Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak svíčky Brisk jsou pryč. Poslední měsíc Cabrio při jízdě občas cuklo. Vyměnil jsem svíčky, na doporučení mechanika za Denso, a problém je pryč. Takže Brisk už opravdu ne. Vydržely nacelé dva roky a 10000km. Sypu si popel na hlavu. Ano, ano, říkali jste to.

Odesláno (upraveno)

Mám popraskaný přívod vzduchu k vzduchovému filtru, a v servisboxu ten díl nemůžu najít. Poradíte, prosím, kde ho najít.

Upraveno uživatelem Roman Bazi
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Hotovo. Zadek je nezvykle zvedlý, ale to je o zvyku. Přístup a jednání mechaniků je skvělý. Jsem absolutně spokojen.

Repase zadní nápravy: výměna sad ložisek uložení zadní nápravy, čepů zadní nápravy. Výměna pravého čepu řízení, výměna zadních silenbloků předních ramen, geometrie, seřízení světel, zavaření výfuku - 9449kč

Odesláno

Neber to jako rypani, ale proč si vlastně zvedal ten zadek? Mě to přijde takový nepřirozený....

Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalk

Odesláno (upraveno)

Vendy - díky

Schreku - v pohodě, názor není rýpání. Mě se zdá, že zadní podběhy jsou více vykrojené, než přední, a tak se to zdá nepřirozené.

Koukni na prahy, ty jsou v rovině.

Jak budu moci zajet do garáže, (teď tam mám sedačku na chatu), tak to přeměřím.

Chtěl jsem to kvůli praktičnosti. Kdyż pojedeme o víkendu na výlet, a budeme mít kufr plný věcí, tak nebudu tahat zadek auta po zemi.

Upraveno uživatelem Roman Bazi

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...