Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já nemůžu za to že sem už v 15ti měl chlupatý prsa jak starej chlap, ale na hlavě toho tolik nemám:D

A jestli mě někdo považuje za skina, tak mě to nevadí, navíc dneska je moderní být plešatej:P

Odesláno

beru to strojkem bez nástavce.

Švagr to potom bere ještě strojkem na vousy. Jak často nevím. Chtěl jsem to vyzkoušet,ale ještě sem se k tomu nedostal.

Na plešatosti není nic divnýho,ba je to i kolikrát pohodlný.:D

Odesláno

Tak to potom jo:D:D

Nicméně sem se teda nedopátral k tomu zda si někdo holí hlavu žiletkou. Tak asi stejně z důvodu lenosti zůstanu u strojku a žiletku si nechám jen na vyjímečný příležitosti:D

Tak jak to bylo teď v sobotu, kdy mě žena začala holit hlavu, tak mě akorát zavolal brácha, že slaví narozeniny u rodiny jeho přítulky, a zda bych ho nemohl odvézt dom, a že mě aspoň při té příležitosti představí celé rodině, rodičů, tetám, strýcům, a podobně:D

No prostě sem si to holení hlavy vybral dobře:D, nicméně se to všem líbilo, a pořád mě museli šahat na lebeňu, ale to bude asi tím že už byli notně posilnění alkoholem:D

Odesláno

To ostatní tady nemůžu napsat, ale je fakt že jedna tetička byla hodně přítulná:D

A věkově jen asi o 5 let víc než mě:D

Brácha je totiž ujetej na mladý holky, je mu 35 a teď má 17ti letou přítulku:D

Odesláno

Přemo, tak to by sis s bráchem rozuměl, on totiž asi není můj brácha, já su na ženský styl Halina Pavlovská a on zase Mila Jovovich:D:D

Ale jinak ohledně aut, techniky a podobně se shodneme:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...