Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
taťulda: Vidíš, dobrej nápad. já to tedy jinde nemám, asi jsou spolujezdci šikovnější. Páskou na raketu myslíš grip?

Ne na grip, ale je to černá páska, která je velmi otěru odolná. Používá se na squashové rakety na olepení toho rámku nahoře. Jak tou raketou furt šmátráš po stěnách a podlaze, tak aby se neodřela. Ta páska je fakt nezmar a na těch gumách ve dveřích to mám už dvě zimy a v pohodě ... :papa

• O 2 týdny později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

Já jsem dveře mazal hned po koupi, ale stejně pořád vržou při jízdě. Přijde mi že se auto dost kroutí (střešní okno nemám). Mazal jsme silikonem i sprejem na těsnění a plasty a nic. Po namazání to snad vrže ještě víc. Dost mi to pije krev. Navíc mi docela vržou i černé plasty, které kryjí zvenku B sloupek. Ty plasty které jsou z venku vidět na dveřích. Na jednom z plastů chybí gumové cosi, které bylo nasazené zevnitř... Z pravé straně mi dokonce slézají dolů o několik mm. Posunu nahoru a za týden je to zpět. Na obou stranách navíc vyskakují chromované lišty na zadních dveřích, odhadem snad o 5mm. Asi se vytočím a pojedu do Peugeotu. Auto je rv. 2012...

Odesláno

lišty mi vylézají taky. Při každým mytí je zatlačím dolu. Jinak mi ale nikde nic nevrže, musím zaklepat. Maximálně mi vrzala dětská sedačka, když v ní nikdo neseděl. Jinak jsem zatím vše našel.

• O 2 týdny později...
Odesláno

taťulda: Asi vím co myslíš. Sice squash nehraju a na badmintonový rakety to nelepíme. Ale kámoši to maj, zkusím.

Něco jako tohle:

http://www.tfcz.cz/ochranna-paska

[upravil dne 19.5.2014 12:50 od Pacho69]

Jo jo, to je přesně ono! Tuhle černou pásku jsem tam nalepil, cca 30 cm na každou gumu v místě, kde se to může sedřít a fakt je to super. Už jsem o to několikrát zachytil cvoky na riflích a drží. Absolutně se neprodře.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...