Ajap Odesláno 15. květen 2014 Odesláno 15. květen 2014 To bych se taky bál, vzhledem k tomu, že máš naftu:D Já kromě toho fuelsave nikdy s palivem problém neměl, jednu dobu jsem tankoval dlouhodobě u Makra, párkrát u Tesca, na ONO i u no name pumpy a vše šlapalo, jak má. Stohami: Chrčí to pořád? Pokud jsou to taková občasná zachrčení, tak jsou to zvuky přestavování klapek rozvodu ventilace (u autoklimy). Je to dost slyšet hlavně než se ustálí teplota motoru a v kabině (po startu). Citovat
stohanmi Odesláno 15. květen 2014 Autor Odesláno 15. květen 2014 Autoklimu mám teď vypnutou, maximálně si pouštím vzduch z venku. Pořád to nedělá (alespoň myslím) spíš si toho častěji všímám. Poprvé jsem to zaznamenal po vypnutí motoru, když jsem ještě v autě seděl. Teď už jsem to zaznamenal někde na křižovatkách (tedy za běhu motoru). Citovat
JendaB Odesláno 15. květen 2014 Odesláno 15. květen 2014 Ajape ve Famku bylo auto koupeno i servisováno , vyzkoušel jsem jsem snad všechny benzíny a jediné co jsem zjistil že na MaxxMotion 100 to líp startuje i jde do otáček. U shell fuelsave(já ríkám \"fuj syfl\") auto hodně špatně startovalo a celkově se motoru do otáček nechtělo ale spotřeba byla o něco menší a to se týče i nafty, ale to už mi přišel lepší benzín z noname benzínky u bývalé Delvity(dneska Tabák plus). Citovat
Paulz Odesláno 15. květen 2014 Odesláno 15. květen 2014 Problémy se studeným benzínovým motorem jsem osobně zažil u Meganu 1.6 /zánovní předváděčka/ a o Hyundai I30 1.6 jenom četl a je toho dost. Takže to není problém jen Peugeotu-dle mého názoru tzv. ekologické nastavení motorů a ekologické paliva... Jinak známý má Berlingo s tímto motorem a když jsme párkrát vyjížděli v zimě s úplně studeným motorem nikdy mu to necukalo-nebo jsem si nevšiml.. [upravil dne 15/5/14 13:33 od Paulz] Citovat
Mishanthrope Odesláno 15. květen 2014 Odesláno 15. květen 2014 Měl bych ještě jeden dotaz (a přestože se to nehodí přímo do tohoto vlákna). Když vypnu rádio a udělám si ticho v kabině (motor na volnoběh) tak slyším tiché chrčení v přístrojovce. Připomíná mi to hodinový strojek, drobná ozubená kolečka nebo servomotorky. Dnes mi to teda spíš připadalo jako přelévání se tekutiny... Je to normální? Má to nějakou příčinu? Ještě jsem tu na něco podobného nenarazil... Zhruba 2 minuty po vypnutí motoru dojde k \"uspání\" řídící jednotky auta (bzučení a pak jemné cvaknutí). Je to normální stav, dělalo mi to i na 207 (do té doby vždy svítilo i podsvícení regulátoru světel). Citovat
stohanmi Odesláno 16. květen 2014 Autor Odesláno 16. květen 2014 Zhruba 2 minuty po vypnutí motoru dojde k \"uspání\" řídící jednotky auta (bzučení a pak jemné cvaknutí). Je to normální stav, dělalo mi to i na 207 (do té doby vždy svítilo i podsvícení regulátoru světel). Ano toto jsem si dnes ohlídal, to považuju za nrmální. Ty zvuky které se mi nedaří popsat jsou tišší. Navíc se mi dnes ozvalo nějaké drnčení při vyšších otáčkách (cca 3800) (vozovka byla hladká). Jestli se to zopakuje tak se stavím u prodejce. Jinak to nevidím. Citovat
Mishanthrope Odesláno 16. květen 2014 Odesláno 16. květen 2014 Auto mi taky dělalo divné zvuky, které vycházely odněkud z interiéru. Nakonec jsem zjistil, že se tře stínítko o gumu kolem panoramy, což jsem vyřešil filcovou podložkou. Jinak klid a ticho (až na ten rámus z rádia ). PS: co je to za motor 1.5 co máš v podpisu? Citovat
Ajap Odesláno 16. květen 2014 Odesláno 16. květen 2014 JendaB: No já se ve FAMKU bavím výhradně a jen a pouze s p. Vystavělem. Ten na rozdíl od těch dalších dvou působí, jako člověk na svém místě. Jako ti druzí se taky snaží, ale odborně mě za ty skoro 4 roky, co tam jezdím, tak nějak nepřesvědčili;) Citovat
