Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jj to je klasika, taky jsem při nastupování nedával pozor a párkrát chytnul knoflíkem a těsnění na hadry. Každopádně jsem uspěl v Peugeotu a dokonce na záruku. Jinak myslím říkal, že 800,- kdyby to neprošlo. Jinak bych se poptal po vrakáčích, už se tam docela začínají objevovat

Odesláno

Jo já si myslím, že ho při nastupování beru zády. A to si dávám pozor, ale někdy to prostě nejde. Zatím je jen \"odřené\", tak to neřeším. Kdysi to tu už řešil Elton.

Odesláno

Já jsem na to tady před rokem taky někde narazil a hned jsem si to u nového auta na straně řidiče pojistil. Na to místo, kde prostě prdelí tu gumu otírám jsme nalepil černou ochrannou protioděrovou lepící pásku, kterou mám na squashovou raketu. A je to perfektní. Letos jsem to ale nalepil i u všech dalších dveří, protože bylo vidět, že ty gumy se postupně otírají všude. Byly vyrobeny skutečně z nějaké nekvalitní pryže, která je moc měkká.

Odesláno

taťulda: Vidíš, dobrej nápad. já to tedy jinde nemám, asi jsou spolujezdci šikovnější. Páskou na raketu myslíš grip?

martinecondrej: Ne roztrhané, odřené, na gumě to vypadá třeba jako když matuješ lak, asi se to časem rozedře. jestli se ti vytrhla, tak ti možná v zimě přimrzla?

Jinak na zadních dveřích mi v záhybu na autě ta tvrdá guma na hraně okno/dveře normálně vydřela lak až na základ. Zatřel jsem to, přeleštil a přelepil fólií. Asi to úplně dobře nelícuje, ale mám obavu gumu oříznout, aby tam zas něco nechybělo.

[upravil dne 16.5.2014 11:22 od Pacho69]

Odesláno

roztrhal jsem jí zadkem kalhotama s knoflíkama, ale jak jsem psal nová guma je ok. Jinak barvu od tesnění na dveřích mám odřenou vzadu v rohu na obou stranách a nad řidičem a spolujezdcem nahoře po celé délce. Všude jsem nalepil červený samolepky a pohoda. Dokonce přestalo i cvakání od dveří, které jsem furt řešil mazáním tesnění silikonem.

Odesláno

Aha, já mám těsnění jen odřené, zatím neprodřené. Dveře nevržou, ale mažu je pravidelně, to je fakt. Zatřel jsem, zaleštil a přelepil průhlednou folií, podobně jak to mají origo ve spodní hraně. Jinde se mi to zatím nedělá.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...