godzila.01 Odesláno 16. květen 2014 Odesláno 16. květen 2014 Mně se taky párkrát stalo, že jsem prodal špatnou věc, i když jsem ty díly z aut při podezření na nefunkčnost rovnou vyhazoval. I tak se to prostě stane. Klidně jsem mohl mít podobné téma, ale kupující se (naštěstí) nejdřív ozvali mně s výčitkou a já jsem to vyřešil. Nejvíc mě mrzel prodej auta, kde se kupující po nějakém čase ozval, že prasklo těsnění pod hlavou. Auto stálo v podstatě pakatel, prodávalo se navíc s formulací \"jak stojí a leží\" (= nulová záruka), takže kupující měl zřejmě pocit, že to byl záměrný ojeb, nicméně se prostě ozval, že tento \"super\" kšeft se mu nelíbí, i když ví, že s tím nemůže nic dělat. Odpověděl jsem, že kdybych tušil, že těsnění takto brzy \"půjde\", šlo by auto po dílech a zbytek do šrotu, že bych to neprodával, že mě mrzí, že se to stalo, a jak si představuje nápravu. Napsal, že by mu adekvátní přišla kompenzace 2-3tis (kupní cena byla asi 20tis), poslal jsem mu 3tis a bylo vyřešeno. Kdyby se neozval, pravda bych ušetřil 3 litry, ale bych bych v jeho povědomí za podvodníka, a to bych fakt nechtěl. Takže asi tak... Já už takhle taky platil a řešil spousty situací, to tak nějak je ... Nevadí mi to, když vím že je chyba na mojí straně, tak za to zaplatit musím, to se nedá nic dělat, o to větší pozor si na to dám příště Neříkám že když mi někdo napílí to vůbec neřeším, zkouším se s ním domluvit, což ale většinou nejde.... Každopádně abych někoho stůj co stůj uháněl, rozvíjel tu teorie a diskuze, dělal zase z komára velblouda to mi teda za to nestojí ani z principu
Kennosaurus.2 Odesláno 16. květen 2014 Odesláno 16. květen 2014 Odpovídal jsem na dotaz výše, takže tvá reakce trochu mimo mísu. Navíc jak psal P607Olda, je to jako kdyby jednomu u soudu zalepili hubu. My už se k tomu postavili, OKčko nemá zájem.
koblih69 Odesláno 16. květen 2014 Odesláno 16. květen 2014 Na vrácení peněz žádnou nezablokovanou IP adresu na klubu nepotřebuje. On ale nechce vracet peníze on se chce domluvit
oddie Odesláno 16. květen 2014 Odesláno 16. květen 2014 Godzila: o tom to právě je, ojebávačům udělat z ostudy kabát
Kennosaurus.2 Odesláno 16. květen 2014 Odesláno 16. květen 2014 Citace: Původně zaslal: oddie Na vrácení peněz žádnou nezablokovanou IP adresu na klubu nepotřebuje. Koblih69: On ale nechce vracet peníze on se chce domluvit Koblih ty asi taky nebudeš úplně normální, že? Co tady asi už druhý den nabízím? Jen další, který tu rád rozpoutává spekulace a v podstatě mele kraviny.
Lihous Odesláno 16. květen 2014 Odesláno 16. květen 2014 Zcela mimo Pred lety jsem prodaval pouzite pneu melo to v prumeru 3mm cena tehdy na AUKRU cca 400+posta tusim 4ks. Poslal jsem to nekam na moravu a pan spustil ze to max 1mm ze se vzorek meri od tech kontrolnich prouzku a bla la la aaa Dohoda skoro zadna tak jsem po druhem mailu udelal storno platby poslal to cele zpatky kupujicimu napsal tak nejak ostrejsi odpoved - to se nedalo a vyrizeno. U me si uz na AUKRU neporidi nic = mam klid. Pak najednou to ne to jste nemusel - ANO zkusil to a zvitezil me povest nestoji o cca nevim 5-6 stovek A on proste zije jako king ze ma sjete pneu zadara a jak semnou pekne ...... vsak vite co. Nevim proste tady to nema konec kazdy ma svou pravdu ale udelat nejayk komproms dohodu a zavrit cele tema ...... Joo a pokud bude sbirka klidne poslu oboum po 10korune nejde o ustupek ale pohodu na foru. Jinak proc ne jsem i pro zridit kolonku problemy s prodejci... Ale kdo bude soudit opravnenost zverejneni nevim ...... Budte lidi [upravil dne 16/5/14 08:50 od Lihous]
koblih69 Odesláno 16. květen 2014 Odesláno 16. květen 2014 Citace: Původně zaslal: oddie Na vrácení peněz žádnou nezablokovanou IP adresu na klubu nepotřebuje. Koblih69: On ale nechce vracet peníze on se chce domluvit Koblih ty asi taky nebudeš úplně normální, že? Co tady asi už druhý den nabízím? Jen další, který tu rád rozpoutává spekulace a v podstatě mele kraviny. Ono je těžké s v tvojí komunikkaci vyznat, když v jednom vlákně píšeš že už ti nemá OKčko psát, ale že jakmile napíše tak mu pošleš 550,- ... dále ve stejném příspěvku píšeš, že tady končíš, nicméně píšeš dál... Pokud ti může dát jednoduchou radu tak pošli 550,- (ty, kamarád, ... je to jedno), nevynucuj si aby ti někdo odpověděl. Pak vyčkej a uvidíš jak OKčko zareaguje. Jiné řešení mě nenapadá a kydání okolo nic neřeší.
