Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Problém s přihlášením auta - Prosím o radu...

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, mám problém.

Mám peugeot 206cc koupený 23.8.2013

Auto koupila přítelkyně na své jméno.

V bazaru nám dali \"čestné prohlášení\" , aby jsme si auto zaregistrovali.

To jsme neudělali, protože můj flegmatickej přístup k byrokratickým záležitostem to prostě nedovoloval.

Auto bylo na leasing, ale zaplatil jsem jen první splátku a hned za cca 20 dní jsem auto kompletně doplatil.

Takže Mám velký i malý techničák, kde je poslední zapsaný \"Autobazar\".

Mezitím mě ale štvalo pojištění, které nám sjednal autobazar a bez kterého auto nešlo v tu chvíli koupit, takže mi přítelkyně auto \"prodala\".

Se smlouvou jsme šli do pojišťovny a ukončili tak smlouvu a pojistili jinde(nesrovnatelně levněji)..

No a tak se stalo, že mám kupní smlouvu z bazaru, kde je kupující přítelkyně, pak mám čestné prohlášení bazaru, že si může přítelkyně auto zaregistrovat, pak mám kupní smlouvu, kde je prodávající přítelkyně a kupující jsem já. Mám velký techničák, ve kterým je \"Autobazar\" a malý, ve kterým je nějaký \"Martin\"

Dnes jsem udělal technickou a rovnou i evidenčku, abych auto mohl přihlásit. Evidenčka je na mé jméno.

Jak mám postupovat? Díky za každou radu.

[upravil dne 13.5.2014 23:38 od razor]

Odesláno

Asi by nebylo naškodu jít tam rovnou i s přítulí, kdyby to nechtěli přihlásit rovnou na Tebe. Přeju hodně štěstí abys natrefil na nějakou pohodovou úřednici;)

Odesláno

musí mít čestné prohlášení od člověka, který je v odhlášce. to bude asi odhlášeno na autobazar (pokud to od majitele vykoupili).

Takže potřebuješ:

Kupní smlouvu mezi autobazarem a přítelkyní

čestné prohlášení o tom, že autobazar nehodlá vozidlo provozovat

Kupní smlouvu mezi přitelkyní a tebou

Evidenčku na svý jméno

POV na svý jméno

na základě tady toho u nás normálka přihlašujeme.

na malym TP nesejde, ale musis ho mít, jinak musís prohlásit zrátu (+100Kč)

Odesláno

tak jak jsi dopadl???

nezapomen ze evidencka jakožto i procvaknutý malý TP má platnost 14 dní a přihlášení na tebe musí být do té doby realizováno. samozřejmě lze přepsat i déle, ale pokud narazíš na milého úředníka, tak se ti může přepis i prodražit.

Od nového roku taky nebude existovat režim vozidla v odhlášce a čistopis TP.

[upravil dne 15/5/14 00:20 od jirka639]

Odesláno

Ted jsem přihlašoval auto a procvaknutí techničáku skončilo před 14 dny, úředník mi neřekl vůbec nic. ;)

Pokud nenarazíš na debila, neměl bys mít problém. ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...