Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Zima už nebude, aneb rajčatová loterie :)

Recommended Posts

Odesláno

Tak jako každý rok, i když letos o něco později, hraju oblíbenou hru vysazujeme rajčata ještě před zmrzlými a doufáme, že nám to projde :) První várka rajčat na zahrádce je v zemi, příští týden půjde další kousek.

post-23-14109637397231_thumb.jpg

Odesláno

Sklennik naši nasadili uz 2 tyzdne dozadu, zahradu sadiki minuli tyzden ;)

Odesláno

Tak v pátek nebo v neděli dáme další várku, k tomu cukety a dýně, a budu muset poskládat zavlažovací systém, to zas bude opruz vyndavat dálkové ovládání z auta, abych ho mohl dát na zahrádku :)

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak jsem měl dnes takový kalup, že jsem zapomněl vyfotit cílový stav :) Osazeno je celkem 40 rajčat, dnes přibylo 14 slovenských Tolstojů, s kterými máme dobrou zkušenost, Slováci se letos vytáhli, sazenice jsou hodně pěkné, tak snad bude bohatá úroda. Natahal jsem i hadice s kapkovačema, už jen koupit SIM kartu, zapojit a bude zavlažování na dálku na prozvonění.

Jinak už vesele sklízím jarní cibulku, saláty nám skoro lezou ušima, dnes jsem dovezl balík špenátu, a dojídám ředkvičky. Škoda, že je zahrádka tak malá, šikla by se větší, ale to v Praze bohužel nehrozí...

Odesláno

Žena to zavaří a zbyde prd, to se hned sežere. Prý 60-80 by bylo optimum, na kompletní roční spotřebu, ale to bude muset počkat na velkou zahradu.

Odesláno

V Berouně byly, dokonce jsem radši i nacpal auto do garáže, tudy nakonec nešly, ale co bylo v Suchdole těžko říct, v novinách bylo, že tam hasiči čerpaj vodu ze sklepů, tak uvidíme.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...