Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Pražský pumpapokec Modřany Q100 3/8/2014

Recommended Posts

Odesláno

Ač podobná vlákna zpravidla zakládá Moby89 tentokrát ho nahradím. Co se sejít v průběhu nedělního odpoledne / podvečera v Modřanech klasicky na Qčku a poklábosit ?

Účastníci :

Moby89

StibTo

adraj

gronholmm

poldiss

Edison

Krt€K

Kata517 ( ? )

Veverka ( ? )

:papa

[upravil dne 8/6/14 16:17 od StibTo]

[upravil dne 3/8/14 12:26 od StibTo]

Odesláno

No tuhle neděli asi nestihnu,ale další by jsem se asi zastavil. A že jsi to Ty Stibto,tak rád dorazím.Ale nic neslybuju dopředu.

Bohužel mě mrzí,že tak trochu upadly v zapomění Pražské srazy,které byly vždy a pravidelnou součástí klubu,tak dorazím aspoň na tento.

Odesláno

však píšu 8/6 tzn za týden :) také Tě rád uvidím

Odesláno

jo samozřejmě,že jsem pochopil:D

akorát se bojím,aby jsme nebyli jen mi dva:D

[upravil dne 1/6/14 23:41 od adraj]

Odesláno

Kata : cas zatim neni dany, me se to hodi brzo odpoledne, kolem 15-16h a nebo pak az pozdeji tj od 19h dal...

Odesláno
Kata : cas zatim neni dany, me se to hodi brzo odpoledne, kolem 15-16h a nebo pak az pozdeji tj od 19h dal...

Jo tak .. uvidíme tedy :) :) ... Mno 15-16 určo nestíhám, od 19 to bych asi dávala ..

Odesláno

Měl bych chuť se stavit, ale mám zrovna \"pekelný týden\", takže budu rád, když se někdy v neděli vůbec proberu a vyhrabu z postele. Takže vedu v patrnosti, ale fakt uvidím na poslední chvíli v neděli, jaxe to vyvine. Čas kolem 19 hod. je na mě už pozdě - koupání, krmení a uspávání divé zvěře :D

Odesláno

jj kdyby něco místo víte, čas taky, mobil na někoho z nás snad máte a kdyby ne SZ :)

Veverčáka dopisuju do sekce s otazníčkem v prvním příspěvku :aut

Odesláno

Tak já to potvrzuju - a nechcete někdo vzít psa? :) docela by se mi hodilo kdybych mohl vzít psa sebou že by jsme se pak přemístili někam k vodě - pokud s tím nemáte problém :papa

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...