Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Už dlouho tady nebyl žádnej blbej dotaz, tak se zeptám já.

Holíte si někdo hlavu žiletkou? A pokud ano, jak často? A taky čím? Vždycky sem si stříhal vlasy el. strojkem, teď bych chtěl zkusit žiletkou, ale večer mě žena oholila hlavu a ráno jsem tam už měl strniště. Čekal jsem že to vydrží dýl hladký.

Asi by mě nebavilo, respektive ženu mě holit hlavu každý den.

Odesláno

Přemo, já sem právě používal strojek pořád bez nástavce, s byl sem spokojenej, jen mě teď napadlo to holit úplně do hladka, o zarůstání vlasů a následným \"jebákům\" a podobně sem četl na netu, tak su právě zvědav co kdo používá, vím že na klubu je pár holých hlav:D

Odesláno

Tak třeba vousy si nemůžu holit žiletkou, u vlasů zatím nevím, oholil jsem hlavu žiletkou jen jednou.

Mě právě štve, že když si holím hlavu strojkem vždy o víkendu, tak na konci týdne už mám vlasy jak nějakej metalista:D

Tou žiletkou kdybych to bral obden tak by to mohlo být fajn, ale zase nevím jak dlouho by to mě nebo ženu bavilo to pořád holit:D

Guest servisman
Odesláno

Taky se večer oholím a ráno mne to škrabe , jen na hubě. Ono záleží jak komu to rychle roste .Hlavu bych nemusel bráti žiletkou nejde jen o pořezání, ale pak co nastane neroste to pak rychleji ??

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...