JendaB Odesláno 16. květen 2014 Odesláno 16. květen 2014 Pana Vystavěla znám velice dobře a chápu kam tím míříš, ale když ti auto nenapíše žádnou chybu, tak se prostě nemáš čeho chytit a popravdě té elektroniky a ruzných čidel je tam plno, tudíž měnit všechny čidla způsobem pokus omyl je víceméně k ničemu a akorát to povede k tomu, že zákazník bude naštvaný a nikdy se tam už neobjeví. Navíc vím i o třetí 308mě s 1.6VTI ze stejné doby, která šla do roka pryč, protože auto hlásilo furt nějakou chybu. Takže když to shrnu, mě už nikdo nepřesvědčí na koupi \"nového\" benzínu, zase na druhou stranu nejsem naivní v tom že nafta je bezporuchová. Citovat
tukator Odesláno 19. květen 2014 Odesláno 19. květen 2014 Jen menší OT k příspěvku Ajap (687): \"Jinak v servisu, kterému věřím (FAMKO Brno)...\" Mám přesně opačné zkušenosti, naúčtované neprovedené služby, špatné nebo žádné opravy nahlášených závad, zamlčování závad... Musel jsem změnit servis na garážový, kde všechny problémy vyřešeny.... Citovat
tukator Odesláno 20. květen 2014 Odesláno 20. květen 2014 Ano. Například požádáno o kontrolu výfukového vedení + ventilátoru chladiče (od obého podivné zvuky, ještě u P206). Na faktuře zaúčtováno (kontrola výfukového potrubí za 100) a za měsíc výfuk upadl - a zvenku to bylo cekem viditelné, když už sem pod to musekl vlézt. Na větrák se ani nepodívali (za týden se rozbil úplně, garážník potvrdil, že kontrola by zadřené ložisko po zimě odhalila). A mám i horší... Dokonce jsem dospěl do stavu, kdy nyní před návštěvou famka (v případě záruční opravy) jedu ke garážníkovi, aby zjistil, co tomu přesně je, abych pak opět nedopadl špatně (jó pane, my jsme nic nezjistili... - asi 2x, na cukání motoru. Po načtení diag. u garážníka a daní na vědomí famku už konečně neco udělali...) Citovat
stohanmi Odesláno 21. květen 2014 Autor Odesláno 21. květen 2014 PS: co je to za motor 1.5 co máš v podpisu? Je, to má být 1.6, překlikl jsem se Už jsem si to opravil, dík Citovat
stohanmi Odesláno 21. květen 2014 Autor Odesláno 21. květen 2014 Jinak co se týká zvůků pod palubovkou tak ty hlasité byly generovány věcma ve schránce , ty tiché jsou pořád, ale asi to je opravdu normální. Nechám to být... Najeto prvních 1000 km a zatím spokojenost... Citovat
Mishanthrope Odesláno 22. květen 2014 Odesláno 22. květen 2014 Trochu OT: Dnes jsem potkal 308 SW po FL s led denním svícením, ale plechovou střechou. Podle ceníku se taková kombinace u nás nikdy nenabízela, nebo snad ano? Věděl by někdo, co je to za výbavový stupeň? Prodávalo se něco podobného za hranicema, nebo je to \"zaručeně nebourané auto z AAA\"? Citovat
Maco82 Odesláno 22. květen 2014 Odesláno 22. květen 2014 Výbava access od 03/2013 (do té doby byly místo LED stříbrné plastové krytky), nabízeli nám ji v 1,6 HDi za 307tkč, přičemž ve výbavě active+ vyšla na 334tkč... celkem nepoměr když porovnám rozdíl výbavy [upravil dne 22/5/14 14:57 od Maco82] Citovat
stohanmi Odesláno 22. květen 2014 Autor Odesláno 22. květen 2014 Prodávalo se to jako ACCESS výbava (poslední ceník označený doprodej, od 1.1.2014). S prosklenou střechou je v doprodeji výbava ACTIVE+ Cenníkový rozdíl na 1.6 VTi je nějakách 30 k. Rozdíly ve výbavě vypadaj dost zásadní (plechová kola, bez park. asistenta, bez automatiky na střerače, bez prosklené střechy,......) Více stále online na http://peugeot.ecpaper.cz/osobni/308/308-SW/Peugeot-308-SW-cenik/includes/Peugeot_308_SW_-_cenik.pdf Jen koukám, že online mají ACCESS už jen v naftě. Já mám tištěný ceník, kde je ještě i benzín. [upravil dne 22/5/14 13:00 od stohanmi] Citovat
Maco82 Odesláno 22. květen 2014 Odesláno 22. květen 2014 Che, jak koukám tak doprodejové ceny jsou o cca 30tkč vyšší než před rokem... Citovat
stohanmi Odesláno 22. květen 2014 Autor Odesláno 22. květen 2014 Che, jak koukám tak doprodejové ceny jsou o cca 30tkč vyšší než před rokem... Skutečně, bylo to vysvětlenou intervencí ČNB... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.