oddie Odesláno 7. květen 2014 Odesláno 7. květen 2014 Tak jako každý rok, i když letos o něco později, hraju oblíbenou hru vysazujeme rajčata ještě před zmrzlými a doufáme, že nám to projde První várka rajčat na zahrádce je v zemi, příští týden půjde další kousek. Citovat
punkac Odesláno 7. květen 2014 Odesláno 7. květen 2014 rajčata dal děda do země minulou středu, my raději počkáme Citovat
oddie Odesláno 7. květen 2014 Autor Odesláno 7. květen 2014 Tady skleník většinou není potřeba, Praha je dost nízko a je tu docela teplo. Příští rok bych možná zkusil klimatizační buňky. Citovat
P607Olda Odesláno 8. květen 2014 Odesláno 8. květen 2014 Jj, máme venku a zakrýváme folií na noc. Slimáci: modré granule jim chutnají a fungují dobře. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 8. květen 2014 Odesláno 8. květen 2014 Sklennik naši nasadili uz 2 tyzdne dozadu, zahradu sadiki minuli tyzden Citovat
Neon Odesláno 8. květen 2014 Odesláno 8. květen 2014 Díky za TOPIC. Chtěl jsem jít dnes rajčata hodit do země, ale počkám ještě 5 dní. Předloni zmrzly. Každopádně držím pěsti. Citovat
mirra 66 Odesláno 8. květen 2014 Odesláno 8. květen 2014 Okurky zasete před týdnem začínají lézt,včera pěkně sprchlo dnes jdou rajské ven pěkný pozdrav z břeclavi Citovat
Guest StibTo Odesláno 8. květen 2014 Odesláno 8. květen 2014 hmmm ta hlina je mi nejaka povedoma Citovat
oddie Odesláno 12. květen 2014 Autor Odesláno 12. květen 2014 Tak v pátek nebo v neděli dáme další várku, k tomu cukety a dýně, a budu muset poskládat zavlažovací systém, to zas bude opruz vyndavat dálkové ovládání z auta, abych ho mohl dát na zahrádku Citovat
Hafity Odesláno 12. květen 2014 Odesláno 12. květen 2014 V cuketách jede dcera, cuketa 100x jinak, už to zas vidím, jak mi lezou i ušima.... Citovat
oddie Odesláno 21. květen 2014 Autor Odesláno 21. květen 2014 Tak jsem měl dnes takový kalup, že jsem zapomněl vyfotit cílový stav Osazeno je celkem 40 rajčat, dnes přibylo 14 slovenských Tolstojů, s kterými máme dobrou zkušenost, Slováci se letos vytáhli, sazenice jsou hodně pěkné, tak snad bude bohatá úroda. Natahal jsem i hadice s kapkovačema, už jen koupit SIM kartu, zapojit a bude zavlažování na dálku na prozvonění. Jinak už vesele sklízím jarní cibulku, saláty nám skoro lezou ušima, dnes jsem dovezl balík špenátu, a dojídám ředkvičky. Škoda, že je zahrádka tak malá, šikla by se větší, ale to v Praze bohužel nehrozí... Citovat
punkac Odesláno 21. květen 2014 Odesláno 21. květen 2014 40 rajčat? Ježíši právě vznikla Fruta Oddie\'s Budeš dělat domácí loupaná rajčata v pixle na zimu? Citovat
oddie Odesláno 21. květen 2014 Autor Odesláno 21. květen 2014 Žena to zavaří a zbyde prd, to se hned sežere. Prý 60-80 by bylo optimum, na kompletní roční spotřebu, ale to bude muset počkat na velkou zahradu. Citovat
oddie Odesláno 23. květen 2014 Autor Odesláno 23. květen 2014 Tak, a v neděli se pojedu podívat, jestli to náhodou nebudu muset sázet znova... Citovat
Hafity Odesláno 23. květen 2014 Odesláno 23. květen 2014 No dcera má po dnešních kroupách po cuketách.... Citovat
oddie Odesláno 23. květen 2014 Autor Odesláno 23. květen 2014 V Berouně byly, dokonce jsem radši i nacpal auto do garáže, tudy nakonec nešly, ale co bylo v Suchdole těžko říct, v novinách bylo, že tam hasiči čerpaj vodu ze sklepů, tak uvidíme. Citovat
Vvitty Odesláno 23. květen 2014 Odesláno 23. květen 2014 voda ve sklepe je dnes po kazdem rychlejsim desti... tak drzim palce Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.