Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

No, asi ho bude těžko hledat, 306 pylový filtr nemá, leda tak samodomo dodělávanej.Spíš se podívej, jestli nemáš ve vzduchových kanálech topení nějaký humus ( listy, jehličí apod. ), který navlhlo.Případně je dirka v topení.Ale by to smrdělo spáleninou to nevím.

Odesláno

Zrovna řeším ten samý problém u mé 306 r.v. 96. Myslim, že to bude prasklé topení a někde tam trošku protéká chladící kapalina, která když se zatopí začne se vypařovat - pak je to cítit do kabiny a taky se mlží skla. Zkontroluj, jestli ti ubývá chladící kapalina - mě jo. Teď je jenom otázka, jak složitý bude se dostat k topení a vyměnit ho. Doufám, že to neznamená rozdělat celou přístrojovku. Máte s tím někdo zkušenosti. Dřív sem měnil radiátor topení u 309 a byla to hračka, krásně přístupný, ale u 306 je to zadeklovaný... :myslim

Odesláno

proste praskly chladic nebo to tece u toho pripojeni k chladici..mas dve moznosti..bud sajrajt na utesneni nebo rovnou vymena...pokud to auto chces mit jeste nejaky rok, tak to rovnou nech vymenit

• O 2 týdny později...
Odesláno

Může být i netěsnosti ve spoju k radiátoru, tak to mám já.

Jinak hodně zmáčkni koberec u spolujezdce. Jestli budeš mít vlhkou ruku, bude muset všechno ven.

Já sem to objevil poté, co sem začátkem léta měl v autě potopu (odhadem 3l kapaliny) u spolujezdce. Taky svítila kontrolka chl. kap. Tehdy sem totíž asi 4 dny za sebou najel 700km každej den tak to vlastně všechno vyteklo.

Musel sem zvednout koberec, vyndat nějakou pěnovou podložku, až na plech a sušit a sušit.

Radil bych oddělat kryt k tomu radiátoru (u levé nohy spolujezdce), najít radiátor, dát pod něj igelit tak aby mohla kapalina týct dolů a zůstala na igelitu. Taky uvidíš odkud to teče.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...