razor Odesláno 13. květen 2014 Odesláno 13. květen 2014 Ahoj, mám problém. Mám peugeot 206cc koupený 23.8.2013 Auto koupila přítelkyně na své jméno. V bazaru nám dali \"čestné prohlášení\" , aby jsme si auto zaregistrovali. To jsme neudělali, protože můj flegmatickej přístup k byrokratickým záležitostem to prostě nedovoloval. Auto bylo na leasing, ale zaplatil jsem jen první splátku a hned za cca 20 dní jsem auto kompletně doplatil. Takže Mám velký i malý techničák, kde je poslední zapsaný \"Autobazar\". Mezitím mě ale štvalo pojištění, které nám sjednal autobazar a bez kterého auto nešlo v tu chvíli koupit, takže mi přítelkyně auto \"prodala\". Se smlouvou jsme šli do pojišťovny a ukončili tak smlouvu a pojistili jinde(nesrovnatelně levněji).. No a tak se stalo, že mám kupní smlouvu z bazaru, kde je kupující přítelkyně, pak mám čestné prohlášení bazaru, že si může přítelkyně auto zaregistrovat, pak mám kupní smlouvu, kde je prodávající přítelkyně a kupující jsem já. Mám velký techničák, ve kterým je \"Autobazar\" a malý, ve kterým je nějaký \"Martin\" Dnes jsem udělal technickou a rovnou i evidenčku, abych auto mohl přihlásit. Evidenčka je na mé jméno. Jak mám postupovat? Díky za každou radu. [upravil dne 13.5.2014 23:38 od razor] Citovat
Péťa Odesláno 13. květen 2014 Odesláno 13. květen 2014 Dojdi na úřad a tam Ti řeknou, co potřebují. Pravděpodobně Ti to normálně přihlásí. Citovat
razor Odesláno 13. květen 2014 Autor Odesláno 13. květen 2014 Ok, zkusím to, ale je to chaos.. Docela lituju, že jsem tam nezašel hned.. Citovat
odee Odesláno 14. květen 2014 Odesláno 14. květen 2014 Asi by nebylo naškodu jít tam rovnou i s přítulí, kdyby to nechtěli přihlásit rovnou na Tebe. Přeju hodně štěstí abys natrefil na nějakou pohodovou úřednici;) Citovat
koblih69 Odesláno 14. květen 2014 Odesláno 14. květen 2014 Čestné prohlášení? Asi myslíš plnou moc, ne? Čestné prohlášení by ti moc nepomohlo... Citovat
jirka639 Odesláno 14. květen 2014 Odesláno 14. květen 2014 musí mít čestné prohlášení od člověka, který je v odhlášce. to bude asi odhlášeno na autobazar (pokud to od majitele vykoupili). Takže potřebuješ: Kupní smlouvu mezi autobazarem a přítelkyní čestné prohlášení o tom, že autobazar nehodlá vozidlo provozovat Kupní smlouvu mezi přitelkyní a tebou Evidenčku na svý jméno POV na svý jméno na základě tady toho u nás normálka přihlašujeme. na malym TP nesejde, ale musis ho mít, jinak musís prohlásit zrátu (+100Kč) Citovat
razor Odesláno 14. květen 2014 Autor Odesláno 14. květen 2014 Tak všechno mám, jen nevím co je to POV - Pražská organizace vozíčkářů? Pokud je to pojištění odpovědnosti vozidel, tak to mám taky,,, Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 14. květen 2014 Odesláno 14. květen 2014 ja to delal podobne auto sem z leasingu doplatil, prihlasil na sebe, zmenil trvale bydliste a ihned prodal novemu majiteli sice sem tam musel vyplnovat skoro vsechno 3x (mit 3 cisla k prepazce) ale normalne to udelali Citovat
Tommy002 Odesláno 14. květen 2014 Odesláno 14. květen 2014 POV je jak říkáš - lidsky povinný ručení Citovat
jirka639 Odesláno 14. květen 2014 Odesláno 14. květen 2014 tak jak jsi dopadl??? nezapomen ze evidencka jakožto i procvaknutý malý TP má platnost 14 dní a přihlášení na tebe musí být do té doby realizováno. samozřejmě lze přepsat i déle, ale pokud narazíš na milého úředníka, tak se ti může přepis i prodražit. Od nového roku taky nebude existovat režim vozidla v odhlášce a čistopis TP. [upravil dne 15/5/14 00:20 od jirka639] Citovat
razor Odesláno 15. květen 2014 Autor Odesláno 15. květen 2014 Ještě jsem tam nebyl.. Zajdu tam příští týden.. evidenčka je čerstvá ale ten procvaknutý techničák už je přes půl roku. Citovat
MilanF1 Odesláno 15. květen 2014 Odesláno 15. květen 2014 Ted jsem přihlašoval auto a procvaknutí techničáku skončilo před 14 dny, úředník mi neřekl vůbec nic. Pokud nenarazíš na debila, neměl bys mít problém. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.