brixtr Odesláno 16. květen 2014 Odesláno 16. květen 2014 Budte lidi [upravil dne 16/5/14 08:50 od Lihous]
godzila.01 Odesláno 16. květen 2014 Odesláno 16. květen 2014 Godzila: o tom to právě je, ojebávačům udělat z ostudy kabát Já nejsem konfliktní typ, nebaví mi řešit kraviny.... Dělat tady z toho takovýhle divadlo.... Nepřijde mi že je to dobrý pro jména obou zůčastněných stran
Kennosaurus.2 Odesláno 16. květen 2014 Odesláno 16. květen 2014 Nechtěl jsem to uvádět, ale budiž. Třeba mně se stalo, že jsem potřeboval budíky na P306 s otáčkoměrem. Pán mě ujistil, že je vše OK, fungují jak mají. Nebylo co řešit a domluvili jsme se na pětistovce. Jaké bylo mé zjištění, že ukazatel rychlosti měl stupnici v mílích. V km tam byla taky, ale velmi drobným písmem. Tehdy jsem je nevracel, bral jsem to jako svou blbost, že jsem si nevyžádal fotky. Do auta jsem si je nedal a teprve nedávno šly do světa za 300 člověku, který na to byl upozorněn a nevadilo mu to. Hold některé kšefty nevychází a i mě se to stalo. Rozhodně mě ale nenapadlo zakládat vlákno o 10 stránkách, jaký to je vychcánek, že mě na to neupozornil, přitom je jasné, že by to většině lidí vadilo..
koblih69 Odesláno 16. květen 2014 Odesláno 16. květen 2014 Mě se stalo 10 jinejchj věcí, i tady na fóru a taky to neuvádím, pošleš prachy dnes?
Kennosaurus.2 Odesláno 16. květen 2014 Odesláno 16. květen 2014 (omlouvám se, neumím ty citace v rámečkách) Koblih 69: Ono je těžké s v tvojí komunikkaci vyznat, když v jednom vlákně píšeš že už ti nemá OKčko psát, ale že jakmile napíše tak mu pošleš 550,- ... dále ve stejném příspěvku píšeš, že tady končíš, nicméně píšeš dál... Pokud ti může dát jednoduchou radu tak pošli 550,- (ty, kamarád, ... je to jedno), nevynucuj si aby ti někdo odpověděl. Pak vyčkej a uvidíš jak OKčko zareaguje. Jiné řešení mě nenapadá a kydání okolo nic neřeší. Reakce: Ráno jsem byl nasranej, páč už mě to nebaví. V úterý a ve středu jsem se se známým bavil a ten mi řekl, že tu pětistovku klidně vrátí, víc ani ťuk. Možná vám to opět přijde jako kec, ale skutečně mám zájem to tu uzavřít. To pětikilo bych poslal OKčkovi ze svého, zítra jedu ke známému a ten by mi ho vrátil. Proto se tu bavím pořád o té pětistovce, protože známej je taky palica a víc mi nedá a já ze svého nedám ani korunu, leda ža bych vyměkl. Proto také čekám na souhlas OKčka, protože já nemám jeho číslo účtu, které bych si po souhlasu dohody vyžádal.
koblih69 Odesláno 16. květen 2014 Odesláno 16. květen 2014 Číslo účtu OKčka jsem ti poslal, ještě nějaké výmluvy?
Kennosaurus.2 Odesláno 16. květen 2014 Odesláno 16. květen 2014 Do půl hodiny posílám 500 a věc beru jako uzavřenou. Pokud k tomu ovšem OKčko nebude mít výhrady. Jinak to číslo účtu mám teprve nyní a ty tu píšeš jak kdybych ho měl týden. Ty kecy ohledně výmluv si prosím nech.
koblih69 Odesláno 16. květen 2014 Odesláno 16. květen 2014 Výmluvy to jsou, protože jsi v komunikaci s tím druhým Kennosaurus \"Kennosaurus\" a ten to číslo má, protože platbu obdržel.
Kennosaurus.2 Odesláno 16. květen 2014 Odesláno 16. květen 2014 Ale já se s ním nevidím denně, chápeš to? Navíc jsem první chtěl, aby s tím OK406 souhlasil. Takhle to v podstatě děláme za jeho zády a on se to dozví až třeba večer, až sedne k PC. A třeba s tím ani nebude souhlasit, což bych se nedivil.
brixtr Odesláno 16. květen 2014 Odesláno 16. květen 2014 Taky bych si ty výmluvy odpustil. Předci jenom jak to tu celou dobu čtu tak Kennosaurus 2 se to snaží sice teda trošku komplikovaně a oklikou ale snaží vyřešit a uzavřít. Udělal chybu že někomu poskytl svůj nick s heslem ale kvuli tomu z něj nikdo nemusí dělat zločince a to si myslím že k tomu směřuje.. Tohle vlákno mi je jak k smíchu tak i k pláči tak bych to uzavřel jak píše Kennosaurus 2 a bude klid.. OčKo by mohl být spokojený že má zpátky 500 a dál bych to už nerozebíral
Kennosaurus.2 Odesláno 16. květen 2014 Odesláno 16. květen 2014 Výpis účtu, aby tu zase neprobíhaly nějaké kecy.. http://kennosaurus.rajce.idnes.cz/nastenka#transakceOK406.jpg
brixtr Odesláno 16. květen 2014 Odesláno 16. květen 2014 Výpis účtu, aby tu zase neprobíhaly nějaké kecy.. http://kennosaurus.rajce.idnes.cz/nastenka#transakceOK406.jpg Nechceš i moje číslo účtu? jen žertuju. Ted už snad by mohl bejt teda klid a zamkl bych to tady
Recommended Posts