Božek Odesláno 15. květen 2014 Odesláno 15. květen 2014 Nevíte někdo kde sehnat nové těsnění do dveří,auto mám staré 2 roky a už je poškozená ve výšce zámku. Citovat
martinecondrej Odesláno 16. květen 2014 Odesláno 16. květen 2014 jj to je klasika, taky jsem při nastupování nedával pozor a párkrát chytnul knoflíkem a těsnění na hadry. Každopádně jsem uspěl v Peugeotu a dokonce na záruku. Jinak myslím říkal, že 800,- kdyby to neprošlo. Jinak bych se poptal po vrakáčích, už se tam docela začínají objevovat Citovat
martinecondrej Odesláno 16. květen 2014 Odesláno 16. květen 2014 jo a to nový těsnění je znatelně lepší. Je stejný z faceliftový verze Citovat
Pacho69 Odesláno 16. květen 2014 Odesláno 16. květen 2014 Jo já si myslím, že ho při nastupování beru zády. A to si dávám pozor, ale někdy to prostě nejde. Zatím je jen \"odřené\", tak to neřeším. Kdysi to tu už řešil Elton. Citovat
elton Odesláno 16. květen 2014 Odesláno 16. květen 2014 Už jsem si jej objednal. Po připomenuti zde Citovat
taťulda Odesláno 16. květen 2014 Odesláno 16. květen 2014 Já jsem na to tady před rokem taky někde narazil a hned jsem si to u nového auta na straně řidiče pojistil. Na to místo, kde prostě prdelí tu gumu otírám jsme nalepil černou ochrannou protioděrovou lepící pásku, kterou mám na squashovou raketu. A je to perfektní. Letos jsem to ale nalepil i u všech dalších dveří, protože bylo vidět, že ty gumy se postupně otírají všude. Byly vyrobeny skutečně z nějaké nekvalitní pryže, která je moc měkká. Citovat
martinecondrej Odesláno 16. květen 2014 Odesláno 16. květen 2014 nevím jak odřená, ale já jí měl vyloženě roztrhanou v tom vnitřním ohybu. Každopádně nová je výrazně pevnější a po roce na ní není žádné poškození Citovat
Pacho69 Odesláno 16. květen 2014 Odesláno 16. květen 2014 taťulda: Vidíš, dobrej nápad. já to tedy jinde nemám, asi jsou spolujezdci šikovnější. Páskou na raketu myslíš grip? martinecondrej: Ne roztrhané, odřené, na gumě to vypadá třeba jako když matuješ lak, asi se to časem rozedře. jestli se ti vytrhla, tak ti možná v zimě přimrzla? Jinak na zadních dveřích mi v záhybu na autě ta tvrdá guma na hraně okno/dveře normálně vydřela lak až na základ. Zatřel jsem to, přeleštil a přelepil fólií. Asi to úplně dobře nelícuje, ale mám obavu gumu oříznout, aby tam zas něco nechybělo. [upravil dne 16.5.2014 11:22 od Pacho69] Citovat
martinecondrej Odesláno 16. květen 2014 Odesláno 16. květen 2014 roztrhal jsem jí zadkem kalhotama s knoflíkama, ale jak jsem psal nová guma je ok. Jinak barvu od tesnění na dveřích mám odřenou vzadu v rohu na obou stranách a nad řidičem a spolujezdcem nahoře po celé délce. Všude jsem nalepil červený samolepky a pohoda. Dokonce přestalo i cvakání od dveří, které jsem furt řešil mazáním tesnění silikonem. Citovat
Pacho69 Odesláno 16. květen 2014 Odesláno 16. květen 2014 Aha, já mám těsnění jen odřené, zatím neprodřené. Dveře nevržou, ale mažu je pravidelně, to je fakt. Zatřel jsem, zaleštil a přelepil průhlednou folií, podobně jak to mají origo ve spodní hraně. Jinde se mi to zatím nedělá. Citovat
P607Olda Odesláno 16. květen 2014 Odesláno 16. květen 2014 Dejte prosím fotky, jak to máte opravené - upravené. Já zatím nemám problém - dávám pozor a zadní kapsu mám nezapnutou:o. Citovat
Božek Odesláno 17. květen 2014 Autor Odesláno 17. květen 2014 Už jsem si jej objednal. Po připomenuti zde Kde se ty gumy dají sehnat. Citovat
elton Odesláno 17. květen 2014 Odesláno 17. květen 2014 Tak těsnění koupeno. Ted jenom nainstalovat. Citovat
elton Odesláno 17. květen 2014 Odesláno 17. květen 2014 Tak těsnění koupeno. Ted jenom nainstalovat. Citovat
Božek Odesláno 17. květen 2014 Autor Odesláno 17. květen 2014 Tak těsnění koupeno. Ted jenom nainstalovat. Na kolik te vyšlo? Citovat
Božek Odesláno 17. květen 2014 Autor Odesláno 17. květen 2014 b [upravil dne 19/5/14 21:13 od Božek] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.