Šalda Odesláno 19. květen 2014 Autor Odesláno 19. květen 2014 Já nemůžu za to že sem už v 15ti měl chlupatý prsa jak starej chlap, ale na hlavě toho tolik nemám:D A jestli mě někdo považuje za skina, tak mě to nevadí, navíc dneska je moderní být plešatej:P Citovat
adraj Odesláno 19. květen 2014 Odesláno 19. květen 2014 beru to strojkem bez nástavce. Švagr to potom bere ještě strojkem na vousy. Jak často nevím. Chtěl jsem to vyzkoušet,ale ještě sem se k tomu nedostal. Na plešatosti není nic divnýho,ba je to i kolikrát pohodlný. Citovat
Guest servisman Odesláno 19. květen 2014 Odesláno 19. květen 2014 nepotřebuješ hřeben, ušetříš na šamponu Citovat
Medvěd Odesláno 19. květen 2014 Odesláno 19. květen 2014 A chudinky mouchy, když si na nečekaně kluzkém letišti zloměj nožičky Citovat
Šalda Odesláno 19. květen 2014 Autor Odesláno 19. květen 2014 Stačí obyčejná měsíčková indulona:D Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 19. květen 2014 Odesláno 19. květen 2014 Kuže od špeku a vydrží ti celej rok:D:D Citovat
Šalda Odesláno 19. květen 2014 Autor Odesláno 19. květen 2014 To tě potom ale budou obletovat muchy a podobná havěť Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 19. květen 2014 Odesláno 19. květen 2014 To tě potom ale budou obletovat muchy a podobná havěť Mě né, tebe, ja to radil tobě:D Citovat
Šalda Odesláno 19. květen 2014 Autor Odesláno 19. květen 2014 Tak to potom jo:D:D Nicméně sem se teda nedopátral k tomu zda si někdo holí hlavu žiletkou. Tak asi stejně z důvodu lenosti zůstanu u strojku a žiletku si nechám jen na vyjímečný příležitosti:D Tak jak to bylo teď v sobotu, kdy mě žena začala holit hlavu, tak mě akorát zavolal brácha, že slaví narozeniny u rodiny jeho přítulky, a zda bych ho nemohl odvézt dom, a že mě aspoň při té příležitosti představí celé rodině, rodičů, tetám, strýcům, a podobně No prostě sem si to holení hlavy vybral dobře:D, nicméně se to všem líbilo, a pořád mě museli šahat na lebeňu, ale to bude asi tím že už byli notně posilnění alkoholem:D Citovat
Šalda Odesláno 19. květen 2014 Autor Odesláno 19. květen 2014 To ostatní tady nemůžu napsat, ale je fakt že jedna tetička byla hodně přítulná A věkově jen asi o 5 let víc než mě Brácha je totiž ujetej na mladý holky, je mu 35 a teď má 17ti letou přítulku:D Citovat
Přema Odesláno 19. květen 2014 Odesláno 19. květen 2014 pedofilie není nemoc...... to je nedočkavost Citovat
Šalda Odesláno 19. květen 2014 Autor Odesláno 19. květen 2014 Přemo, tak to by sis s bráchem rozuměl, on totiž asi není můj brácha, já su na ženský styl Halina Pavlovská a on zase Mila Jovovich:D:D Ale jinak ohledně aut, techniky a podobně se shodneme:D Citovat
Přema Odesláno 19. květen 2014 Odesláno 19. květen 2014 jj mila jovovich to je moje krevní skupina...... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.