibione a nerad bych aby se mi v tom nějakej \"lujdži\" vrtal :-) Citovat
pava Odesláno 12. červen 2014 Odesláno 12. červen 2014 Zdarec,na kolik ty rozvody vyjdou? nějak se mi nechce věřit,že by se vůbec nemusely měnit. Citovat
misak barva Odesláno 12. červen 2014 Odesláno 12. červen 2014 To jsem se právě nedozvěděl... Jeden typek mi tam řekl, že kolem 18.tis. s pumpou, druhej že kolem 12.tis., ale že prej se to dá udělat za 8 bez výměny pumpy, takže celkem rozptyl... Na to že to je přímo peugeot, tak z toho moc moudrej nejsem... Na netu jsem našel rozvody za 2.700,- Kč, na www.autodily-online.cz jsou kolem 5.tis. Celá sada od Febi, a pumpa za 2.700,-... Čili od nich komplet rozvody s pumpou za necelých 8.000,- Kč... Citovat
misak barva Odesláno 17. srpen 2014 Odesláno 17. srpen 2014 Heh, tož jsem opět tu... S těma rozvodama... Před dovolenou mi to nedalo a zajel jsem do peugeotu, aby mi to udělali. Servisman na mě chvíli koukal, pak koukal do pc a že prej se nedělají, že 308 sw má řetěz a že to je doživotní. Kdybych na tom trval, tak prej mám přijet až budu mít 300tis. :-) Itálii jsem s tim zvládnul, už mám 135tis. a zatím pohoda... A teď babo raď :-) Citovat
mracek25 Odesláno 17. únor 2015 Autor Odesláno 17. únor 2015 Ahoj prosím o názor a radu provedl jsem první garančku motor 1,6Hdi 68kw pří 6tis.km druhý rok bylo najeté 12tis.km a ja se rozhodl,že na druhou garančku když se tak málo jezdí nepujdu a odložím na letošní třetí garančku.Teď mám najeté něco přes 17tis.km a na štítku mám napsané další výměnu oleje při 26tis.km.Zvažuji co teď udělat?Budou mít v Peugeotu blbé řeči,že jsem nedojel na druhou garančku nebo to je má věc a provedou třetí garančku dle najetých km a stáří vozidla tři roky zplatím a ahoj?Nebo řešení zajet jen do třeba servisu kterému věřím a provést výměnu oleje,brzdové kapaliny a prohlédnout auto?Nevíte co vám při druhé a třetí garančce měnily? Citovat
Maco82 Odesláno 18. únor 2015 Odesláno 18. únor 2015 Pokud máš po záruce tak můžeš dělat servis kdekoli uznáš za vhodné, v servisní knížce je doporučen každoroční servis, protože motorový olej degraduje ikdyž auto nejezdí (absorbuje vlhkost), ale řada automobilek má dvouleté intervaly, takže bych to neviděl tak dramaticky... Jinak taky jezdím podobně a při první garanční prohlídce jsem měl najeto 7tkm, letos končí záruka tak servis udělám sám doma a pro dobrý pocit budu dodržovat roční intervaly ikdyž najezdím zase jen 7tkm Jinak v servisní knížce jsou popsané výměnné intervaly jednotlivých dílů, při pravidelných prohlídkách se jedná o výměnu mot. oleje + olej. filtr (20tkm nebo 1rok), vzduchový filtr (myslím 40tkm), palivový filtr (myslím 60tkm), brzdovka (24 měs.), ostatní díly dle opotřebení... Citovat
Ajap Odesláno 18. únor 2015 Odesláno 18. únor 2015 Alespoň u VTi byly dřív předepsány 2 roky nebo 30tkm, pak to zkrouhli na rok. Po roce a 7tkm mně přijde olej opravdu zbytečné měnit. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.