Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

No, ono ti nic nepřijde, ale jestli tě lapnou při jiný kontrole, tak si v databázi a daj ti to sežrat.

Mě loni nějakej týpek vypruzenej furt dejchal na záda, když jsem (samozřejmě jen lehce) přibržďoval před radarama. Pak při následným rozjezdu dycky zmizel v zrcátku a cejtil se asi chudák nějak ublíženě. Takže při nějakým pátým nebo šestým přibrždění to nevydržel a vzal mě zprava, za tři, plnej, až mu málem vyskočily hrnky a hurrráááá pryč, no a za pár sekund najednou BLIK a měli ho :D :D :D  . Když sem ho předjížděl, jel tak 90 :D

Guest Scratch
Odesláno

takze heslem vyletu bude nezastavovat, nezastavovat, nezastavovat, nebo se z toho zblaznis :D

Odesláno

jj taky to tak máme letos jsme se vešli do 33 000 2 děti 2 dospělí jinak možná se bude hodit... tankujem ještě v rakousku -furnitz poslední benzinka na rakuské straně + svačinka   kafčo a tak

Odesláno

jo, je zajímavý, že v rakousku je benzín levnější než v itálii, možná i než u nás (někde), ale LPG je zas obráceně levnější v Itálii než u rakušáků

Odesláno (upraveno)

Celé roky tankujem na poslednej Shell za Villachom mimo diaľnice pred IT hranicou keďže používam shell tankovacie karty .

Shell
Maglern 35, 9602 Arnoldstein

https://goo.gl/maps/EaYhHbJ1t832

Okrem toho ak si dám záležať a natankujem do krabice az po vrch mam dojazd 1400 km.:D

Upraveno uživatelem dusan2
Odesláno

A kruciš to je o 18 km blíž k IT hranicím ..???!! ale mají momentálně o 1,3kč dražší naftu..musím to propočítat co je lepší:D:myslim

Odesláno

Jo, dojezd krabice je super, když jsem jezdil do Itálie, tankoval jsem na OMV v Innsbrucku a v Itálii pak vůbec. Nebo z druhé strany v Nice a pak zase až v Rakousku... 

Guest minimaxa
Odesláno (upraveno)

Asi to sem úplně neptří, ale taky mě překvapuje dojezd. Já tankoval benzín na ONO v Dolním Dvořišti, projeli jsme Rakousko, Slovinsko a jsme v Chorvatsku, a až pojedeme domu, budu tankovat zase až v Dolním Dvořišti. Auto překvapilo, cesta Vrchlabí - Selce (HR) podle palubního pc prům.spotřeba 4,7L/km a to jsme jeli Alpy mimo dálnici.

Upraveno uživatelem minimaxa
Odesláno
Před hodinou, llug napsal:

A kruciš to je o 18 km blíž k IT hranicím ..???!! ale mají momentálně o 1,3kč dražší naftu..musím to propočítat co je lepší:D:myslim

Najlacnejšia nieje , úroveň všeobecne nič moc aj obsluha je protivná , ako všade v Rakúsku,  ale ako som už písal tankujem na euroshell kartu tak preto tam. Keď mám náladu tak naložím zo dve bandasky do kufra a netankujem potom vôbec v zahraničí. 

Odesláno

tak ja tohle s lpg neresim, rozdil na 650km (coz je dojezd my nadrze) nejsou ani 2stovky. Takze ok, jsem petikilo v minusu na celou dovolenou. hmmm, to prozeru za vecer;)

Guest Scratch
Odesláno (upraveno)

taky nejak naftu extra neresim, jo byl jsem rad s mondeem, ze jsem mel spotrebu 7,0 tam, ale zpatky jsem to valil a byl na 7,4......

jinak teda @llug 33 000 za dovolenou pro 2 dospely a 2 deti,, autem, to je na tyden ci dva? Pokud na tyden, tak to bych uprimne receno radsi asi priplatil 10 000 a letel na Kapverdy s all inclusive :D. 

Jiank zpet k Italii, Benatky jsou jasny, me se tam moc libi, takze vylet lodi je jasnej. Pak jsem si rikal, ze bych mel vzit zenu do Verony k balkonu Romci a Julci, a kdyz uz budem ve Verone, tak asi Lago di Garda je povinnost. No a jeste me napadlo muzeum v Modene :D, ale tam uz je to trosku z ruky :D

Upraveno uživatelem Scratch

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...