madrid4 Odesláno 17. květen 2014 Odesláno 17. květen 2014 :rokerriešil som to minulý týžden nove tesnenie+práca 49,48e FinalCD tesnenie 41e:super Citovat
taťulda Odesláno 18. květen 2014 Odesláno 18. květen 2014 taťulda: Vidíš, dobrej nápad. já to tedy jinde nemám, asi jsou spolujezdci šikovnější. Páskou na raketu myslíš grip? Ne na grip, ale je to černá páska, která je velmi otěru odolná. Používá se na squashové rakety na olepení toho rámku nahoře. Jak tou raketou furt šmátráš po stěnách a podlaze, tak aby se neodřela. Ta páska je fakt nezmar a na těch gumách ve dveřích to mám už dvě zimy a v pohodě ... Citovat
P607Olda Odesláno 18. květen 2014 Odesláno 18. květen 2014 Mohl bys dát typ nebo fotku té pásky. Aby mi v sportovním obchodě nevnutili nějakou blbost. Uvidí dědka, prodají mu nějaký šmejd - ležák... Citovat
taťulda Odesláno 19. květen 2014 Odesláno 19. květen 2014 Jj, doma na to mrknu a hned dám vědět Citovat
Pacho69 Odesláno 19. květen 2014 Odesláno 19. květen 2014 pete: Já nevím, normální průhledný polep. Dělal mi to kámoš z reklamky, prý nejběžnější polepová folie. taťulda: Asi vím co myslíš. Sice squash nehraju a na badmintonový rakety to nelepíme. Ale kámoši to maj, zkusím. Něco jako tohle: http://www.tfcz.cz/ochranna-paska [upravil dne 19.5.2014 12:50 od Pacho69] Citovat
elton Odesláno 27. květen 2014 Odesláno 27. květen 2014 Tak konečně jsem tu gumu vyměnil. Než se vždycky k něčemu dohrabu, toto trvá, toto trvá :D Citovat
BFG Odesláno 1. červenec 2014 Odesláno 1. červenec 2014 Já jsem dveře mazal hned po koupi, ale stejně pořád vržou při jízdě. Přijde mi že se auto dost kroutí (střešní okno nemám). Mazal jsme silikonem i sprejem na těsnění a plasty a nic. Po namazání to snad vrže ještě víc. Dost mi to pije krev. Navíc mi docela vržou i černé plasty, které kryjí zvenku B sloupek. Ty plasty které jsou z venku vidět na dveřích. Na jednom z plastů chybí gumové cosi, které bylo nasazené zevnitř... Z pravé straně mi dokonce slézají dolů o několik mm. Posunu nahoru a za týden je to zpět. Na obou stranách navíc vyskakují chromované lišty na zadních dveřích, odhadem snad o 5mm. Asi se vytočím a pojedu do Peugeotu. Auto je rv. 2012... Citovat
Pacho69 Odesláno 2. červenec 2014 Odesláno 2. červenec 2014 lišty mi vylézají taky. Při každým mytí je zatlačím dolu. Jinak mi ale nikde nic nevrže, musím zaklepat. Maximálně mi vrzala dětská sedačka, když v ní nikdo neseděl. Jinak jsem zatím vše našel. Citovat
taťulda Odesláno 17. červenec 2014 Odesláno 17. červenec 2014 taťulda: Asi vím co myslíš. Sice squash nehraju a na badmintonový rakety to nelepíme. Ale kámoši to maj, zkusím. Něco jako tohle: http://www.tfcz.cz/ochranna-paska [upravil dne 19.5.2014 12:50 od Pacho69] Jo jo, to je přesně ono! Tuhle černou pásku jsem tam nalepil, cca 30 cm na každou gumu v místě, kde se to může sedřít a fakt je to super. Už jsem o to několikrát zachytil cvoky na riflích a drží. Absolutně se neprodře. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.