Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chci si koupit další HDD do stolního PC kvůli zálohování dat, jakej mám koupit? Ve smyslu jakej je rozdíl mezi HDD ATA a SATA - jsem si totiž všimnul že lidi prodávají tyto disky a nevím jakej mám koupit... :myslim

PC mám už starej, je tam Pentium 4 3.0GHz a vnitřní disk má označení WDC WD1600JS-60MHB1.

díky

Odesláno

Tohle jsem teď taky řešil, mám v záložním pc jen ATA, a v pc který jsem používal jsem měl 2 disky, jeden ATA a druhý SATA., každý má jiný kabel na zapojení, takže nejdou zapojit na ten stejný kabel, SATA je malý červený nebo oranžový drát, ten ATA je starší, je o hodně širší

Odesláno

ok diky diky.

ja na ty obcasny zalohy pouzivam takovy kabel, zapoji se do HDD a na druhe strane ma USB. disk se samozrejme musi napajet externe. a ted jsem si vsimnul, ze ta zasuvka do HDD ma 2 možný zapojení, je tam napsano ATA a na druhe strane SATA. takze muzu koupit jakykoli disk.

Odesláno

A řešíš vlastně externí nebo interní disk? Chceš ho připojit na USB a nebo k základní desce?

Odesláno

Radek: dik za foto!

Moto: interni, stoji to dnes par korun a muzu ho mit vevnitr, ale kdyz potrebuju zalohu na ruznych PC, tak diky tomu kabelu ho pouzivam jako externi disk pres ten USB kabel.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...