Vojta309 Odesláno 26. září 2005 Odesláno 26. září 2005 Zdravím, chlapi nemáte někdo zkušenost s motorem 1,4i monostřik - s nepravidelnými otáčkami? Když to jede na volnoběh, je slyšet že otáčky kolísají a dělá to za studena i po jízdě. Někde jsem četl, že to je snad nějaký krokovací motorek či co ale nemůžu to nikde najít. Tak díky za nápady. Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 26. září 2005 Odesláno 26. září 2005 Ano, mohl by to být krokový motorek. Začal bych tím, že bych vyčistil vsup váhy vzduchu (čidlo bejvá zasratý), dosedací kuželovou plochu motorku. Zkus taky vyhledávání tady na foru, určitě něco najdeš, vč, fotek. Citovat
Hadra Odesláno 26. září 2005 Odesláno 26. září 2005 Až na to Vojto přijdeš, tak mi dej vědět, mně to dělá taky,a krokový motorek jsem vůbec nenašel, nejspíš ho tam nemám. A motory máme dle mého soudu stejný Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 26. září 2005 Odesláno 26. září 2005 Mezi vzduchovým filtrem a motorem se nachází váha vzduchu. Krokáč bejvá přimontovanej někde na tuhle váhu. Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 26. září 2005 Odesláno 26. září 2005 Vyzkoušej tuto stránku: http://www.peugeot-club.com/forum/misc.php?action=search Citovat
Vojta309 Odesláno 27. září 2005 Autor Odesláno 27. září 2005 Chlapi dík, o víkendu se na to vrhnu, pročistím co se dá a dám vědět. Citovat
Crack Odesláno 27. září 2005 Odesláno 27. září 2005 pak dej vědět taky mě to zajímá a nic takovýho tam nemám...ano snad váhu vzduchu Citovat
Vojta309 Odesláno 27. září 2005 Autor Odesláno 27. září 2005 Tak jsem to prozkoumával a zatím jsem nic podobnýho krokovacímu motorku nenašel a tak to při první příležitosti zkusím vyfotit a fotku sem píchnu. Pak snad bude jasnějác. Tak zatím dík chlapi. Citovat
Vojta309 Odesláno 27. září 2005 Autor Odesláno 27. září 2005 Tak jsem našel fotky motoru, který mám: (snad se to zobrazí) http://www.309er.de/technik/elektrik/dkpoti/lage.jpg http://www.309er.de/technik/elektrik/dkpoti/lage2.jpg tak tam asi ten krokovací motorek nebude, nebo je nějakej jinej, než ten kterej jsem našel tady na foru. Díky za pomoc. Citovat
kšanda Odesláno 27. září 2005 Odesláno 27. září 2005 zkus tohle http://www.renaultclub.cz/czech/phpBB2/viewtopic.php?t=4591 Citovat
voštík Odesláno 27. září 2005 Odesláno 27. září 2005 Původně zaslal: Jezkovi.voci Mezi vzduchovým filtrem a motorem se nachází váha vzduchu. Krokáč bejvá přimontovanej někde na tuhle váhu. JJ, vaha byva mezi motorem a filtrem, ale je tam taky spousta jinejch veci. Treba skrtici klapka a prave na te je ten krokovy motorek, ktery ji otvira a privira podle potreby. Takze nikoliv na vaze, ale na klapce (tam to za co taha plynovy lanko) Citovat
Fusion Odesláno 27. září 2005 Odesláno 27. září 2005 Taky by to mohl být \"Poti\", pokud tím myslí potenciometr Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 28. září 2005 Odesláno 28. září 2005 Původně zaslal: voštík Původně zaslal: Jezkovi.voci Mezi vzduchovým filtrem a motorem se nachází váha vzduchu. Krokáč bejvá přimontovanej někde na tuhle váhu. JJ, vaha byva mezi motorem a filtrem, ale je tam taky spousta jinejch veci. Treba skrtici klapka a prave na te je ten krokovy motorek, ktery ji otvira a privira podle potreby. Takze nikoliv na vaze, ale na klapce (tam to za co taha plynovy lanko) A klapka je kde? Snad na váze... Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 28. září 2005 Odesláno 28. září 2005 Původně zaslal: Petr0604 Klapka je za vstrikovacim ventilem. ??? Citovat
Vojta309 Odesláno 28. září 2005 Autor Odesláno 28. září 2005 ten Poti - to je 100% potenciometrm jsou tam na té stránce další fotky a je tam potenciometr rozebranej. Ale ten krokový motorek to podle mě nemá, alspoň ne takový jako jsem našel tady na diskuzi na fotce. Zkusím ještě udělat vlastní fotky a dát je sem, třeba to zvás někdo pozná. Nerad bych do toho vrtal jen tak bez cíle. Citovat
Jardaned Odesláno 28. září 2005 Odesláno 28. září 2005 Krokový motorek je to,co je na fotce označený jako stellmotor.Je možný,že by to dělal.A váha vzduchu myslím že u tohoto typu vstřikování není.Její funkci plní čidlo teploty vzduchu a potenciometr polohy škrtící klapky. Citovat
durino81 Odesláno 2. říjen 2005 Odesláno 2. říjen 2005 Presne. Krokovy motor je ten stellmotor. V skutocnosti to nie je krokovy motor, ale motorcek so spiralovym prevodom, ktory ovlada skrtiacu klapku. Ked si pozries, kde mas lanko plynu, tak o ten otacaci mechanizmus, za ktory taha lanko, sa dolu opiera vysuvny hriadel toho motorceka. Inac, skontroluj si aj hadicu podtlaku, co vedie zo spodnej casti vstrekovacej jednotky (pod tou podlhovastou castou \"krokoveho motora\", ked sa do motoroveho priestoru pozeras spredu) do sania za filtrom. Je tvrda a specialne vytvarovana. Ja som ju mal prasknutu a kolisali mi volnobezne otacky az do 1500, odkedy som ju vymenil za obycajnu (vnutorny priemer 9,5mm (10)), mam volnobezne otacky OK. Citovat
Vojta309 Odesláno 17. říjen 2005 Autor Odesláno 17. říjen 2005 jo, tak opraveno, nakonec to opravdu byla ta hadička podtlaku, byla tak ztvrdlá až se začala rozsypávat. Díky durino 81 za radu. Citovat
durino81 Odesláno 17. říjen 2005 Odesláno 17. říjen 2005 Původně zaslal: Vojta309 jo, tak opraveno, nakonec to opravdu byla ta hadička podtlaku, byla tak ztvrdlá až se začala rozsypávat. Díky durino 81 za radu. Rad som pomohol. Mame rovnake auta (309, 1,4, 1990), tak je dost vysoka pravdepodobnost, ze aj chyby budu rovnake... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.