zaborak Odesláno 1. květen 2014 Odesláno 1. květen 2014 Zdravím, narazil jsem tu na změnu barvu podsvícení budíků, tak jsem se nechal inspirovat : Výsledek + postup + videa zde : http://zaborak.zaborak.cz/zmena-barvy-podsviceni-budiku-peugeot-406/ Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 1. květen 2014 Odesláno 1. květen 2014 zajimave, zajimave, proste pokrok nezastavis a pokud bude nekdo drzkovat ze modra taha oci neni to pravda, tatka ji mel ve felde pres 10 let Citovat
zaborak Odesláno 1. květen 2014 Autor Odesláno 1. květen 2014 Zatim jsem s tím problém taky neměl, že by modrá tahala oči, spíše spolujezdci sledovali misto cesty budíky. Ani se mu nedivím, že jí tam měl, modrá je dobrá. Citovat
ChouLu Odesláno 1. květen 2014 Odesláno 1. květen 2014 Pánové vaši radost bych chtěl sdílet... do 206 jsem narval 80cm modrého LED pásku do budíků a po 100km jsem musel vyrvat kabel a jet s vypnutejma budíkama... pak jsem si udělal regulátor Citovat
zaborak Odesláno 1. květen 2014 Autor Odesláno 1. květen 2014 Já už tam mám regulátor v originále, smd diody jsou připájení do patic původních žárovek, takže to jde kdykoli trochu ztlumit Citovat
Michal-OL Odesláno 1. květen 2014 Odesláno 1. květen 2014 No modrá, modrá....Podle mne netahá očí vždyť aj VW je dával do IV Golfu, Bory i Pašíka, Osobně jsem měl Golfa IV a bylo to pěkný a supr. Takže mohu sám za sebe konstatovat že se mi to líbí a gratuluju k úspěchu. Citovat
Wext Odesláno 22. červen 2014 Odesláno 22. červen 2014 Můžu mít dotaz, jak se sundají ty ručičky, aniž bych pokazil jejich funkci... ? Citovat
chuck11 Odesláno 22. červen 2014 Odesláno 22. červen 2014 použij na to třeba dřevěný kolíček rozeber ho na dvě dřevěné části a pak z té zůžené strany z každé strany vlož pod ručičku a opatrně odpač ručičku;) Citovat
KingSpade Odesláno 23. červen 2014 Odesláno 23. červen 2014 Modrou proč ne, ale zprasit to tak jako pán v návodu, že červené pole otáčkoměru je taktéž modré nevypadá vůbec dobře. Citovat
Wext Odesláno 23. červen 2014 Odesláno 23. červen 2014 ok, díky ta rady, zkusím ten kolík a tu vidličku Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 23. červen 2014 Odesláno 23. červen 2014 ja to delam vydlickou u mechanickych budiku si ale nejdrive oznacim vzajemnou pozici nerad pak v 50km rychlosti nasazuju rucicku na budik Citovat
Wext Odesláno 23. červen 2014 Odesláno 23. červen 2014 ok, díky, to je dobrý nápad si to označit... abych pak nejel podle tachometru 50 a nakonec bych jel víc Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.