Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

No prostě se mi ten rozpočet zdá malý a to aby to bylo auto s poctivými kilometry a pěkném stavu. Jasně, první ročníky i se všemi neduhy za to jistě koupíš. Ale moc velkej mazlík to spíš nebude. Pokud koukneš do sekce 407 tak tam píšu i o vadách, které se časem vychytávaly a vyplatí se koukat po novějších ročnících.

Já měl 406 a teď mám 407. 406 jsem prodával v pěkném stavu a přesto 407 nelituju. Na rozdíl od 406 mám teď se školo na auto minimum času a ono skoro žádný nepotřebuje, zdaleka né tolik jako 407 byť má najeto víc. To jen k té nespolehlivosti o které píší ti, kteří o tom vůbec nic netuší...

Tady něco ke čtění: já bych volil auto od 2. poloviny 2007 a rozpočet kolem 130 tis. A hlavně nespěchat :papa

Odesláno

No uprimne. Mit doma spolehlivou 407sw, co ma najeto skutecnych max 250tis. Starat se o ni, aby byla pekna a v cajku, tak by se mi za usmudlanych 100k prodavat nechtela :myslim

Odesláno

Já vím není to moc,ale tedˇ bohužel víc dát nemůžu.Zateplujeme novostavbu,a manželka je na MD takže to mluví za vše :). Jo a ten tvůj článek už jsem četl asi 3x,a je dobře zpracovaný.

[upravil dne 13/5/14 20:20 od brslen]

Odesláno
No uprimne. Mit doma spolehlivou 407sw, co ma najeto skutecnych max 250tis. Starat se o ni, aby byla pekna a v cajku, tak by se mi za usmudlanych 100k prodavat nechtela :myslim

To ti věřím,ale v dnešní době za to víc nedostaneš.

Odesláno

Možná o málo víc dostaneš, ale za tu cenu se to nevyplatí prodávat, ale radši si to nechat nebo udat v rodině. Mám najeto na svém SW poctivých 185tis, čerstvě po rozvodech v plný výbavě. Uz ho mám přes 5let. Tu spolehlivost, vědomí co s autem bylo a je, mi něco málo přes 100tis za prodej nestojí.

Pokud chceš nějakou spolehlivou s jistou historií do 100tis těžko najdeš. ..

Odesláno

Koblihu: Hlavně že ty si děda vševěda co musí komentovat každou pikačovinu :D:potlesk

A o 407 jsem jednu dobu uvažoval po tom kdy mi bylo ze strany rodiny vytčeno že bych mohl koupit něco novějšího a uvahu byla 407 naštěstí mi to bylo pár mechanikama vymluveno .. Zaplať pánbůh :roker:cool:

Ale jestli ste sní vy ostatní spokojeni tak fajn já jen řekl svůj názor. :roker

Odesláno

jo jo mechanici to jsou vždy dobří odborníci...... hlavně že víš že je 407 na pikaču..... měl sem jednu , mám druhou a nemíním měnit.... není důvod....

Odesláno

Tak mechanici Peugeotu o tom asi něco vědí. Říkali pokud 406 funguje tak 407 určitě nekupuj. A víc to rozpitvávat nebudu. A jak říkám jste sní spokojení? Fajn.

Odesláno
Já vím není to moc,ale tedˇ bohužel víc dát nemůžu.Zateplujeme novostavbu,a manželka je na MD takže to mluví za vše :). Jo a ten tvůj článek už jsem četl asi 3x,a je dobře zpracovaný.

[upravil dne 13/5/14 20:20 od brslen]

V tom případě bych posečkal s koupí nového přibližovadla až budeš mít zatepleno, manželka nebude na MD atp. - prostě až na to budeš mít :roker

Nezní to jako dobrej nápad? Než koupit auto za málo a pak ani nemít na případnej servis??:myslim

[upravil dne 14/5/2014 00:17 od Neon]

Odesláno

Jo, to fakt mluví za vše, že v takovéhle situaci děsně \"musíš\" obměňovat auto takovým způsobem, že nemáš dostatek peněz ani na samotnou koupi něčeho rozumného a prohrabuješ levné vraky :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...